Vlot en snel. Ben goed geholpen. Alles is netjes gedaan.
Zeer tevreden over alles. Beleefde monteurs. Erg prettig allemaal.
Zeer coulant tov aanvragen. Prima contact!
Ben tevreden. Heb hem pas 1 dag, moet dus nog wennen. Kan (ik) in ieder geval zonder pijn naar boven en weer terug dat is dus wel prettig.
Erg onprofessioneel! Erg brutale monteur (Veel privé telefoon gesprekken. Twee uur te laat voor het monteren. Niet afbellen. Tevens was deze persoon ook niet te bereiken. ) Maar goed, de plaatsing is gelukt. Ze namen totaal geen tijd voor mij om het uit te proberen want ze liepen natuurlijk al uit. Tijdens het uitleggen had de meneer kauwgom in zijn mond en stond als een beest te kauwen. Ze hebben erg vluchtig uitgelegd hoe het werkte. Toen ik belde voor een vraag over de werking van het product, konden zij mij niet verder helpen. Zij zouden mij terugbellen om eerst te overleggen. Persoon die de telefoon opnam is duidelijk helemaal niet bekend met trapliften. Ook vreemd. Ik ben niet terug gebeld. Ik ben erg teleurgesteld hierin. Mijn schoonzoon heeft mij geholpen met mijn vraag over de lift. Hierdoor kon ik gelukkig toch beneden komen. Ik raad het bedrijf niet aan.
Beste heer/mevrouw, We betreuren uw negatieve ervaring met ons als bedrijf ten zeerste! We gaan dit intern onderzoeken, om te achterhalen wat hier is mis gegaan, en er zo voor te zorgen dat dit een volgende keer voorkomen wordt. Klantvriendelijkheid en representativiteit hebben wij zeer hoog in het vaandel staan, dus we doen er alles aan om dit ook uit te dragen. Voor verdere afhandeling zullen we persoonlijk contact met u zoeken, om tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groeten, Mario Bosveld Teamleider klantenservice.
Mijn ervaring is 100% tevredenheid!
Levering en service goed!
Service prima, alles heel goed!
Service was erg prettig!
Over de montage en de mensen heel tevreden. VOordelen: Ik kan weer bovenverdieping gebruiken en daardoor hier blijven wonen!
Tevrede. Gemak
Erg tevreden! Keurig en net bedrijf.
Erg blij met de traplift. Prettige adviseur en monteurs!