Bonnetstraat 53
6718 XN Ede
We zijn verhuisd! Kijk voor de meest recente beoordelingen op: https://bit.ly/Klantenvertellen-nl. Over EnergieWonen: Al 15 jaar lang zijn wij dé ervaren zonnepanelenspecialist in jouw buurt. Met 25 lokale adviseurs en meer dan 500 installaties per maand hebben we al meer dan 50.000 woningen mogen voorzien van zonnepanelen. We zijn één van de grootste zonnepanelen installateurs van Nederland. Na een persoonlijke inventarisatie bij jou thuis of telefonisch, wat voor jou het beste uitkomt, plaatsen wij onze zonnepanelen professioneel én probleemloos op jouw dak. Zo kan jij jarenlang genieten van zonnig rendement! Bij ons krijg je een vaste expert als aanspreekpunt en verzorgen wij zelf de installatie van zonnepanelen, laadpalen en thuisbatterijen. Zo kunnen we jou de beste kwaliteit garanderen en weet jij altijd waar je aan toe bent. Met EnergieWonen kies je voor betrouwbaarheid en vakkundigheid: we besteden veel aandacht aan ons kwalitatieve assortiment en hebben ervaren monteurs en installateurs in dienst. Ook zijn wij aangesloten bij het Stichting Garantiefonds Zonne-Energie (SGZE), Zonnekeur Installateur en Holland Solar. Heb je onverwachts toch een storing? Dan helpen we je snel weer op weg, zodat jouw systeem blijft stralen als de zon!