ok
Zeer snelle spoed levering. Geleverd volgens specificatie en naar verwachting. Keurige en schone installatie.
Erg enthousiast over de Oto traplift Two, voldoet aan al onze verwachtingen. Elegant model,heel precies ingemeten en alle bedrading mooi weggewerkt. Geplaatst in 2 uur. Heel vriendelijk en correct geholpen door het personeel.
Goede ervaring, de traplift biedt veiligheid en zelfstandigheid.
Vandaag gebeld, morgen een voorlichtingsgesprek gehad en week later lift geinstalleerd. Beide medewerkers correct.
Zeer aangenaam telefonisch contact. Afspraken worden nauwkeurig opgevolgd. Het contact met de inkopers was zeer vriendelijk & professioneel.
Keurig te woord gestaan
Goede service, snel gehandeld.
Ja de service is goed. Ik kan slecht de trap op vanwege mijn COPD.
Blij dat hij gemaakt is. Ik hoop dat hij het blijft doen. Het waren lieve mensen die hier waren.
Mijn ervaringen zijn heel goed
Goede kwaliteit van de lift en deskundige mensen!
De traplift functioneert prima.
Goed contact!
Keurig geïnstalleerd. Netjes achtergelaten. Goede uitleg.
Oké!!
Mijn lichamelijke conditie is van dien aard dat het zonder traplift niet meer ging. Ik kan iets meenemen op mijn schoot. Er blijft voldoende ruimte bij de deur naar de kamer.
Wat ik hierboven schreef.
Blij met de lift! Heel prettig contact.
Goeie ervaring, met alle medewerkers zowel opmeten of plaatsen, of aan de telefoon, een prettig contact. De lift bevalt uitstekend!!
alles goed verlopen, en goed uitgelegd. wat jammer is, ons mam is nog al klein en kan net op de stoel komen. kan geen gebruik maken van de voeten plankje. dus mogelijk opstap. Hopelijk is hier nog iets aan te doen.
En heel vriendelijk en deskundig personeel . met goede uitleggen en snelle en deskundige plaatsing .
Uitstekende ervaring met Smienk Trapliften
Alles is prima geleverd en gemaakt.
Op dit moment ziet alles er goed uit.