Filters

9

Met het eindresultaat zijn we heel blij.

Vanaf het eerste kontakt tot aan het laatste zijn wij zeer tevreden. We zijn super goed en snel geholpen door een deskundig team. Wat wij enorm fijn vonden is dat ze dingen beloven maar ook zeker nakomen. Geen rare voorwaarden (zoals bijv beschadigingen aan keuken oid is voor eigen risico, wat voor andere partijen wel een voorwaarde was). Wij hebben ervoor gekozen om glasvezelbehang op onze muren te laten plaatsen in onze nieuwbouwwoning. Wij stonden versteld hoe netjes, deskundig en snel gewerkt werd. Alles werd ook netjes afgeplakt. Het eindresultaat is verbluffend. Iedereen die is komen kijken zeiden allemaal hetzelfde; nl. wat ziet de muren er mooi en strak uit. Kortom het eindresultaat is van top klasse. Wij zullen jullie dan ook van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal oké !!

Van het begin(uitzoeken van verf, vliesbehang, vloer enz. ) t/m het oplevering liep helemaal goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

heel mooi werk en snel

Onze woning is redelijk groot. Een mooie verrassing was dat het werk razend snel werd afgerond. Er werd supernetjes gewerkt; alles heel secuur afgedekt, stopcontacten eruit en geen spatje verf waar het niet hoort. Het scanbehang en schilderwerk is werkelijk zo mooi gedaan! Wij zijn erg tevreden en blij dat we deze klus door uwnieuwbouwoning hebben laten doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk, duidelijke en vlotte communicatie

Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij de wanden en plafonds laten afwerken door uw nieuwbouwwoning.nl. Gedurende het gehele proces werd er met ons meegedacht en konden ze invulling geven aan al onze wensen. Zo was het geen probleem de muren van verschillende kleuren te voorzien, konden we voor de kinderkamer zelf een behang uitzoeken en hebben de stucadoors een leiding voor de TV in de muur gefreesd. Ze konden op zeer korte termijn met de werkzaamheden starten en zelfs toen wij na de start van het stucen aangaven ook de plafonds op de 1e verdieping gestuct te willen hebben, was dit geen probleem. Kortom complimenten voor de communicatie,flexibiliteit en uiteraard de kwaliteit van het geleverde werk!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundige mensen

Er is prima vakwerk geleverd. Zelfs behang voor 1 muur wat wij gekocht hadden werd keurig netjes mee genomen. Uitstekend werk!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer netjes

Zeer net bedrijf. Werken keurig netjes, vriendelijke mannen en denken met je mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk en goede communicatie.

We hebben onze plafonds en muren laten stuken. Offertetraject was prettig. Afspraken tijdens het stuken worden goed nagekomen en wanneer er bijzonderheden zijn dan wordt er tijdig en prettig gecommuniceerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Maakt kwaliteit en vakmanschap waar!

uwnieuwbouwwoning.nl heeft bij ons op de groep (24-uurs woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking) uitmuntend schilder werk geleverd. Goede en heldere communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden waardoor er in korte tijd veel en goed werk geleverd is. Super service.. Ik kan een ieder uwnieuwbouwwoning.nl dan ook aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig bedrijf.

Goede communicatie, zelfs als er iets mis dreigt te gaan met de levering van de verf. Keurig werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede stukadoor

Keukenleverancier had niet meegedacht in het stuken van de achterwand. Online kwam ik dit bedrijf tegen. Wel een relatief hoog bedrag aan kleine orderkosten, maar voor huidige begrippen snel geleverd en zeer strak achter een nieuw geplaatste keuken (zonder bovenkastjes) gestuukt. Klasse.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Na een valse start met andere stukadoorsbedrijven is Uwnieuwbouwwoning.nl een verademing. Afspraken worden nagekomen, werk wordt fantastisch netjes gedaan met een hele hoge kwaliteit en tot slot, vaklui die weten wat en hoe het moet gebeuren. Ik kan deze organisatie van harte aanbevelen en zal waar nodig in de toekomst een beroep op ze blijven doen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtig resultaat!

Wij hebben onze muren laten behangen en sauzen en de deuren en deurposten laten schilderen. Het is prachtig geworden, het puntje op de i in ons nieuwe huis! Nu is het echt af!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionals!

Stukadoors leverden strak werk af, maakten lange dagen om het werk op tijd af te krijgen. Glasvliesbehangers hebben mooie muren afgeleverd, inclusief kleur gesausd. Waren zeer kritisch op hun eigen werk en wilden perse goed werk afleveren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Kan alleen maar zeggen top! Lovende woorden! Er is hard gewerkt, erg netjes, zeer beleefd en vooral zeer goed werk afgeleverd. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg tevreden

Het stucwerk is heel erg netjes gedaan en we zijn er heel erg blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden, aanrader

We hebben de plafonds, muren en vloeren laten afwerken door uwnieuwbouwwoning. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. De communicatie verliep erg soepel, indien wij vragen hadden werden wij altijd netjes en snel te word gestaan zowel per mail als telefoon. Kortom, wij zouden uwnieuwbouwwoning zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en een mooie vloer

We hebben prettig contact gehad en er is een ruime keuze aan vloeren. De vloer is netjes door de vakmannen gelegd. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd!

Voor de derde keer komt dit bedrijf bij ons. Dit keer de woonkamer en (bij)keuken. Alles is prima verlopen, er is mooi werk geleverd tegen een schappelijke prijs. Volgend jaar zien we de mannen graag weer terug voor het volgende project.

 • Aanbevelen? Ja
9

kwaliteit

Uwnieuwbouwwoning.nl heeft in mijn appartement glasvliesbehang geplakt. Ik ben erg tevreden over de snelle service en afhandeling. Daarbij is er vakwerk geleverd: Goede prijs-kwaliteitverhouding. Dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmannen!

Wij zijn heel enthousiast en kunnen een ieder ander dit bedrijf aanraden voor het verzorgen van een nieuwe vloer. Nette en overzichtelijke showroom, prima uitleg, goede koffie en de tijdens het traject werden we op hoogte gehouden over de vorderingen. Tot slot, een dikke pluim voor Jaap! Chris & Sharleena

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Super strak, super snel en hele aardige jongens.

 • Aanbevelen? Ja
8

Knap werk!

Binnen 2,5 dag waren de 3 mannen klaar, volgens afspraak opgeleverd en razendsnel. Wat opvalt is dat dat netjes alle spullen opruimen, geen rommel achterlaten en hetgene wat over is laten staan (+ restmateriaal wat je daarna even naar de mileustraat brengt). Muren zijn echt heel mooi geworden! Jammer dat we in het huis gaan wonen, want zo mooi als nu worden ze nooit meer..! ;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en top werk geleverd

Wij hadden voor onze nieuwbouwwoning op korte termijn een behanger nodig. Na een korte zoektocht op het internet kwamen wij bij Uwnieuwbouwwoning.nl terecht. We hebben telefonisch contact gehad en dit voelde gelijk erg goed. Vanaf het begin werd er zeer goed (en op vriendelijke wijze) gecommuniceerd. Regelmatig is er e-mail- en telefonisch contact geweest, als klant vonden wij dit erg prettig. Het geeft je als klant veel vertrouwen. Het resultaat is prachtig. De behangers zelf waren erg vakkundig en vriendelijk. Wij kunnen Uwnieuwbouwwoning.nl iedereen van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service en kwaliteit

Vooraf goed geholpen om mijn wensen en eisen te vertalen in een offerte met een mooie prijs. Het uitvoerend werk was ook uitstekend gedaan. Glasvezel behang en het sauzen ervan zagen er zeer strak uit. Snelle uitvoering met hoog kwaliteit door 3 ervaren en vriendelijke heren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topwerk

Dit bedrijf hebben we voor de tweede keer gevraagd. De eerste keer mooi strak gestucte wanden in de slaapkamers en deze keer het plafond in de woonkamer, keuken en bijkeuken. Ziet er allemaal prima uit. Het mannen zijn op tijd, doen wat afgesproken is. De volgende keer staat bij ons al in de planning...

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd