Goedemiddag Manfred en Rianda, Bedankt voor jullie mooie woorden en fijn om zo het weekend in te gaan! Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking en wij wensen jullie namens het hele Uwnieuwbouwwoning team alvast heel veel plezier in jullie woning!
Dag Gerard, Bedankt voor de eerlijke feedback en deze punten nemen wij uiteraard mee met het verder ontwikkelen van de dienstverlening. Geniet van de nieuwe woning en hopen dat jullie met de buren samen kunnen genieten van het eindresultaat van onze mannen verder =)
Dag Geert, Bedankt voor de mooie opdracht voor de wandafwerking en fijn om te horen dat de beide fases goed zijn verlopen. Heel veel plezier met de nieuwe woning gewenst!
Goedemorgen Koen en Wendy, Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking en fijn om te horen dat Appie en z'n mannen allen naar wens hebben opgeleverd. Alvast veel woonplezier in jullie huis!
Dag Esmee, Nogmaals dank voor de mooie opdracht die wij mochten uitvoeren. Fijn dat alles naar wens is verlopen en alles klaar is voor de volgende fase. Vast heel veel woonplezier gewenst als alles écht helemaal af is!
Goedemorgen Marcel, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat alles soepel is verlopen. Nog twee weekjes wachten en dan lekker genieten van de prachtige, nieuwe woning! Nogmaals dank voor de mooie opdracht die wij hebben mogen uitvoeren en heel veel woonplezier gewenst namens ons allen =)
Hi Mandy, Nogmaals dank voor de mooie opdracht en heel veel woonplezier gewenst als alles echt helemaal gereed is
Goedemiddag Mark en Bianca, Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de communicatie en de uitvoering. Jullie ook bedankt voor het prettige contact en de samenwerking en alvast heel veel woonplezier gewenst! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Goedemiddag Jeroen en Anita, Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Goedemorgen Hans, Hartelijk dank voor de positieve woorden! We staan inderdaad voor snel en accuraat handelen qua planning maar wel met een goed eindresultaat. Abdul heeft jullie communicatie ook als zeer prettig ervaren dus ook namens ons hartelijk dank hiervoor! Voor nu alvast veel woonplezier gewenst en wellicht tot in de toekomst!
Dag Anne, Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat de heren er wat moois van hebben gemaakt! Wensen wij jullie veel succes met de afwerking verder en heel veel woonplezier vast gewenst!
Goedendag Hans en Tilly, Bedankt voor jullie prachtige review. Jullie ook hartelijk dank voor de prettige samenwerking en fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is afgerond! Rest ons jullie heel veel plezier te wensen in jullie nieuwe woning! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag Paul en Maja, Dank voor jullie enthousiaste reactie. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het natuurlijk voor. We wensen jullie heel veel woonplezier op jullie nieuwe plekje en alle goeds voor de toekomst! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag Karine, De korte lijnen zijn belangrijk hebben we weer gemerkt en fijn dat wij zo snel ook met jullie konden schakelen. Wij wensen jullie het beste toe in de nieuwe woning en nogmaals dank voor de mooie opdracht die wij hebben mogen uitvoeren!
Hi Werner en Karin, Fijn dat nu ook de trap afgewerkt mocht worden en daarmee de hele klus is afgerond van top tot teen. Wensen wij jullie veel woonplezier toe nu alles écht helemaal af is =)
Goedemorgen Maja, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de heren mooi werk hebben achtergelaten. Succes verder gewenst met de afwerking van de nieuwe woning en vast veel woonplezier gewenst!
Goedemorgen Margret, Bedankt voor de prettige samenwerking en ook goed dat u aangaf dat er bepaalde details waren waar u niet geheel tevreden over was. Als wij dat teruggekoppeld krijgen van u, krijgen we ook de kans om het te herstellen. Daar zijn we erg blij mee en staan we ook voor! Voor nu alvast heel veel woonplezier gewenst en fijn om te horen dat u alsnog tevreden bent over het eindresultaat!
Goedemorgen Marijke, Fijn om te horen dat u tevreden bent over het eindresultaat en leuk dat we het een en ander hebben kunnen combineren met jullie nieuwe buren. Wij wensen u alvast heel veel woonplezier toe!
Dag Marijke, Fijn om te horen dat je blij bent met de manier waarop wij te werk gaan. Was een mooie en leuke klus om te doen en hopelijk kan je snel gaan genieten van de nieuwe woning! Vast veel woonplezier gewenst =)
Goedemorgen Tineke, Bedankt voor de prettige samenwerking en fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgeleverd. Namens het hele team van Uwnieuwbouwwoning alvast heel veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning.
Dag Heino, Fijn dat alles naar wens is afgerond en ook goed dat wij continu in contact zijn gebleven om alles goed op elkaar af te kunnen stemmen. Succes met de verhuizing en heel veel woonplezier gewenst!
Goedemorgen Wim, Fijn om te horen dat je het gehele proces als prettig hebt ervaren! We doen inderdaad ons best om zo duidelijk mogelijk te communiceren en jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Eind juni gaan we de trap nog in orde maken en zodat jullie helemaal klaar zijn voor de verhuizing. Namens het hele Uwnieuwbouwwoning team; Succes met klussen en we houden contact!
Dag Harry, Hartelijk dank voor de review en fijn dat het allemaal nog goed was gekomen. We zijn en blijven mensen (gelukkig) en alles gelukkig nog met elkaar kunnen regelen dat het op tijd af is gekomen met een wat langere werkdag voor de heren. Succes met de verdere verbouwing!
Hi Ellen en Rik, Hartstikke bedankt voor de mooie opdracht die wij hebben mogen uitvoeren. Fijn om te zien dat alles helemaal naar wens is geweest en wij komen snel nog even terug voor het lakwerk van de deuren en kozijnen binnen. Succes met de laatste loodjes en tot snel =)