Vakmensen aan de slag met voor alles een oplossing

Van eerste contact tot laatste nawerk was alles tot in de puntjes verzorgd geregeld gepland en uitgevoerd. Perfect! En…. vriendelijke en behulpzame werkers over de vloer.

Fantastisch

Woninginrichting aan Huis Purmerend is in 1 woord Fantastisch. Heldere duidelijke adviezen en zij komen hun afspraken allemaal keurig na. Zeer vriendelijke leggers die alles netjes houden en achterlaten, kortom een absolute aanrader.

Blij met Aanhuis

Toen we een ander huis gingen kopen, waren we al snel overtuigd van het feit, dat we een aantal zaken niet zelf konden/wilden doen. Schilderen, de trap en overloop renoveren en niet in de laatste plaats: op maat gemaakte kasten laten plaatsen. Iets wat Aanhuis Wormerveer, allemaal voor ons heeft verzorgd en echt vakwerk hebben ze geleverd. Blij mee.

• Ervaring met: Kasten

Denken goed mee met de klant.

Denken goed mee met de klant. Vriendelijke en vakkundige mensen.

• Ervaring met: Raamdecoratie

Great quality and professional service

I hired aanhuis.nl for placing the carpet on my stairs. The buying process was pleasant and the salesperson was ready to answer all of my questions. At the appointment a person arrived and laid the carpet very quickly and with exceptional results. My stairs are so beautiful now!

Professioneel, klantvriendelijk en deskundig

In de aanloop naar de oplevering van ons appartement hebben we bij Woninginrichting Aan Huis, locatie: de Bakkerstraat in Arnhem zowel de vloerbedekking (PVC) raambekleding incl. Luxaflex voor alle kamers en een inbouwkast op maat van 400 cm. uitgekozen. Een fijn idee; alles ondergebracht bij 1 leverancier. Aangezien de oplevering uiteindelijk 3 jaar duurde hebben we (voortschrijdend inzicht) tussentijds de eerder gemaakte keuzes gewijzigd waarbij we wederom door Priscilla op een vriendelijke en professionele wijze werden geadviseerd; geen moeite was Priscilla teveel. Het resultaat is super! We krijgen veel complimenten over de keuzes en kwaliteit van het geheel. Complimenten tevens voor de stoffeerder en kastenbouwer; keurig gewerkt. In het evaluatiegesprek met Priscilla en de chef stoffering nadat alles was geleverd en geplaatst/aangebracht was ruimte voor feedback; ook hierin stelde Priscilla zich professioneel op. Dit sloot een voor ons hectische periode op een prettige manier af.

• Vestiging: Arnhem, Aanhuis.nl

Super!

Hele fijne service en alles werd snel opgepakt.

• Ervaring met: Vloeren

Professioneel, vriendelijk en na plaatsing zeer attent.

Vanaf binnenkomst bij de vestiging in Purmerend zeer professioneel en vriendelijk geholpen door Tom Veerman. Uitstekend begeleid bij het ontwerpen van onze inloopkast. Onze wens was om vóór 1 maart 2023 de kast geleverd te krijgen en dat werd zelfs een week eerder. Plaatsen gebeurde door slechts 1 persoon (Ab) - een zeer kundige en vriendelijke man. Hij moest alle kastonderdelen in z'n eentje naar de eerste verdieping brengen - klein mannetje / grote panelen ;-); aangezien ons spiksplinternieuwe huis net was gestukadoord en geschilderd vond ik het veiliger om hem daarmee te helpen en alles is onbeschadigd boven gekomen.

• Assortiment N.v.t.

Geweldige service!

Goede verkoper, top service!

Vakkundig en goed geholpen

Goed geholpen en vakkundig gemonteerd.

Uitstekende service

Goed en vakkundig geholpen. Totaal niet opdringerig. Geen probleem als je meerdere komt kijken of stalen mee naar huis wil nemen. Zeer tevreden met het advies, de kwaliteit van de materialen, het leggen en bevestigen van de afgenomen artikelen.

• Vestiging: Voorhout, Aanhuis.nl

Toppie!

Zeer tevreden!

• Vestiging: Nieuwpoort, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Van aankoop tot opruimen: klasse..!

Een hoop geld uitgeven om je huis te verfraaien is altijd leuk natuurlijk. Bij de aankoop van de pvc-vloer kregen we mooie tips, zoals welke plinten etc. Het inmeten ging zeer serieus. Vanmorgen om zeven uur stonden de vloerleggers voor de deur, Wilden geen koffie, maar meteen aan de slag. Harde werkers, niet te beroerd om een handje uit te steken als een kast verplaatst moet worden. Aanhuis.nl heeft met haar mensen vakwerk geleverd!

• Vestiging: Lelystad, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Na 14 maanden is de kast eindelijk klaar.

In december 2021 de kast besteld en in februari 2023 is de kast klaar. De kast is geplaatst met heel veel gebreken. Slechte afwerking. Formaat deuren kloppen niet en was niet conform ontwerp. In eerste instantie werd er vol ongeloof gereageerd. Maar na het zien van de foto’s konden ze er niet om heen. Ook latere reacties waren ook niet altijd professioneel. Na vaak rappelleren is de kast op opnieuw ingemeten. We hebben zelf concessies gedaan, aangezien er anders veel materiaal verspild. De herstelwerkzaamheden vonden maanden later pas plaats. Ook nadat we zelf contact hebben gezocht met de landelijke klantenservice. Daarna is de monteur nog 2 keer moeten komen.

• Vestiging: Arnhem, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Goed geholpen met een fantastisch resultaat.

Wij zijn in de winkel geweest om ons te laten informeren en adviseren over het renoveren van de trap. We kregen een duidelijke uitleg over de uitvoering en de mogelijkheden. Na keuze van het materiaal, kregen we een proeftrede mee naar huis. Hierdoor konden we zien of dit de juiste kleur en keuze was. Nadat we akkoord zijn gegaan met de offerte is alles vlot verlopen. Er werd eerst een afspraak gemaakt voor het inmeten en vlak daarna een afspraak gemaakt voor de plaatsing. De trap is geweldig mooi geworden. Ze werken heel snel, precies en netjes. Niets dan lof voor allen die ons hebben geholpen.

• Ervaring met: Specials

Goed advies, goede communicatie en fantastisch gemonteerd.

Niet voor het eerst een aankoop gedaan bij de winkel in Purmerend. Prima assortiment, erg goed advies en na aankoop een goede communicatie over het moment van inmeten en de uiteindelijk levering en montage. Monteur was keurig op tijd en heeft bovendien ook erg netjes gewerkt. Hij heeft meerdere elektrische zonweringen geplaatst en ingesteld. Fantastisch product ook, zowel per app als met de afstandsbediening te bedienen. Team Won.Aanhuis Pénd BEDANKT En voor het volgende project komen we beslist weer langs!!

• Service N.v.t.
  • Ervaring met: Raamdecoratie

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik kreeg bij de wooninrichting aan huis van verkoper Tom. Hij was zeer behulpzaam en gaf deskundig advies bij het kiezen van het juiste tapijt voor mijn interieur. Dankzij zijn hulp heb ik een prachtig tapijt kunnen vinden dat perfect past bij mijn stijl en interieur. De kwaliteit van het tapijt is ook uitstekend. Het is zeer goed gemaakt en voelt comfortabel en zacht aan onder mijn voeten. Het tapijt is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou deze winkel en Tom als verkoper zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige tapijten en andere mooie interieurproducten

Goed en netjes geholpen

Hele aardige mensen en er word zeer netjes gewerkt.

Super advies

In november kwam ik samen met mijn dochter voor wat informatie bij Aanhuis Woninginrichting in Gouda binnenlopen omdat ik naar een appartement zou gaan verhuizen. Wij werden heel gastvrij ontvangen door Marwa en kregen al gelijk wat mogelijkheden voorgelegd waardoor ik besloot met Aanhuis in zee te gaan. Na een afspraak heeft Marwa veel tijd gestoken in het ontwerp van mijn, niet al te grote, slaapkamer door een mooie grote kast op maat samen te stellen en een leuk toiletmeubeltje/ bureautje. Daarna ook nog mooie zonwering met haar uitgezocht voor het appartement, waarbij zij ook weer met veel geduld adviseerde. Ik ben heel blij met het eindresultaat en beveel Aanhuis woninginrichting, Marwa en Claudia van harte aan.

• Vestiging: Gouda, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Kasten

Fijne winkel, compleet assortiment!

Vriendelijk, deskundig, nemen ruim de tijd, prima advies en erg proactief bij het helpen van het vinden van de juiste oplossing

• Vestiging: Eindhoven, aanhuis.nl

Prima !

Goed advies in de winkel, prima stoffeerders!

• Vestiging: Zwolle, Aanhuis.nl

Alles naar wens gegaan

Positief

Net en flexibel bedrijf

Door bouwvertraging werd de legdatum meerder malen uitgesteld. Uiteindelijk keurig gelegd. Toen later door bouwwerkzaamheden waterschade was ontstaan. Is ook dit door Huitema op de kortst mogelijke manier opgelost. Zeker door de flexibiliteit.

• Vestiging: Drachten, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Mooie producten en deskundig personeel.

In de winkel zijn we uitstekend geadviseerd bij materiaal en kleurkeuze. Alle materialen zijn op tijd geleverd en de trap- en vloerbedekking is vakkundig en netjes gelegd. Wij zijn super blij en tevreden met het mooie eindresultaat.

• Vestiging: Hoogeveen, Aanhuis.nl
  • Ervaring met: Vloeren

Super service en verstand van zaken

Inmiddels voor de derde keer terug naar deze winkel in Dordrecht. Voor raambekleding en vloeren, goed advies, netjes ingemeten en er wordt echt met je meegedacht. Afspraken worden nagekomen, super tevreden over zowel de winkel als de mannen die het komen plaatsen!

• Vestiging: Dordrecht, Aanhuis.nl