Fantastische en gezellige jongens!
Blij met de traplift, die goed werkt!
Erg blij met de traplift en een goed gevoel bij Smienk!
Tot twee keer toe heeft Smienk een traplift kunnen aanleggen bij ons en beide keren klopte er veel niet. De maat van de buis, niet goed afgewerkt, geen of verschillende kleuren, de trapleuning moest er af terwijl bij de verkoop(praatje) dat niet hoefde, de buis kwam verder van de muur terwijl dat bij de verkoop anders werd gepresenteerd. Foute metingen. Ondertussen kon mijn vrouw niet naar beneden en nu nog niet. We hebben de offerte ingetrokken. Tip: een jong bedrijf zal met meer secuurheid, eerlijkheid, kwaliteit en controle op het product langer leven. In deze zeer concurrerende markt zal de gevestigde naam overleven. Wel aardige mensen dat wel, maar een aardige dokter is niet altijd een goede dokter. Tenslotte: ik kan geen 'nee' aangeven als het gaat om een aanbeveling, alleen ja. Op zich is dat al verdacht
Beste meneer Hagemans, Omdat de plaatsing van uw traplift niet aan uw verwachtingen heeft voldaan, heeft u de order geannuleerd. Desondanks bedanken wij u voor uw feedback. Wij betreuren de gang van zaken bij de plaatsing van uw traplift en vinden het erg jammer dat de kennismaking met Smienk Trapliften niet naar tevredenheid is verlopen. Uw opmerking met betrekking tot het niet kunnen invullen van ‘nee’ bij de aanbeveling hebben wij direct laten onderzoeken, maar konden hier geen afwijkingen in vinden. Wij bedanken u in ieder geval hartelijk voor de moeite die u heeft genomen om uw feedback aan ons kenbaar te maken. Het biedt ons de kans om tekortkomingen te signaleren en veranderingen in onze bedrijfsprocessen door te voeren, zodat gelijksoortige situaties niet meer voor zullen komen. Met vriendelijke groeten, Mario Bosveld Teamleider Klantenservice
Fijn geholpen, goede uitleg!
Algemeen. Matig Service prima
Na wat aanloopproblemen (pas na 4 bezoeken kon de traplift definitief geplaatst worden en direct al een storing) werkt inmiddels alles naar volle tevredenheid. Ook een bij de werkzaamheden ontstane schade is in overleg netjes afgehandeld.
De monteur heeft zijn best gedaan netjes gewerkt en ziet er mooi uit