prachtige reis

goed verzorgde reis met mooie excursie. een tip voor het hotel is airco zodat het bij warm weer wat aangenamer is.

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Mooie reis. Kennis maken met de stad Dresden vonden wij geweldig.

Vesting Koningstein vonden we matig. de 2 rondleidingen waren verschillend. De gids was absoluut niet boeiend (Duits in gebiedenwijs) Panometer Dresden was een hele mooie afsluiting. Andere excursies Meissen Bastei ..enz prima. En de chauffeur hoeft niet zo bescheiden te zijn (haha) Mag gewoon meer vertellen onderweg wat er te zien is onderweg.

Was een geweldige reis

Was een mooie reis en alles is goed verlopen

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Het was een prachtig en goed verzorgde reis

Dit was de eerste keer dat we mee gingen. Ik vroeg mij alleen af of het verzamelen van de mensen die mee gaan niet anders zou kunnen. De mensen uit Almelo bv werden allemaal gebracht met de auto. Vroeg mij af of deze dan niet naar Tubbergen of Hengelo hadden gekund. Verder hebben wij genoten.

Geweldig!!

Prachtige 2-daagse naar Andre Rieu.Lekkere ruime plaatsen in een mooie bus met een prima chauffeur Hans aan het stuur .Veilige rit-prachtig hotel en onvergetelijke ervaring van en bij Andre

• Reisbestemming André Rieu in Maastricht - 2 dgn.

Fijne bussen, goed op tijd , vriendelijke chauffeur

Fijn weekend een goede reis en een schitterende zaterdagavond met Andre Rieu, en nog een onverwachts uitje naar valkenburg Super!!

• Reisbestemming André Rieu in Maastricht - 2 dgn.

Alles goed en duidelijk geregeld

Alles was goed en duidelijk geregeld. Vraag me alleen af of de ophaal plekken hier en daar niet iets economische/ praktische kunnen. Bv Almelo station waar nu allerlei weg omleidingen zijn waar de bus bijna niet of lastig kan komen.

Was een mooie belevenis.

Alles was goed georganiseerd. Wat betreft de administratie wel een opmerking: let goed op het goed invullen van de formulieren, nu was van iemand de geboortedatum en van een ander iemand de woonplaats verkeerd genoteerd.

Aanrader!

Wij hebben een hele leuke vakantie gehad in Wiesbaden met Ter Beek Reizen. Onze chauffeur Gerrit Zwier is een leuke, vriendelijke, sociale en vooral bekwame man. Het was erg fijn om met hem te reizen. Wij vonden het leuk om te reizen met vakantiegangers uit Twente en zijn van plan om volgend jaar weer mee te gaan. Met vriendelijke groet, Wim & Maja Smit

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Loreley en Wiesbaden - 5 dgn.

Prima georganiseerd.

Super leuke reis.

• Reisbestemming André Rieu in Maastricht - 2 dgn.

Goed, alles liep volgens afspraak

• Reisbestemming André Rieu in Maastricht - 2 dgn.

Zeer fijne ervaringen en goed verzorgde hotels met heerlijk eten

• Reisbestemming Dresden en Sächsische Schweiz - 6 dgn.

De reis was top verzorgd.

• Reisbestemming André Rieu in Maastricht - 2 dgn.

Alles was prima geregeld en de chauffeur was goed.

Het was een positieve ervaring, alleen de rondleiding in het klooster was minder. De gids was bijna niet te verstaan, sprak heel snel en heel zacht. Hij wachtte niet tot dat de groep compleet was. Verder was het reisprogramma uitstekend.

• Reisbegeleiding N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Reisbestemming Loreley en Wiesbaden - 5 dgn.

Ik vond het een prima reis. Een geweldige chauffeur, evenals zijn vrouw, die de chauffeur geweldig heeft ondersteund. Hotel was ook prima.

mooie reis

Zwitserland is een mooi land ,schoon en prachtige natuur. mede door chauffeur Karel en reisleidster Anja hebben we genoten

Heel goed

Goede chauffeur, leuke twenteleu,heel goed hotel met uitgebreid ontbijt en erg lekker eten en vooral heel veel gezien. 1 minpunt:kamers waren erg warm

Geweldig!

Dit was voor mij de vierde x en met plezier meegegaan! Betreffende mening geen kritiek! Maar ik noem het altijd verbeterings punten! Wo dat winkelen in de regen had denk ik anders ingevuld moeten worden! In zillertal hadden wij ook een dag dat anders werd ingevuld, werd ook gezegd of wij dat goed vonden prima. En voor mij en meerdere had het wel 2 dagen langer mogen wezen. Wij hadden graag nog wat willen doen in eigen tijd, het was soms teveel op een dag. Nogmaals ( verbeterings punten) geen kritiek

Mooie reis

Hotel geen airco

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Het was een prachtige reis.

Het was een goedverzorgde reis. We hadden een prima reisbegeleiding van de chauffeur en zijn vrouw. De excursies waren erg mooi. We hebben genoten van de prachtige natuur.

• Reisbestemming Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.

Goede chauffeur, rustig, behulpzaam, attent. Hele fijne reis met leuke uitjes. We hebben 1 opmerking, zou het ook mogelijk zijn dat de menu,s die we uit mogen kiezen vertaald worden naar het Nederlands??

prima verzorgde reis

prima verzorgde reid

• Reisbegeleiding N.v.t.

Geweldig mooi

• Reisbestemming Zillertal - 8 dgn.

Voor mij de eerste busreis. Bij binnenkomst schrok ik even, het voelde heel krap maar, Alles was heel goed geregeld, wat het heel ontspannen maakte. De chauffeur Martijn was heel rustig en voelde heel betrouwbaar. Kortom, ik heb een hele fijne vakantie gehad en veel plezier. Dankjewel allemaal

Alles was goed

Luxueus hotel Heerlijk eten Mooie hotel faciliteiten De chauffeur kon heel goed in de bergen rijden. Ook de haarspeldbochten. 1 min puntje Het ontbijt pakket waar we pp 5 euro voor moesten betalen hebben we niet gekregen. Het hotel had het prima klaar gezet. 1 persoons en 2 persoons zakken. Een aantal mensen namen 2 zakken mee dus voor 2 personen 4 broodjes. Anderen hadden dus helemaal geen zakken.

Uelserweg 35

7651KT Tubbergen

Over Ter Beek Reizen

Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband. Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker. Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.