Originele beoordeling
Dag Kimberley, Leuk om te horen dat alles naar wens was en goed dat jullie ook voor de tweede keer nog even zijn langsgekomen om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Succes met de verhuizing en veel woonplezier gewenst!
Hi Antonella, Fijn dat wij jullie op het laatste moment nog konden helpen en blij dat alles goed is gekomen voor jullie. Snel door met de vloerafwerking die al gepland stond en alvast heel veel woonplezier als alles straks echt klaar is!
Dag Jessica, Bedankt voor de mooie review en fijn dat we op korte termijn met jou samen konden schakelen voor de planning. Succes nog met de verdere werkzaamheden en vast veel woonplezier gewenst namens ons allen.
Hi Jurgen, Wat fijn om te horen dat alle werkzaamheden naar wens zijn gegaan. Succes nog even met de laatste loodjes en vast heel veel plezier met de mooie, nieuwe woning!
Hi Kevin, Nogmaals dank voor de mooie opdracht in combinatie met de wandafwerking en fijn dat ook dit onderdeel helemaal naar wens is gegaan. Succes nog even met de laatste loodjes en vast veel plezier gewenst in de nieuwe woning!
Dag Isis, Wat fijn om te horen dat de wandafwerking helemaal naar wens is verlopen. Qua planning altijd even spannend allemaal met een aannemer die zo kort op de startdatum pas een sleuteldatum afgeeft, maar allemaal passend kunnen maken gelukkig =)
Dag Doina, Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Helaas zijn wij, net als jullie, afhankelijk van een aannemer die ook zijn onderdeel goed moet afleveren om een perfect resultaat te krijgen. De heren hebben het zo goed als mogelijk proberen op te lossen, maar helaas niet helemaal naar tevredenheid nog altijd. Ondanks dat, wensen wij jullie het beste toe en hopelijk maakt de inrichting straks alles wat meer af en vallen de probleempjes in de wanden wat minder op.
Originele beoordeling
Dag Doina, Wat jammer dat wij dit via deze manier moeten horen dat het werk niet naar wens was. Onze mannen komen uiteraard nog even terug om de laatste puntjes op de 'i' te zetten en verwachten dan dat ook de wandafwerking helemaal naar wens wordt!
Dag Sharon, Wat goed om te horen dat de heren prettig waren in de omgang. Nogmaals dank ook voor de mooie opdracht die wij mochten uitvoeren voor de wand- en vloerafwerking. Veel woonplezier gewenst namens ons allen!
Dag Mirjam, Fijn dat je de manier van werken zo prettig hebt ervaren. Was een behoorlijke uitdaging, maar gelukkig allemaal naar wens kunnen afronden met Jaap!
Dag Quantana, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat het eerste deel goed is verlopen. De heren maken de vloer hopelijk minstens zo mooi =)
Goedemorgen Rianne, Bedankt voor de mooie woorden. Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking en wij wensen jullie alvast heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag Henri, Allereerst bedankt voor de review en fijn om te horen dat het proces goed is verlopen. Jammer dat wij de problemen met de verfspetters nu pas horen, want hadden dit graag op willen lossen voor jullie. Kan natuurlijk altijd iets gebeuren wat niet gezien wordt met de oplevering, maar begreep van uw vrouw dat het inmiddels al is opgelost door jullie zelf. Ondanks de extra schoonmaakwerkzaamheden, wensen wij jullie wel heel veel woonplezier toe en mocht er nog iets zijn, meld het ons dan gelijk even =)
Hi Elvira, Thanks a lot for the nice words! Our team for the PVC floor will be there next week and we assume this will go as planned. Have a good weekend and we will keep in touch next week =)
Dag Nick, Bedankt voor de review en fijn dat de heren uiteindelijk mooi werk hebben achtergelaten. Had natuurlijk in één keer goed moeten zijn, maar lopen uiteraard niet weg voor service wat ons is aan te rekenen. Wensen wij jullie heel veel woonplezier toe zodra het geheel helemaal gereed is =)
Originele beoordeling
Dag Nick, Jammer dat je de melding via deze manier doet, maar zoals besproken komen wij nog even terug om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Gaan er vanuit dat de werkzaamheden dus eind deze week naar wens zijn geworden.
Goedemorgen Hans, Bedankt voor de mooie woorden en de fijne samenwerking. We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn over het resultaat. Geniet van jullie nieuwe woning! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag Luuk, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat jullie blij zijn met de nieuwe vloer. Geniet van de vloer en wellicht tot een volgende keer =)
Goedendag Bert, Fijn om te horen dat onze mannen hard hebben gewerkt, maar vervelend dat het geheel niet helemaal naar wens is. Dit hadden wij graag eerder willen horen om hier met u direct een oplossing voor te vinden, maar krijgen u helaas niet meer te pakken telefonisch. Hoop dat u in elk geval lekker aan het genieten bent van de nieuwe woning en wachten nog even op een bericht om het probleem te kunnen verhelpen bij u!
Beste Nick, Hartelijk dank voor jouw positieve berichtje. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het tenslotte allemaal. Ook dank voor jouw feedback-puntjes, deze pakken wij intern zeker even op. We hebben deze mooie klus met veel plezier voor jullie uitgevoerd. Veel woonplezier gewenst op jullie nieuwe stek! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Goedemorgen Alexander, Bedankt voor de positieve woorden en inderdaad fijn dat we het op deze manier konden regelen. Geniet van het eindresultaat!
Goedemorgen Jeroen, Bedankt voor de mooie woorden en de prettige samenwerking. Geniet van het eindresultaat! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag John, bedankt voor de mooie woorden en fijn dat de heren goed hebben mee kunnen en mogen denken op locatie. Jammer dat de foto's niet werken hier, maar heb ze gezien en zag er prachtig uit. Heel veel woonplezier gewenst namens ons allen!
Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.