Van offerte tot montage , alles volgens planning.

Wij zijn erg tevreden over de montage van de zonnepanelen. Vanaf het advies en offerte tot en met de montage en oplevering is er via email goed contact geweest. Installatie netjes volgens afspraak op tijd gemonteerd.

• Vakmanschap installateurs
  • Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Zeer weinig moeite

Snel en professioneel geregeld

De contacten waren elke keer adequaat en zonder vertraging. Ook kon er nog eenvoudig aanpassingen worden aangebracht

• Vakmanschap installateurs

Wij zijn van het begin tot het plaatsen zeer te vreden de communicatie is goed en alles is duidelijk uitgewerkt

• Vakmanschap installateurs
  • Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Neutraal

Snel, efficiënt, keurig personeel, netjes gewerkt

Snel en adequaat gereageerd, montage keurig, goed gekeken en geplaatst zodat je het minste ziet van de elektra kabels, boel netjes opgeruimd, beleefde jonge man, harde werker, volgende werkdag was de app geactiveerd.

• Vakmanschap installateurs

tweede keer zonnepanelen laten installeren, prima offerte, snel geleverd en geinstalleerd

• Vakmanschap installateurs

Snel en goed geinstalleerd, direct inzicht

Zoals beloofd waren de panelen binnen een dag geplaatst en via de app en de portal waren de resultaten ook direct zichtbaar. Helemaal tevreden!

• Vakmanschap installateurs
  • Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? Weinig moeite

deskundig advies en vlotte installatie

prossesioneel van begin tot eind

• Vakmanschap installateurs

Uitleg over zonnepanelen was prima; installatie is ook prima verlopen.

Prettig gesprek gehad met de heer Van der Slikke die alles goed en duidelijk uitlegde. Hij was erg helder in communicatie en dat vond ik prettig. Ook de installatie is prima verlopen. Opvallend vind ik wel dat bepaalde panelen een iets andere kleur hebben dan de rest. Daardoor is het niet echt één geheel. Wellicht ben ik een pietlut.

Deskundig en kwaliteit

Prettige ervaring bij de intake en plaatsing van de zonnepanelen. Het enige minpunt was de lange wachttijd tot het plaatsen van de panelen.

Binnen 2 uur Klaar

4 ontzettend aardige jongens die allemaal samenwerkten.

Alles uitgevoerd zoals besproken

• Vakmanschap installateurs
  • Hoeveel moeite heeft u moeten doen om bij EnergieWonen uw zonnepanelen besteld en geÏnstalleerd te krijgen? N.v.t.

Duidelijk geen loze beloftes, keurige planning en de uitvoering door specialisten.

Na een heel duidelijk offerte gesprek werden al onze wensen ingebracht. We eerden telkens tijdig op de hoogte gehouden mbt de stand van zaken. Ook het wijzigen van een installatiedatum was geen probleem. De installatie op een keurige wijze uitgevoerd alles werkt. Keurige uitleg van de installatie. Nu de zon nog en het persoonlijke account voor het uitlezen. In een woord aanbevelenswaardig. Ga zo door met uw klantvriendelijkheid.

• Vakmanschap installateurs

Mooi product afgeleverd en goede communicatie

Zonnepanelen zijn goed geïnstalleerd. Installatie erg netjes gedaan, fijne communicatie. Voortraject was ook goed.

Top service

Goede service, duidelijke uitleg op vragen.

Alles klopt.

Alles volgens plan en begroting. Minpunt : bij installatie waren de monteurs niet gezekerd bij werkzaamheden op het dak.

Goede communicatie, makkelijk bereikbaar

Positief

• Vakmanschap installateurs

Na de goede ervaring uit 2014 met zonnepanelen op mijn vorige huis, opnieuw met Energiewonen in zee gegaan. Volgens afspraak alle panelen vakkundig geplaatst en aangesloten. Alleen administratief een kleine tegenvaller: Over de vooruitbetaling van 30% is in augustus BTW berekend. De panelen zijn begin maart geplaatst en is een factuur voor de resterende 70% gestuurd. Hierop heb ik gevraagd of de voorlopige factuur met BTW gecrediteerd kon worden en de nieuwe factuur voor 100% berekend en zonder BTW. ( De feitelijke prestatie is in 2023 geleverd waardoor en geen BTW berekend hoeft te worden en Energiewonen de BTW eenvoudig met de lopende aangifte kan verrekenen.) Voor mij zou dat een hoop heisa voorkomen). Helaas wilde de administratie dit niet voor mij doen. Maar verder was het perfect.

• Vakmanschap installateurs

installatie goed, op tijd, volgens afspraak

Begeleiding bij ons beslissingsproces was prima, er werd meegedacht en een goed en eerlijk advies gegeven. De afgesproken verwachtte installatiedatum werd ook netjes nagekomen, iets wat je op andere plekken nog wel eens anders hoort. Installatie zonder problemen, het feit dat 2 van de 3 installateurs alleen engels sprak verbaasde me maar was verder geen probleem. De connectie met Enphase was wel een dingetje. De installateur gaf aan dat app downloaden en het werkt. Daar bleek echter dat "de installateur" het systeem nog met ons account moest verifiëren. Uiteindelijk door jullie support goed opgelost. Al met al zijn we, vooralsnog, zeer tevreden klant

• Vakmanschap installateurs

Super , vanaf gesprek tot installatie gewoon top

Super fijne ervaring , vanaf het 1e gesprek tot installatie , ook het sms’je voor de tijd van plaatsen hoofdschakelaar , heb sms terugvgestuurd of ik idd niet om 07:00 uit bed moest kreeg meteen antwoord terug dst de doorgegeven tijd in de sms klopt, gewoon top. Groepje installateurs ook fijne mensen , gewoon netjes en prettig, net als de adviseur.

Uitstekend voortraject etc.

De plaatsing geeft nog een aantal verbeterpunten.

• Vakmanschap installateurs

Zorgvuldig en netjes gewerkt.

Van sommige mensen horen wij dat hun zonnepanelen pas aan het eind van het jaar kunnen worden geleverd. Jullie zijn snel en goed.

• Vakmanschap installateurs

Van A tot Z perfect geregeld.

Dit is de tweede keer dat wij zonnepanelen aanschaften bij Energie Wonen. Dit zegt een aantal dingen. Ten eerste dat we zeer tevreden zijn over het eerste project, na vergelijk van verschillende aanbieders ruim 4 jaar geleden. En zo tevreden dat we voor het tweede project niet eens meer bij anderen hebben geïnformeerd. Hadden weer dezelfde vertegenwoordiger wat de stabiliteit aangeeft binnen het bedrijf. Ten tweede zijn verkopen en het opleveren twee totaal verschillende dingen. Ook hier niets anders dan lof voor de installateurs. Keurig op tijd volgens afspraak, duidelijk overleg en alles zeer kundig geïnstalleerd en werkend opgeleverd. Kortom opnieuw weer zeer tevreden en zonder omkijken weer tot in de puntjes geregeld.

Snel en netjes aangelegd

Goede uitleg over de installatie en over de omvormer

• Vakmanschap installateurs

Ook voor de 2e keer.... meer dan tevreden!

Ik heb een uitbreiding op mijn bestaand EnergieWonen systeem gekregen. Opnieuw goede ervaringen met zowel regio manager als met de installatie ploeg. Men komt afspraken stipt na en geven goede adviezen. De SolarEdge app moet nog wel worden aangepast, maar dat zal zeker op korte termijn gebeuren.

Snel en netjes!

Alles werd zelfs tijdens de uitvoer nog met overleg uitgevoerd. Zelfs de kleur van het voegcement waarmee de geboorde gaatjes werden dichtgemaakt werd samen gekozen. Alles werd na afloop keurig opgeruimd. Als je er niet bij geweest was zou je je haast afvragen of ze wel langs geweest waren. En het werktempo lag behoorlijk hoog! En het eindresultaat? Je merkt het gelijk aan het energiegebruik om te verwarmen! De binnenruimtes koelen nauwelijks af na het lager zetten van de verwarming. Zelfs tijdens nachten met vorst blijft de binnentemperatuur constant! Top!

Over EnergieWonen

Met 500 installaties per maand kunnen we scherp geprijsd leveren zonder ook maar één concessie aan kwaliteit te hoeven doen. Zonnepanelen verkopen kan iedereen, zorgen dat ze na een persoonlijke inventarisatie bij u thuis probleemloos geplaatst worden en jaren rendement geven is werk voor een echt ervaren specialist. Niet voor niets zijn we aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Zonne-energie SGZE, KvINL en Zonnekeur installateur. We hebben met 30 adviespunten altijd specialisten in de buurt. In het onverhoopte geval van een storing helpen we u zo snel mogelijk, want uw systeem moet opbrengst genereren. Dat is de kracht van EnergieWonen: Lokaal werkend en nationale inkoopkracht.