Filters

10

In 1 woord geweldig!

Ik zag hier vrijwel alleen maar positieve reacties maar toch ook 1 of 2 hele negatieve, dus het was wel een beetje spannend toen we uiteindelijk besloten hadden om de artiest voor onze bruiloft toch maar hier te boeken. Mijn ervaring: in 1 woord geweldig! Vlotte en uitstekende communicatie via mail, maar ook telefonisch prima te woord gestaan. Zelfs toen we zelf onze trouwlocatie zonder overleg met hen hadden gewijzigd naar 50 km verder en Wesly Bronkhorst dat vanwege de reistijd niet zou kunnen halen, heeft dit bureau kosten nog moeite gespaard en zelfs een ander bruidspaar gebeld of het daar iets eerder kon, zodat Wesly toch nog op de afgesproken tijd op ons feest kon zingen. Een dikke 10!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede enrgie!

Op ons lustrum gala van de studentenvereniging enorm leuke show gedaan. Helaas wat korter, maar daar hadden ze gelukkig geen problemen mee. Het publiek was uitermate enthousiast!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Fantastisch! Van begin tot t einde!

 • Aanbevelen? Ja
9

Robert schakelt snel, komt met goede oplossingen en hij wist me goed te adviseren.

Goed

 • Aanbevelen? Ja
9

Top optreden!

Onlangs hier geboekt voor ons bedrijfsfeest. Contact met Robert was prettig. Reageerde snel en dacht met ons mee. Zou hier zeker een volgende keer weer boeken!

 • Aanbevelen? Ja
9

Dankbaar!

We hebben een heel mooi feest gehad en we zijn ontzettend goed geholpen door jullie. Heel erg bedankt hiervoor! Een volgende keer weten we jullie weer te vinden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Goed stem en performance, betrokken en iprecht

 • Aanbevelen? Ja
10

perfect

perfect optreden en georganiseerd

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt geweldig!

Onze feestavond/bruiloft 12.5 jaar was echt geweldig. De Party Rockers hebben echt super gespeeld. Nederlands en Engels talig van links naar recht en goede rock muziek. We hebben de hele avond mee gezongen, gesprongen, gedanst en geschreeuwd. Ze zijn echt een aanrader voor een goed feest!! Zowel de volwassenen als de kinderen hebben een leuke en gezellige avond gehad. De dansvloer stond de hele avond vol!!

 • Aanbevelen? Ja
6

Op een aantal punten na prima.

Helaas was de DJ 45 minuten te laat waardoor de technicus zijn rol tijdelijk moest overnemen en het feest dus bijna 1 uur later op gang kwam dan gepland. De muziek was oké, sloot niet altijd aan bij de doelgroep ondanks dat het een Schooltour is en je dit dan wel zou verwachten. De leerlingen hebben het ondanks dit wel leuk gehad, de MC deed flink zijn best en die maakte het feestje wel. Omdat we volgens Vibe entertainment niet op een financiële compensatie kunnen rekenen betreft het te laat komen van de DJ, zouden wij dit schoolfeest niet aanbevelen of boeken voor een volgende keer.

 • Aanbevelen? Nee
10

Super!

Het was super! De door ons geboekte band en ook de dj waren erg goed en speelden goed op elkaar in. Vanaf het eerste moment was het feest. Wij en onze gasten hebben enorm genoten! Het is dat je, als het goed is, maar één keer trouwt , anders hadden we ze beiden zo weer geboekt. Bedankt voor jullie hulp!

 • Aanbevelen? Ja
10

Relaxed en uitstekend optreden

De communicatie tussen allen ging vloeiend en was tot en met het optreden heel prettig. Het publiek werd goed aangevoeld en het optreden beviel bij iedereen en werden daarom door iedereen heel erg lovende opmerkingen uitgesproken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Via deze weg willen we jullie toch nog even bedanken voor de geleverde service. We hebben een top avond gehad en Quido van de Graaf en Tino Martin waren fantastisch! We wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig 2023. Met vriendelijke groet, Daniel en Jantine van der Vreede

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig, wat een sfeer maakt die man.

Met Wolter Kroes als afsluiting van ons jubileumfeest was de avond compleet. Wat maakt hij het gezellig!

 • Aanbevelen? Ja
8

Heerlijke sfeer, top partyband!

De aankleding van de locatie is de basis, de band het toetje. En wat voor een toetje. Geweldig. Het enthousiasme spat er van af. Echte sfeermakers. Afstemming artiestenbureau en band maken dat ik geen hogere score heb gegeven. Verbeterpuntje.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ria Valk was een schot in de roos

Stichting Pelita vierde haar 75 jarig bestaan. De stichting ontfermt zich over Indische ouderen die in de jaren vijftig uit voormalig Nederlands-Indie naar hier kwamen. Ria Valk was, naast Anneke Gronloh en vele anderen, destijds vaak op de radio te horen. Met het optreden van Ria Valk kwamen die jaren weer tot leven. Ria Valk hield in haar keuze ook rekening met de doelgroep en zong 'Indische' hits als Paradiso en Brandend Zand die uit volle borst werden meegezongen. Dankjewel Ria!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Het was een geweldig feest en Henk maakte hem compleet . Wat heb ik genoten

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een top act

Het was een erg leuk optreden. Goede zang, leuke muziek en aardige medewerkers. We hebben erg genoten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mike peterson

Het was super leuk. Alle wensen werden vervuld. In een woord super geweldig dankjewel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ondanks roerige tijden toch een mooi feest gehad

In 2019 hadden we een band geboekt. Toen kwam Corona en hebben Robert en ik diverse keren contact gehad. Ondanks een spannende en onduidelijke tijd hebben we afspraken kunnen maken om het optreden te verzetten. Afgelopen weekend een mooi optreden gehad! Goed gelopen en heldere communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweeeeeldig

We hebben een onvergetelijke middag gehad met Jannes. Een topartiest en een geweldige kerel.

 • Aanbevelen? Ja
10

John heeft ons een onvergetelijke avond bezorgd!

Van de boeking tot de uitvoering was alles goed geregeld. John was ruim op tijd en zorgde voor een absoluut hoogtepunt tijdens het feest. De hele zaal ging los, iedereen vond het helemaal kaasje! We zien hem graag weer eens terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fantastisch geweldige avond!

We hebben ontzettend genoten van onze avond met als fantastisch optreden Marlane! Van begin tot eind is het een feest geweest met haar! Zelfs na het optreden hebben we nog contact kunnen hebben en onze meningen mogen delen. We zullen in de toekomst Marlane zeker aanbevelen op feestjes en partijen voor een fantastische avond

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was weer feest met Beppie

In den Hiemel...

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wat maakt Marco er in 1 minuut een feest van!!! Geweldig feest gehad oma Elly 75 ! Wat heeft ze ervan genoten in een woord super

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Postbus 6089

5340AR Oss

0486-830194

[email protected]

Over Bekendeartiestboeken.nl

Een bekende artiest boeken voor de laagste prijs? Bij ons kun je werkelijk alle artiesten boeken! Wij zijn het grootste online boekingsbureau voor artiesten, maar ook voor overig entertainment.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.