De communicatie over de levering kan iets beter.
Heel tevreden, prima monteur. Goed advies.
Montage zeer deskundig. Monteurs aardig en beleefd, blijft totdat het goed is ook al duurt de dag dan wat langer
Geweldig goed!
Prettige en snelle afhandeling, veel dank! Mijn man heeft er veel steun aan gehad en kon hierdoor thuis blijven.
Prettig en deskundig geholpen.
We zijn goed voorgelicht over de mogelijkheden van een traplift bij ons door een adviseur. De montage is netjes gedaan door een aardige en kundige monteur. Mijn schoonvader kan nu weer bij ons op bezoek komen in ons bovenhuis!
Snel geplaatst. Super!
De lift is keurig geplaatst. Hij is zo traag als een slak. Ik ben vlugger lopend boven.
Beste Johan, Goed om te horen dat de traplift goed geplaatst is. Wat betreft de snelheid, deze is inderdaad beperkt. Dit om uw veiligheid te garanderen. Maar we gaan toch kijken of de traplift in uw geval sneller omhoog kan. Met vriendelijke groeten, Bjorn Klantenservice
Uitstekend!!
Uiteindelijk tevreden na diverse startstoringen.
Alles prima
Prima!
Veilig naar de bovenverdieping met als gevolg dat wij niet naar een andere woonruimte moeten zoeken. Tevens wegen de kosten van verhuizen niet op tegen de kosten van een traplift.
Keurige installatie, verder oké
Montage duidelijk vriendelijk goede uitleg