Laden reviews...
600 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde beoordelingen geven overwegend positieve meningen over de reizen. Reizigers prijzen de professionele chauffeurs, de vriendelijke gidsen en de goede hotels. Er zijn enkele opmerkingen over beperkte beenruimte en drukke dagen, maar over het algemeen blijft de ervaring hoog gewaardeerd. De belangrijkste eigenschappen die vaak worden genoemd zijn betrouwbaarheid, heldere communicatie en oriënterende locaties.
Het was een geweldige ervaring naar André Rieu op het vrijheid. Geweldig verzorgt door jullie. Dank voor alles
M.Nuijtens Rouwhorst
Hengelo
Heel fijn dat de chauffeur tussen 2 opstappunten wou stoppen om onze groep in te laten stappen. En dat er voor ons op de plek van bestemming ook een keer extra voor ons gereden is. Ter Beek houdt niet stug vast aan het programma maar levert maatwerk.
José Wesselink
Fleringen
Fijne maatschappij om mee te reizen
Ria Klieverik
Oldenzaal
Een geweldige reis gehad naar André Rieu concert in Maastricht. Alles was perfect georganiseerd en de communicatie was top!
Monique
Hengelo
Gewoon een gezellige reis. Leuke uitstapjes met als topper Bad Nauheim. Zeer interessante rondleiding langs badhuizen en zin. Gradierbau . Jammer dat de bootreis niet door kon gaan en er was eigenlijk niet goed nagedacht over een alternatief. Het hotel was uitstekend, prima ontbijt en diner in buffetvorm. De chauffeur en zijn vrouw zorgden voor een ontspannen sfeer, zeer vriendelijk en altijd bereid tot overleg. Dankjewel Erik en Tineke!
Rita
Almelo
We hebben een hele mooie reis gehad. Van begin tot eind. Een super hotel ,een lieve en vrolijke chauffeur samen met zijn vriendin een goede reisleidster ,een gezellig reisgezelschap. Een uitstekende progamma voor de hele week. Zou deze reis bij een ieder aanbevelen
Ine
Vasse
Eine schöne Reise, gut organisiert.
Geertje
Emlichheim
Margret
Erica
Chauffeur, hotel, omgeving, uitstapjes alles top. Hotel was ook prachtig. Goed van eten, schoon en zeer vriendelijk personeel. Ook de eigenaar top.
Ria
Buurse
Prima verzorgd mei dito chauffeur. Alleen jammer dat we niet van te voren wisten dat de chauffeur 2x op en neer reed van het hotel naar Maastricht.
Hermien Dalhoeven
Oldenzaal
Een attente chauffeer/reisleider, die samen met zijn echtgenote, steeds voor iedereen klaarstond. Een gezellig reisgezelschap. Uitstekend hotel. Leuke, interessante excursies. Ook voor de bootreis die, door omstandigheden, niet door kon gaan werd heel creatief een alternatief programma bedacht. Kortom, tot en met het afscheidsdiner, een geslaagde reis. Ik kijk hier met veel plezier op terug.
Janny
Almelo
Eerste keer met een gezelschap op vakantie. Goed bevallen. Goede chauffeur. Altijd op tijd. Vriendelijk in omgang. In de bus zie je meer van de omgeving. Als je gaat kamperen kijk je veelal tegen de vangrail aan. Dit gaan we zeker vaker doen. Tip van de chauffeur Jan, volgend jaar naar de open dag.
Martin asteleijner
Almelo
Supermooie reis en genoten van de chauffeur Adrie en gids José. Zeer mooie natuur en hotel. Voor herhaling vatbaar.
Ad Burks
Almelo
Alleen jammer dat er weinig verstand van het glutenvrije dieet was!! Daardoor moesten we vanwege ziekte een uitstapje missen!!
Truus Oude Hesselink
Itterbeck
Goed geregeld. Mooie tochten en veel gezien. Heel goed en mooi hotel.
Piet en Betty
Losser
Was goed geregeld , de reis was goed en veel van Oostenrijk gezien.Op de 7e dag de Griesbachklamm beklommen, maar dit was voor velen te zwaar en viel tegen , ook te lang . Daarna de stad St Johann viel ook tegen. Het hotel was verder prima ,alleen de laatste morgen werden we geconfronteerd met een opmerking dat we de drankjes niet volgens hun hadden betaald . Maar we hadden dit contant betaald en hadden de rekening bij ons, zodat we konden aantonen dat we het wel hebben betaald. Maar hun beweerden dat er nog een 2de briefje moest zijn , maar die hebben we toen niet gekregen!! Dit was even heel vervelend !! De bus was wel wat aan de krappe kant .
Henk Leferink
Rossum
Wat een geweldige ervaring. Veel extra's vielen ons ten deel. Het was heerlijk dat we ook om 19 uur konden vertrekken van hotel Stein naar Maastricht. Zodoende konden we rustig uitrusten en dineren in het hotel. De bus kon op dat tijdstip parkeren op de Markt, niet zo ver van het Vrijthof. Voor mijn zus en mij echt heel fijn omdat we slecht ter been zijn. Wij ontvingen zelfs een kussentje om comfortabel te kunnen zitten. Op het Vrijthof konden we ook nog koffie met een wafel gaan halen. Helaas was dat in verband met het slechte lopen en de drukte voor ons niet mogelijk, maar wij hebben de geste zeer op prijs gesteld! De rollator werd elders geparkeerd en na afloop weer opgehaald. Na het concert was het een uitdaging om met rollator door de drukte naar de Markt te komen, maar de sfeer was goed en we bereikten zonder problemen de bus. De chauffeur was een rustige, vriendelijke en kundige heer. Hij vertelde ons dat er in het hotel een drankje voor een ieder klaar zou staan. Wederom een mooi gebaar waar wij geen gebruik van konden maken. Om met de rollator bij de kamer te komen, moesten wij rond het hotel lopen en de lift nemen. Na een lange, mooie dag, waren wij blij op onze prachtig , ruime kamer met een heerlijk bed te zijn. We konden daar zelf koffie maken en na een heerlijke regendouche stapten we voldaan in bed en sliepen tot de wekker ging. De tweede dag begon met een subliem ontbijt. Daarna bracht de chauffeur ons naar het pittoreske Valkenburg, waar we ruim 2 uur verbleven. Om 2 uur kwam de bus ons weer halen en even na 17 uur stapten we uit in Hengelo. Wij hadden geen ervaring met ter Beek Reizen maar van medepassagiers hoorden we dat het altijd puik geregeld is bij Ter Beek. Bij die mening sluiten wij ons graag aan ! Bedankt voor een onvergetelijke reis!!
Corry en Annie
Schoonebeek
degriesbachklamm was zwaar
J Gorel
HENGELO OV
Zowel mijn vrouw Ria als ikzelf zijn / waren zeer tevreden over de busreis die wij met jullie mochten hebben. Cum Laude voor de chauffeur Adrie Oude Avenhuis en zijn vrouw José, wat een fantastisch stel om een busreis mee mogen te maken. Zeer vakkundig en zeer sociaal bewogen ten opzichte van hun overige busgenoten gedurende deze reis. Een zeer goed hotel, 5 sterren waardig, met een uitstekende algehele verzorging. Klein/ klein minpuntje : Hand-valbeugels in de douche.
Ria & Johan te Wierik - 7642 VA
Wierden.
Geweldige reis naar Davos Perfekte chauffeur en hele goede begeleiding Alles tot in de puntjes verzorgd Top
Reisbestemming
Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.
Gerrit
Denekamp
Goede chauffeur die ons ondanks file op de heenweg over bracht. We hebben genoten
Erna Mistrate Haarhuis
Bornerbroek
Alleen het rouleren in de bus blijft een probleem en punt van aandacht. Ondanks de brief die door de chauffeur werd uitgereikt aan t begin van de trip.
Reisbestemming
Davos en Zwitserse treinen - 8 dgn.
Annelies
Borne
Vriendelijke buschaufeur. Goed Hotel, goed eten. Prachtige reizen gemaakt.
Rita
Almelo
Super reis met mooie excursies. Complimenten voor Adri en José.
Ingrid
Bornerbroek
Alles was perfect geregeld! Enorm genoten
Esther Verhoeven
Langenboom
Bij ter Beek Reizen is uw reis in vertrouwde handen. Met veel enthousiasme organiseren we (geheel verzorgde) dagtochten, meerdaagse busreizen, vliegreizen en muziekreizen, zowel individueel als in groepsverband.
Het wagenpark van ter Beek Reizen beschikt over diverse luxe touringcars zoals de Luxury Class Touringcar. Eén van de mooiste touringcars in Nederland. Tevens kunt u kiezen voor andere enkeldeks touringcars voorzien van vele faciliteiten zoals toilet, bar, airconditioning en royale beenruimte. Voor mindervalide gasten beschikken we over rolstoeltouringcars en grotere groepen kunnen vervoerd worden met de luxe dubbeldekker.
Voor vertrouwd en veilig touringcarvervoer bent u bij ons aan het goede adres. Voor bedrijven, groepen en verenigingen organiseren wij geheel verzorgde dagtochten of meerdaagse reizen op maat.
Uelserweg 35
7651KT Tubbergen