Filters

10

Uitmuntend goed

Geweldig goede communicatie gehad met deze mensen en ook de uitgevoerde werkzaamheden top vakwerk. Dikke pluim voor het hele Team Grtz Manfred en Rianda Joosten Andel

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Manfred en Rianda, Bedankt voor jullie mooie woorden en fijn om zo het weekend in te gaan! Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking en wij wensen jullie namens het hele Uwnieuwbouwwoning team alvast heel veel plezier in jullie woning!

9

Heel tevreden met het eindresultaat

Zeer goede vakmensen en goede organisatie. Het zou perfect zijn als men zo mogelijk vooraf de situatie bekijkt om verrassingen/veranderd inzicht tijdens de uitvoering (vaak door subondernemers) te voorkomen. Belangrijk is aan beide kanten het tijdsschema niet te krap te nemen ook al wordt vooraf anders beloofd. Als leek blijft mij ook de berekening van het aantal vierkante meters een punt van aandacht en zou ik de stucadoors willen meegeven hun aanmaakteil op een stuk plastic te plaatsen of in ieder geval onnodige vlekken te voorkomen. Al met al ben ik heel tevreden

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Gerard, Bedankt voor de eerlijke feedback en deze punten nemen wij uiteraard mee met het verder ontwikkelen van de dienstverlening. Geniet van de nieuwe woning en hopen dat jullie met de buren samen kunnen genieten van het eindresultaat van onze mannen verder =)

10

Goede werk geleverd: het behang & schilderwerk ziet er strak uit

Voor mijn nieuwbouwwoning in 2 fases behang & schilderwerk laten uitvoeren. Deze zijn beide uitstekend uitgevoerd geworden. Met name het schilderwerk bij de zoldertrap was een behoorlijke uitdaging, en dat is heel netjes uitgevoerd. Ook hebben ze contact gezocht voordat de tweede fase begon om te checken of alles nog netjes op schema lag. Eindresultaat is prachtig.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Geert, Bedankt voor de mooie opdracht voor de wandafwerking en fijn om te horen dat de beide fases goed zijn verlopen. Heel veel plezier met de nieuwe woning gewenst!

10

Snel en zeer goed werk!

Zeer tevreden met het geleverde werk van uwnieuwbouwwoning.nl! De opdracht is aangenomen via Cas Hulsebos, altijd bereikbaar en netjes in zijn communicatie. Stukadoors 'Appie' en zijn team hebben het uitgevoerd en hebben zeer strak werk geleverd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Koen en Wendy, Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking en fijn om te horen dat Appie en z'n mannen allen naar wens hebben opgeleverd. Alvast veel woonplezier in jullie huis!

8

Super goede en snelle service!

Wij zijn erg blij met de snelle inzet van Uwnieuwbouwwoning.nl. De stucadoors en schilders hebben netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Esmee, Nogmaals dank voor de mooie opdracht die wij mochten uitvoeren. Fijn dat alles naar wens is verlopen en alles klaar is voor de volgende fase. Vast heel veel woonplezier gewenst als alles écht helemaal af is!

10

Fijne communicatie, goed werk afgeleverd

Mijn contact met de heren van Uwnieuwbouwwoning.nl verliep prima. Altijd bereikbaar en duidelijke communicatie. Meer dan tevreden met het geleverde werk! Zowel plafond, muren en (giet)vloer zijn netjes in orde gemaakt. Aan iedereen aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Marcel, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat alles soepel is verlopen. Nog twee weekjes wachten en dan lekker genieten van de prachtige, nieuwe woning! Nogmaals dank voor de mooie opdracht die wij hebben mogen uitvoeren en heel veel woonplezier gewenst namens ons allen =)

10

Geweldig!

Wat een prachtig resultaat op mijn muren! Het niveau van de afwerking is echt super.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Mandy, Nogmaals dank voor de mooie opdracht en heel veel woonplezier gewenst als alles echt helemaal gereed is

10

Super strak en netjes gedaan

Wij zijn via via in contact gekomen en kunnen niks anders zeggen dan "super tevreden" Vanaf het eerste contact, de afspraak in de showroom, de uitvoering en het eind resultaat zijn super netjes en strak gedaan. Ook tussendoor veel contact over de voorbereidingen, de uitvoering en het eind resultaat. Keurig bedrijf met zeer professionele en vriendelijk personeel, een echte aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Mark en Bianca, Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de communicatie en de uitvoering. Jullie ook bedankt voor het prettige contact en de samenwerking en alvast heel veel woonplezier gewenst! Team Uwnieuwbouwwoning.nl

10

Deskundig

Mooie pvc vloer gekregen. Super geregeld door Mitchell Buwalda. Vakkundig gelegd door Jaap! Meer dan tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Jeroen en Anita, Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking! Team Uwnieuwbouwwoning.nl

10

Heel goed werk

10 dagen vooraf bleek dat onze plafonds van ons nieuwe appartement toch gestuct moesten worden, en zo snel konden ze inspringen, 3 man in 2 dagen superstrakke plafonds opgeleverd. Heel efficient gewerkt, vriendelijk, Abdul en zn collega's verdienen een groot compliment!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Hans, Hartelijk dank voor de positieve woorden! We staan inderdaad voor snel en accuraat handelen qua planning maar wel met een goed eindresultaat. Abdul heeft jullie communicatie ook als zeer prettig ervaren dus ook namens ons hartelijk dank hiervoor! Voor nu alvast veel woonplezier gewenst en wellicht tot in de toekomst!

10

Uitstekende service

Vanaf de offerte tot aan de muren, alles naar wens en tot in de puntjes geregeld. Iedereen ook heel vriendelijk en denkt mee. Behangers allebei top mannen en heel netjes gedaan. Mocht ik in de toekomst weer de dienst nodig hebben, zal ik zeker van Uwnieuwbouwwoning.nl gebruik maken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Anne, Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat de heren er wat moois van hebben gemaakt! Wensen wij jullie veel succes met de afwerking verder en heel veel woonplezier vast gewenst!

10

prima en prachtig

Men is alle afspraken perfect nagekomen. Het werk is goed gedaan en netjes afgewerkt en afgerond. Bij aankomst de afspraken nagegaan. Bij afsluiting het werk nagelopen en zonodig nog bijgewerkt. Alles ging in een prima sfeer!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag Hans en Tilly, Bedankt voor jullie prachtige review. Jullie ook hartelijk dank voor de prettige samenwerking en fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is afgerond! Rest ons jullie heel veel plezier te wensen in jullie nieuwe woning! Team Uwnieuwbouwwoning.nl

8

Goed bedrijf

Van offerte tot oplevering goed contact .uitgebreide uitleg en zeer vriendelijke mensen.oplevering : snel en netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Paul en Maja, Dank voor jullie enthousiaste reactie. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het natuurlijk voor. We wensen jullie heel veel woonplezier op jullie nieuwe plekje en alle goeds voor de toekomst! Team Uwnieuwbouwwoning.nl

9

Prettige samenwerking.

Uwnieuwbouwwoning heeft bij ons het stukwerk en het schilderwerk gedaan een ook de vloeren gelegd. We zijn zeer tevreden. Alles is naar wens en alles wat even niet goed leek te gaan is meteen opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Karine, De korte lijnen zijn belangrijk hebben we weer gemerkt en fijn dat wij zo snel ook met jullie konden schakelen. Wij wensen jullie het beste toe in de nieuwe woning en nogmaals dank voor de mooie opdracht die wij hebben mogen uitvoeren!

10

Heldere communicatie, duidelijke afspraken en netjes gewerkt.

Werkzaamheden netjes en conform afspraken uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Werner en Karin, Fijn dat nu ook de trap afgewerkt mocht worden en daarmee de hele klus is afgerond van top tot teen. Wensen wij jullie veel woonplezier toe nu alles écht helemaal af is =)

9

Prima werk en betrouwbaar

De muren zijn professioneel behangen en gesausd, deels in kleur. De mannen waren flexibel toen ik ter plaatse nog iets wilde veranderen. De communicatie vooraf was prettig, duidelijk en snel. Ik heb vakkundig advies en antwoorden op vragen gekregen. Al met al een hele goede ervaring.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Maja, Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de heren mooi werk hebben achtergelaten. Succes verder gewenst met de afwerking van de nieuwe woning en vast veel woonplezier gewenst!

10

Goede , snelle en vriendelijke service!

Netjes en zorgvuldig de muren en vloeren gedaan. Ze hebben geen rommelen achtergelaten. Ik had 1 kleine klacht en daar is meteen wat aan gedaan en opgelost.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Margret, Bedankt voor de prettige samenwerking en ook goed dat u aangaf dat er bepaalde details waren waar u niet geheel tevreden over was. Als wij dat teruggekoppeld krijgen van u, krijgen we ook de kans om het te herstellen. Daar zijn we erg blij mee en staan we ook voor! Voor nu alvast heel veel woonplezier gewenst en fijn om te horen dat u alsnog tevreden bent over het eindresultaat!

10

Prima werk

Er is prima werk geleverd. De schilders/behangers waren flexibel.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Marijke, Fijn om te horen dat u tevreden bent over het eindresultaat en leuk dat we het een en ander hebben kunnen combineren met jullie nieuwe buren. Wij wensen u alvast heel veel woonplezier toe!

10

Prima werk afgeleverd en heel prettig voortraject.

Snelle offerte, men denkt in oplossingen met je mee!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Marijke, Fijn om te horen dat je blij bent met de manier waarop wij te werk gaan. Was een mooie en leuke klus om te doen en hopelijk kan je snel gaan genieten van de nieuwe woning! Vast veel woonplezier gewenst =)

9

Grote klasse

Donderdagmorgen stond de bus met 3 man uit Amsterdam bij mij in Maastricht voor de deur. Op vrijdagmiddag 17.00uur vertrokken ze na 270m2 vliesbehang te hebben aangebracht. Éen lange muur heeft een kleurtje gekregen de rest is wit. Foto staat inmiddels op facebook.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Tineke, Bedankt voor de prettige samenwerking en fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgeleverd. Namens het hele team van Uwnieuwbouwwoning alvast heel veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning.

9

Nette afwerking, Goede communicatie.

Muren, vloer, plinten en trap laten doen, ondanks dat niet alles in één keer goed ging wordt alles prima opgelost. Wij zijn erg tevreden met uwnieuwbouwwoning.nl

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Heino, Fijn dat alles naar wens is afgerond en ook goed dat wij continu in contact zijn gebleven om alles goed op elkaar af te kunnen stemmen. Succes met de verhuizing en heel veel woonplezier gewenst!

10

Duidelijk, transparant en vriendelijk

Een zeer prettige website met de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek. Prijzen zijn concurrerend. Duidelijk verhaal over het hoe en wat en wat zeer belangrijk is dat men meedenkt. Flexibel in wat en wanneer. Duidelijke afstemming voor afspraken. Goede vakmensen in het bestand. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Wim, Fijn om te horen dat je het gehele proces als prettig hebt ervaren! We doen inderdaad ons best om zo duidelijk mogelijk te communiceren en jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Eind juni gaan we de trap nog in orde maken en zodat jullie helemaal klaar zijn voor de verhuizing. Namens het hele Uwnieuwbouwwoning team; Succes met klussen en we houden contact!

7

Prima

Was even schrikken om zondags te horen dat ze op maandag niet zouden komen door ziektes Maar na op maandag gebeld te hebben zijn ze op dinsdag geweest en alles op 1 dag afgewerkt prima geregeld.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Harry, Hartelijk dank voor de review en fijn dat het allemaal nog goed was gekomen. We zijn en blijven mensen (gelukkig) en alles gelukkig nog met elkaar kunnen regelen dat het op tijd af is gekomen met een wat langere werkdag voor de heren. Succes met de verdere verbouwing!

6

Reactie

Goedemorgen, Ten eerste ben ik niet telkens op de hoogte gehouden van de planning, dit is misgelopen. Ten tweede word ik voor de zoveelste keer verkeerd begrepen, ik zeg NIET dat jullie verantwoordelijk zijn voor een niet egale dekvloer, ik zeg dat jullie mij hadden moeten MELDEN dat de dekvloer niet egaal genoeg was. Dan had ik hier nog wat mee kunnen doen. De jongens zijn zomaar aan de klus begonnen terwijl ze hadden kunnen weten dat de vloer niet mooi zou aansluiten. Heel vervelend dat jullie niet willen luisteren en dit niet serieus nemen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Vakmensen, we zijn super tevreden!

Communicatie was zeer prettig, van eerste gesprek tot laatste check bij oplevering van de werkzaamheden. De flexibiliteit is heel prettig, er komen vaak extra dingen bij, maar overal is een oplossing voor, tegen een zeer redelijke prijs.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Ellen en Rik, Hartstikke bedankt voor de mooie opdracht die wij hebben mogen uitvoeren. Fijn om te zien dat alles helemaal naar wens is geweest en wij komen snel nog even terug voor het lakwerk van de deuren en kozijnen binnen. Succes met de laatste loodjes en tot snel =)

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd