Goed!
Zowel het contact met de telefoniste's als met de hr. Paanstra was heel goed! De beide monteurs waren in onze ogen zeer kundig, vriendelijk en voorkomend!
Prima uitleg, jammer dat de 1e plaatsing niet helemaal goed ging. Wel de andere week prima opgelost!
Keurig personeel. Vlotte bediening en uitleg.
Snelle afhandeling
Op donderdag kwamen ze de traplift bevestigen. Zaterdagmorgen kon mijn man er niet mee naar beneden omdat hij weigerde. Dinsdag kwamen ze pas voor de reparatie. Vrijdagmorgen weigerde hij weer, maar gelukkig kwam de monteur 's middags al voor reparatie. Dit is nu 10 dagen gelden en nu gaat het goed. Jammer is wel dat de lift vooral in het bovenste gedeelte van de trap boven een eind van de muur afkomt, zodat er heel weinig ruimte is om er langs te gaan. Dat hebben we niet voldoende kunnen bekijken van te voren.
Keurig gewerkt!
Vriendelijk en behulpzaam.
Hij doet het goed en beantwoordt helemaal aan mijn verwachtingen. Een ideale oplossing!
Lang wachten. Veel bellen om te vragen.
Een klantvriendelijke en snelle en correcte afwerking door vakkundig personeel. Goede keuze na enkele informatie gesprekken me de concurrenten.