Goed uitleg.
Zeer bekwaam. Goed op elkaar ingesteld. Een prima stel.
2 keer een fotograaf geweest. Eerste keer foto's niet gezien 9 Feb. prima goed fotowerk van dhr. Adriaan Breinisse van Smienk, foto's gezien, maar verkeerd beoordeeld. Stoeltje kwam bij smalle kant trap voor tochtsluisdeur. Tweede traplift kwam beneden midden in de gang, konden er niet met een rollator door, moest ingekort worden met 8 cm. In plaats van er af er bij gemaakt. Medewerker van Thyssen, Emile Naima heeft alles fotografisch ingemeten. Nu traplift aan de brede kant, stoeltje in de 1e bocht van beneden geparkeerd. Nu alles prima
Beste fam van Bohemen, We vinden het jammer dat het hele traject niet vlekkeloos verliep, en nemen dit zeker intern mee, om te zien hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Gelukkig is het resultaat uiteindelijk wel naar volle tevredenheid. We wensen jullie nog vele veilige ritten op de traplift. Met vriendelijke groeten, Klantenservice Smienk Trapliften
Prima!
Goed!
Goede service en uitleg bij de aanschaf van de lift
De offerte was binnen 2 dagen geregeld. Het definitieve besluit hebben we pas 3 maanden na de offerte genomen. Dit was geen probleem de offerte telde nog. Gevraagd of het lang zou duren en dit kon tegen een meerprijs sneller geregeld worden. Nog de zelfde dag werd de definitieve meting gemaakt. Nu nog geen 3 weken verder is de lift deskundig geplaatst. We hebben niets hoeven te poetsen alles is keurig opgeruimd achtergelaten. We hebben nu weer een stuk vrijheid en kwaliteit terug
Zeer plezierig! Uitgebreid contact via post, mail en telefoon - prima! Kan niet goed controleren of dezelfde stoel uit de offerte geplaatst is. (type van Gogh model 2015)
Het is een hele verbetering.
Goed. Precies werk. Geen vinger tussen te houden.
Prettig.
HEB DE TRAPLIFT EEN DAG
Ondanks dat er in het begin enkele problemen waren zijn we zeer tevreden over hoe dit opgelost is. Compliment aan de monteurs, steeds vriendelijk en behulpzaam al was het in het weekend en s-avonds
Goede voorlichting, installatie en gebruik goed begeleid
Na een aantal maanden kunnen wij alleen maar zeggen zeer tevreden te zijn. Het is net of de traplift er altijd is geweest. We zijn er blij mee.
Een zeer vlotte en professionele benadering en montage. Op mijn verzoek meer spoed iv.m. omstandigheden is ruimschoots voldaan. Niets dan lof!