Bij het plaatsen van een traplift zijn 2e hands materialen gebruikt die niet passend zijn. Hierdoor is een zeer onveilige situatie ontstaan bij het traplopen en was de traplift niet goed bruikbaar. En dat terwijl de bewoners 89 en 88 jaar oud zijn.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Helaas is in uw geval inderdaad een lift geplaatst die niet goed paste, daar kunnen we niets mooiers van maken en dat is niet iets waar we trots op zijn. Gelukkig hebben we inmiddels een goed passende lift geplaatst! We krijgen u niet te pakken om te horen hoe de lift nu bevalt. Dus mocht er nog iets niet naar wens zijn, dan horen we dat uiteraard graag!
Plezierige mensen die hun afspraken goed na komen.
Snelle reactie, keurig geïnstalleerd in korte tijd. Ondanks moeilijke 2 verdiepingen draaitrap goed resultaat.
Ik ben heel tevreden met de afspraken met Smienk Trapliften, duidelijke, duidelijke uitleg verkoper en vakkundige plaatsing monteur
Mijn ervaringen zijn positief. Via internet een vraag gesteld en binnen 1 uur werd er al contact opgenomen. Vervolgens werd snel een afspraak thuis gemaakt. Tijdens deze afspraak werden we goed voorgelicht en en werden de nodige werkzaamheden uitgevoerd, zoals opnemen van de trap en de loop van de traplift. Na deze afspraak werd vervolgens snel contact opgenomen door een gelieerd bedrijf om een stopcontact te monteren. Dit werd eveneens uitstekend!!! uitgevoerd. Binnen de afgesproken termijn kregen we bericht dat de traplift werd geplaatst. Dit werd wederom netjes en correct uitgevoerd. Kortom we zijn zeer tevreden met de levering en hopen dat we nog lang gebruik kunnen maken van de door Smienk geleverde traplift. met vriendelijke groet Marga.
Snel reageren en afhandelen
Het contact met Smienk verliep goed, geen dingen aan op te merken. De monteur die bij ons thuis kwam waren wij erg over te spreken. Hij werkte snel, netjes en professioneel. Het was alsof hij er helemaal niet was. De uitleg over de traplift vertelde die duidelijk waardoor wij het meteen goed snapte.
Zo ter zake kundig, dat, eer we er erg in hadden, de trap al geplaatst was en werkte, chapeau
Tevreden over de snelheid en kwaliteit van de demontage. Contact met Smienk Trapliften is ook goed.
Mijn traplift keurig verwijderd en bedrag dat ik kreeg was goed.
Eerst had ik een mail gestuurd om een onderhoud traplift Acorn, daar de enige firma in België gestopt is. Daarop geen antwoord. Dan een aanvraag om mijn traplift te verkopen, direct antwoord en dat ze voor dit type en niet ouder dan 5jaar tot 500€ gaven, maar de technieker zal ter plaatsen wel beoordelen over prijs. Met als resultaat 0€ na bekijken traplift. Moest blij zijn dat ze de traplift gratis afbraken en meenamen. Een positief punt, de techniekers waren vriendelijk en werkte proper.
Beste Ludo, Bedankt voor uw beoordeling. We begrijpen uw teleurstelling, dat zal een flinke tegenvaller zijn geweest. Daarom zijn we des te blijer dat u onze monteurs zo'n mooi compliment geeft. In het geval van uw traplift kwamen we op dit bedrag uit, omdat de motor een vreemd geluid maakte. Dat geluid gaf onze monteurs geen vertrouwen dat hij nog goed te reviseren zou zijn. De rail was op een aantal plaatsen zo ver uitgesleten dat hij niet meer voor hergebruik geschikt was. De waarde van de onderdelen die we nog wel konden gebruiken hebben de monteurs weggestreept tegen de kosten voor demontage en afvoeren van de lift. Helaas!
Smienk was voor mij een goede keuze.
Vriendelijk & deskundig waren de medewerkers van Smienk Trapliften die de traplift hebben geplaatst in onze woning.
Prima en snel.
Goed opgevolgd en vriendelijke bediening
Beste meneer Verbestel, Dank voor uw review. De telefoontjes kwamen inderdaad niet bij ons binnen. Er bleken problemen te zijn met de doorkieslijnen vanuit België. Dat is inmiddels opgelost en uiteindelijk hebben wij ook een afspraak met u kunnen inplannen. Gelukkig maar!
Ursprüngliche Bewertung
op 06/06/21 3 x gebeld om een defect te melden, 3 x beloofd om me terug te bellen door technieker. nu 07/06/21 2 x gebeld en telkens word de telefoon ingehaakt. dank u smienk voor de opvolging want door jullie heb ik op de zetel moeten slapen ( traplift defect ) en t ziet er naar uit dat ik iemand anders zal moeten zoeken voor mijn probleem !!!! echt een schande en heb dit al gemeld aan VAPH.
Donderdag 10 juni jl. werd bij ons de traplift geïnstalleerd. Volgens afspraak. Snel en netjes. De lift functioneert prima en voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
Positieve ervaring, professioneel gemonteerd, jammer dat bij de tweede afspraak te laat werd afgemeld en ik zelf alsnog moest regelen een andere afspraak.
De verkoper heeft zijn uiterste best gedaan om voor deze toch wel moeilijke trap een voordelige en passende traplift te leveren. Dat er een klein meetfoutje was neem ik niet kwalijk, dit is zo snel als mogelijk en netjes opgelost evenals een kleine storing bij de installatie. Het was voor de monteurs ook een hele uitdaging begreep ik. De communicatie met de planning enz. was/is ook prima. De traplift werkt nu prima! Dus: een tevreden klant, die iedere dag veilig via de traplift naar de slaapkamer kan!
Vriendelijke monteur en perfecte uitleg over de werking van lift, en keurig geplaatst en afgeleverd.
Prettig geholpen. Het contact was fijn. De trapliften hebben een goede prijs.
Wij hebben een uitstekende ervaring met Smienk. Medewerkers hebben goed geholpen en ook tevreden met de traplift.
Perfect geregeld.
Snelle afhandeling
Alles is conform de afspraken geregeld.