Filters

10

Helemaal top!

Ben super blij met mijn prothese en bedankt voor jullie goede zorg.

 • Aanbevelen? Nee
10

Mij ervaring Kei goed

Mij ervaring Kei goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed en prettig geholpen.

Goedemiddag, Ben goed en fijn geholpen, bij mijn prothese,door Arnold . Duidelijk uitleg ook. Máár wát een ellende bij uitdoen prothese (implantaten) zal vast beter gaan worden. Ontvangst ook prima/leuk, (Waterman)

 • Aanbevelen? Ja
7

Hoop gedoe, gaat veel tijd in zitten.

Heb de gebids prothese nog niet in. Eerst moet mijn gehemelte genezen. De wond is onstaan omdat de prothese niet goed paste. dus wordt volgende week pas. Hoop dat het dan goed gaat ben namelijk vanaf zondag op vakantie en in augustus pas terug. Heb mijn tijdelijke prothese ook mee, mocht de definitieve prothese nog niet passen. Dus eigelijk kan Ik deze nog niet voor 100 % beoordelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijkheid Inlevingsvermogen Nauwkeurigheid & Kundigheid

Vriendelijkheid Inlevingsvermogen Nauwkeurigheid Kundigheid Kortom: een en al lof voor iedereen! Dus Vink die maar af!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mensen die staan voor hun vak

Netten menselijke behandeling

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen die klantvriendelijk zijn en streven naar perfectie

Niets is te veel om tot een perfect resultaat te komen

 • Aanbevelen? Ja
9

goede behandeling gehad.

fijne en snelle ervaring

 • Aanbevelen? Ja
8

Past perfect

Hij zit mooi strak en komt niet los

 • Aanbevelen? Ja
10

hellemaal top

gewoon fjne mensen en goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Top team

Zeer vakkundig team, van baliemedewerkers tot tandprotheticus, Erg vriendelijk team. Ze nemen de tijd en adviseren je zeer deskundig. Erg blij met mijn nieuwe prothese.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben er heel tevreden mee

Dat ik zeer tevreden ben over de afgeleverde protheses

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel vriendelijk beleefd en zeer behulpzaam trajeckt bij firma Vink te Waalre.

Mijn eerste contact bij de Telefoniste Carola verliep heel vriendelijk en zeer behulpzaam Het intake gesprek met Toine ging heel gemoedelijk en er werd een begroting opgemaakt voor mijn boven prothese. Bij de tandtechnieker Arnold werden de afspraken goed opgevolgd. Zeker geen lange wachttijden.Deze was ook heel vriedelijk en beleefd zodat ik mij heel rustig voelde bij zijn handelingen bij het aanpassen. De dienst na verkoop is ook heel goed en ook de facturatie zoals in de begroting was afgesproken. Mijn dank gaat uit naar het vriendelijk en beleefd en kundig personeel van de firma Vink Ik beveel deze firma in Waalre NL zeker aan ! Groetjes Paul,

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geholpen

Staan altijd voor je klaar, super vriendelijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerlijke beoordeling met fantastisch resultaat

Op intake gesprek geweest in Son. Ik miste twee tanden links boven en wilde alles laten trekken en dan een volledige prothese laten plaatsen . Tandarts was heel eerlijk en vertelde me dat hij daar niet aan mee wilde werken omdat de rest van mijn gebit nog erg goed was. Ik wilde echter geen frame omdat het ijzer dan erg zichtbaar zou zijn . Hij vertelde me dat er een nieuwe techniek was met een scan apparaatje en dat het dan de kleur van mijn tandvlees zou krijgen . Hij raadde me aan om hier rustig over na te denken. Ik heb dit vervolgens laten doen en het zit als gegoten en is totaal niet zichtbaar. Super bedankt voor dit alles. Ik zal iedereen dit aanraden en zeker de manier waarop dit tot stand is gekomen. Geertje Krijgh

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfektie bestaat niet....... maar Vink zit er verdomd dicht bij !!!

Na jaren van ellende met verschillende slechte protheses , ben ik mij gaan verdiepen naar wat mogelijk was en kwam ikin Nederland bij Vink terecht. Op gesprek gegaan bij Kees Vink en nadat hij de situatie grondig bekeken had was het besluit dat de beste oplossing was te werken met implantaten . Hij verwees mij hiervoor door naar Mondig implantologie ( Veldhoven ) Hier werd ik supergoed geholpen met het plaatsen van de implantaten. Na het genezingsproces terug naar Vink om te beginnen met de ontwikkeling van een klikprothese. Verschillende bezoeken gebracht ; afdruk,proefprothese in was , enz... . Nooit was iets teveel en altijd met de glimlach. Na de volledige afhandeling, zelfs nu nog , 1 telefoontje en je mag direkt komen. De sfeer is daar echt familiaal en super vriendelijk zowel de behandeling als het onthaal door Carola . Kees is echt een topper in zijn vak. IK heb er geen minuut spijt van dat ik regelmatig van Antwerpen naar Waalre moest rijden , voor mij echt een aanrader Vink tandtechniek en tandprotheses . Het einresultaat is fantastisch zowel het gevoel als het uitzicht en voor mij zeer belangrijk : ik kan eindelijk terug normaal eten .

 • Aanbevelen? Ja
10

Meneer Vink, Kees is een prima tandtechnieker ik ken hem al meer dan 20 jaar .

Kees is een heel vriendelijke Man , zeer vakkundig , heeft een heel goed luister oor . dat is zeer belangrijk , attent ,voor hem kom woorden te kort ,Kees Bedankt Susanto Ooms.

 • Aanbevelen? Ja
3

Slechte beetregistratie plus kunstgebit zit scheef

Ik heb na lang twijfelen en bang zijn voor de tandarts uiteindelijk de knoop doorgehakt en naar Vink toe gegaan in Den Haag. Na uiteindelijk twee keer te hebben gehapt is er een beetvlak bepaling gedaan waarbij ik uiteindelijk in de spiegel al zag dat mijn tanden (die ik nog had) niet goed op elkaar zaten. De tandtechnicus zei dat hij het er wel goed uit vond zien en ja, wie ben ik om daar tegen in te gaan, het is nou niet dat ik al eerder een kunstgebit had laten aanmeten. Vervolgens naar de kaakchirurg geweest om wat er nog zat te laten trekken en het eerste wat de kaakchirurg zegt na het inzetten van het immediaatgebit is:"zit het nou uit het midden?" Thuis aangekomen gelijk in de spiegel kijken en verdomd!!!!!!! bijna 4 mm uit het midden, vreemd gezicht. Ik heb uiteindelijk om een second opinion gevraagd en wat blijkt? Inderdaad, incorrecte beetregistratie, slecht uitgevoerde beet vlak bepaling en scheef opgebouwd. Na dit gemeld te hebben bij de tandtechnicus kon zij mij alleen melden dat ze dit in mijn dossier had vermeld, maar dat ze er aan twijfelde of er een reactie zou komen. Tot zoverre is het inderdaad stil gebleven, niet echt netjes. Ik heb geen tandartsverzekering, dus heb ik het gros van het werk zelf mogen betalen, wat niet goedkoop was. En hier zit mijn grootste grief, als ik de hoofdprijs moet betalen verwacht ik uitstekend werk. En zo niet moeten gemaakte fouten gecorrigeerd worden, lijkt mij niet meer dan redelijk! Vandaar dus maar anderhalve ster, een hele magere 3. Of het wat meer gaat worden zal de tijd leren...

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte Chris, Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de prothese die wij voor u hebben mogen maken. Helaas is de behandelaar die de prothese heeft aangemeten niet meer werkzaam in de praktijk in Den Haag. U heeft uw klacht dan ook met de nieuwe behandelaar besproken. Zij heeft e.e.a. zeer serieus genomen en geconstateerd dat de prothese inderdaad correctie behoeft. Er is een nieuwe afspraak met u gemaakt zodat de klacht kan worden opgelost. Wij zullen ons best voor u doen om ervoor te zorgen dat u tevreden zult zijn over uw prothese. D. Vink, Praktijkmanager

9

vakkundig geholpen

vriendelijk bij binnenkomst door balie medewerkers. vakkundig uitleg wat er gaat gebeuren door Hr Vink. het prettige is alles onder een dak ,maken en passen super. raad iedereen aan .

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Zeer goede service.klantgericht ben zeer tevreden.prothese naar tevredenheid gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Mijn prothese heeft Arnold van Tandtechniek Vink in Waalre tot mijn grootste tevredenheid gemaakt. Hij heeft veel zorg tijd en deskundigheid aan de prothese besteed. Het past beter en is mooier dan mijn vorige prothese, dat gemaakt is door een tandarts zonder contract met de ziektekosten verzekering wat mij dan ook veel geld gekost heeft. Daarbij geeft Carola de receptioniste een klantvriendelijk cachet aan de zaak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk onthaal en behulpzame en professionele mensen

Vriendelijk onthaal en behulpzame en professionele mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Zowel de receptioniste als de behandelend tandtechnicus Arnold hebben mij op een leuke, vriendelijke en constructieve wijze geholpen. Chapeau.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Vriendelijk, voorkomend, duidelijk en professioneel behandeld met een uitstekend resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Heel professioneel

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Heikantstraat 18 A

5581VB Waalre

040-221666

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.