Filters

10

Super!

Erg tevreden over de mannen die afgelopen maandag het stucwerk hebben verzorgd aan ons appartement. Het plafond is zeer netjes gestuct. Niet alleen de kwaliteit van het werk zijn we over te spreken, maar zeker ook hoe ze het appartement netjes hebben achter gelaten. Al het restafval is meegenomen, ruimtes die gebruikt zijn, zijn keurig schoongemaakt. Kortom het team van Baha, kan ik van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

goed ontzorgd

Uwnieuwbouwwoning.nl heeft onze wanden en vloeren vakkundig afgewerkt binnen de afgesproken tijd, wij zijn heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
4

Coordinatie Uwnieuwbouwwoning en stucwerk zeer slecht, behang en schilderwerk goed

De coordinatie door Uwnieuwbouwwoning en communicatie binnen Uwnieuwbouwwoning was zeer slecht. Wij hebben met de verkoper onze woning besproken (dit is niet een doorsnee nieuwbouw woning maar een transitie van een kerk), maar bij het uitvoeringsteam was deze informatie niet bekend. Ze waren niet eens op de hoogte van de plafond hoogtes. Verder was de coordinatie van de onder leveranciers van Uwnieuwbouwwoning slecht. De stucadoors kwamen zonder voldoende beschermingsmaterialen en als gevolg daarvan hebben ze slechts een deel van een muur met metselwerk afgeplakt en dus zat het niet afgeplakte deel onder de stucvlekken. Deze hebben ze vervolgens geprobeert te verwijderen en dit heeft het probleem alleen maar vergroot. Uwnieuwbouwwoning nam daarbij niet de coordinatie op zich. Zelfs na twee pogingen om het meselwerk schoon te maken is er (althans niet waar wij bij waren) iemand van Uwnieuwbouwwoning langs gekomen om e.e.a. met ons te bespreken. Pas nadat wij met Uwnieuwbouwwoning contact hebben opgenomen is over het probleem gesproken. Wat overigens nog steeds niet door Uwnieuwbouwwoning is opgelost, wij gaan nu zelf op zoek naar een oplossing. Uwnieuwbouwwoning heeft intussen wel ingestemd met het uitstellen van een deel van de factuur totdat het probleem is opgelost. De tweede onderleverancier van Uwnieuwbouwwoning voor het behangen en sausen heeft goed werk geleverd. Conclusie: het resultaat is veel te veel afhankelijk van welke onderleverancier je krijgt.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Gerard, Wij verbazen ons enigszins over deze terugkoppeling omtrent de werkzaamheden van onze vaklieden. Het klopt wat u schrijft over de plek op de muur en balen daar uiteraard zelf ook heel erg van dat deze schade is ontstaan. Wij zijn nog druk bezig om een erkend bedrijf in te huren om dit, zoals afgesproken, dit te verhelpen en vergoeden. Verder is er met het opgeleverde werk, voor zover wij van u gehoord hebben, niks verkeerd gegaan en waren jullie erg blij met wat de heren ervan hebben gemaakt. Jammer dat wij deze review dan alsnog krijgen, maar zullen nog altijd tot een oplossing komen zoals wij beloofd hebben.

10

Kwaliteit

We zijn onder de indruk van het mooie resultaat, van hetgeen dit top team voor elkaar heeft gebracht. Ze werkte hard schoon en snel, het team is heel goed op elkaar in gespeeld. Zal dit zeker ook tegen de mensen zeggen die de woning binnenkort komen bezoeken, ze zullen ook onder de indruk zijn. Heb al van verschillende mensen te horen gekregen " dit hadden wij ook moeten doen" Ps bedankt voor het mooie boeket.

 • Aanbevelen? Ja
9

Je ziet dat dit echte professionals zijn

De geleverde kwaliteit was top. Ze werken super snel en netjes. Na afloop ook alles netjes achter gelaten en samen de woning nagelopen om te controleren. Super!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Sergio, Bedankt voor de mooie review en fijn dat alles zo naar wens is opgeleverd door de heren. Wensen wij jullie veel woonplezier toe als jullie klaar zijn met de laatste werkzaamheden en de verhuizing =)

10

Fantastisch uitgevoerd!

Alles verliep geheel volgens afspraak. Was ietsje later dan gepland, belde netjes onderweg om dit te melden. De communicatie verliep gedurende het hele traject prettig en goed. Ook vond een zinvolle terugkoppeling vond plaats, waarbij ik werd gewezen op keuzes die noodzakelijkerwijs moesten worden gemaakt (en waar mijn oog niet op gevallen was) Het resultaat was dan ook uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedendag Charlotte, Fijn om te horen dat de afwerking van de wanden naar wens is gegaan. Was even een heel gedoe met de aannemer, maar fijn dat er nu eindelijk echt begonnen kon worden! Succes met de laatste loodjes en vast veel woonplezier gewenst!

10

Betrouwbaar eerlijk en goede prijs kwaliteit verhouding

Onze ervaring, goed advies houdt zich aan zijn afspraken en denkt mee ! Wij zijn super tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Wil, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen allemaal. succes met de laatste zaken voor jullie kunnen genieten van de nieuwe woning!

9

Snelle en nauwkeurige werkwijze

Contact met het bedrijf is heel goed gegaan met korte reactietijden. De offertes waren duidelijk. De uitvoerders hebben snel gewerkt en nauwkeurig werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Sep, Bedankt voor jullie mooie woorden. Wij hebben het contact ook als zeer prettig en vlot ervaren en zijn blij te horen dat de jongens er iets moois van hebben gemaakt! Voor nu heel veel woonplezier gewenst in jullie prachtige woning! Team Uwnieuwbouwwoning.nl

10

Alle wanden super strak!

Uwnieuwbouwwoning.nl ingehuurd voor wanden en vloeren. Wanden zijn inmiddels klaar: adequaat gepland en strak opgeleverd! Factuur conform offerte.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemiddag Fred, Dank voor de mooie woorden en goed om te horen dat alles naar tevredenheid is opgeleverd. We gaan uiteraard ook ons best doen om van de vloer iets moois te maken! Jullie ook bedankt voor de fijne samenwerking. Team Uwnieuwbouwwoning.nl

10

stak en supersnel werk!

De heren voor het stucwerk waren op tijd aanwezig en hele fijne heldere communicatie. Binnen 4 uurtjes al opgeleverd!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Wendy, Fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan voor dit onderdeel. Hopelijk word je net zo enthousiast als ook de vloer erin ligt en het nog meer huis begint te worden =)

7

Goed, maar soms een beetje gedoe

Hebben de vloer (dichtsmeren, egaliseren, pvc lijmen, plinten), de muren (stucen, sauzen) en plafond (stucen, sauzen) laten doen. Over het algemeen wel tevreden, met wat aanmerkingen. De muren en het plafond zijn er goed gestuct. Wel soms wat onduidelijk ivm taalbarrière. Het sauzen is 'oke' gedaan. In principe zo goed als dat ik het zelf ook zou doen, maar had beter verwacht voor het bedrag dat ik er voor heb betaald. Wel is, nadat ik Uwnieuwbouwwoning hiervan op de hoogte heb gebracht, de aannemer nog een keertje langs geweest om nog wat foutjes te herstellen. Hierna was het alsnog niet perfect, maar goed genoeg. De vloer is goed dichtgesmeerd en geëgaliseerd. Wel wat spatten op de nieuw geverfde muren, maar deze zijn gelukkig ook hersteld. De vloer leggen zelf ging wat moeizaam ivm miscommunicatie (wederom taalbarrière). Tijdens het leggen kreeg ik opeens een keuze voorgelegd die ik niet helemaal begreep en waar we van te voren niet op de hoogte van waren gebracht. Hierdoor was een groot deel van de vloer in eerste instantie verkeerd gelegd. De lijm was gelukkig nog niet droog dus er kon nog wat worden verlegd. Bij de plinten hadden we eigenlijk verwacht dat er ook afgewerkt zou worden met kit, maar dit moesten we zelf nog doen. Al met al dus wel prima, maar hadden wat minder zorgen en meer kwaliteit verwacht voor het bedrag dat we hebben betaald. Zou het alsnog wel aanbevelen, maar hierbij wel betere verwachting scheppen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Bart, Vervelend dat de meeste werkzaamheden net binnen de vakantieperiode vielen van onze projectleider en dat wij hierdoor eigenlijk niet aan de verwachtingen konden voldoen. Heeft ons ook aan het denken gezet en moeten wij in de toekomst zeker wat mee doen. Ook dank daardoor voor deze review en gaan wij oppakken intern. Fijn dat alles uiteindelijk naar wens is gegaan en mocht er onverhoopt toch nog iets niet in orde zijn, meld dit dan weer eventjes bij ons en komen wij nog even naar de woning toe om dit na te lopen met u!

8

stucwerk ziet er goed uit, ook prima meegedacht over lastige hoekjes

afplakken kan beter, ramen en vloer tamelijk vies achtergelaten

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Reiny, Bedankt voor de eerlijke feedback en goed dat jij dit kenbaar hebt gemaakt. De heren zijn als het goed is nog even terug gegaan om dit zelf schoon te maken en zonder deze feedback waren wij hier niet achter gekomen. Dank nogmaals en succes met de verdere verbouwing!

10

Duidelijke communicatie, en top afgewerkt

Mijn vriend en ik hebben onze eerste woning gekocht. We wilden graag dat alles naar onze wens werd afgewerkt, en hebben hiervoor de hulp ingeschakeld van Uwnieuwbouwwoning. De plafonds, wanden, vloeren en trappen zijn volledig afgewerkt en we zijn enorm blij met het strakke resultaat. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Lotte, Wat fijn om te horen dat wij jullie konden helpen met de onzekerheden in jullie proces. Alles gelukkig op tijd voor de verhuiswagen en nu lekker gaan genieten van jullie mooie, nieuwe woning!

7

.

.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en strak afgewerkt!

2 keer langs geweest in de showroom, heel fijn om alles van tevoren te zien! Goed contact en als er een probleem was werd dat snel en goed verholpen. Resultaat van het glasvliesbehang en de vloer is mooi en strak, en het was ook onwijs snel klaar!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Kimberley, Leuk om te horen dat alles naar wens was en goed dat jullie ook voor de tweede keer nog even zijn langsgekomen om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Succes met de verhuizing en veel woonplezier gewenst!

10

Ontzettend snel en fijn geholpen!

ik had een groot probleem omdat een andere stucadoor niet meer kon komen verven en Uwnieuwbouwwoning.nl is meteen in het gat gesproken. Ze konden heel last minute, de dag erna, meteen verven en hebben de klus ontzettend snel geklaard. Ook zijn ze heel fijn om mee te schakelen en denken ze goed mee.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Antonella, Fijn dat wij jullie op het laatste moment nog konden helpen en blij dat alles goed is gekomen voor jullie. Snel door met de vloerafwerking die al gepland stond en alvast heel veel woonplezier als alles straks echt klaar is!

8

Snelle service, fijne communicatie

Op het laatste moment besloten om toch de muren af te werken met glasvliesbehang. We waren erg blij dat op zo'n korte termijn mogelijkheden waren om dit aan te brengen. Aan alle afspraken voldaan en in korte tijd is het netjes aangebracht. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Jessica, Bedankt voor de mooie review en fijn dat we op korte termijn met jou samen konden schakelen voor de planning. Succes nog met de verdere werkzaamheden en vast veel woonplezier gewenst namens ons allen.

10

Betrouwbaar!

Fijne goede vaklui hebben de werkzaamheden verricht. Altijd volgens afspraak en goed in overleggen!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Jurgen, Wat fijn om te horen dat alle werkzaamheden naar wens zijn gegaan. Succes nog even met de laatste loodjes en vast heel veel plezier met de mooie, nieuwe woning!

9

De vloer is top!

Ook de vloer is gedaan door jullie, precies naar wens. Ondanks de lastige vormen van de woning is de vloer mooi afgewerkt, snel en naar wens gelegd. Wij bevelen het zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Kevin, Nogmaals dank voor de mooie opdracht in combinatie met de wandafwerking en fijn dat ook dit onderdeel helemaal naar wens is gegaan. Succes nog even met de laatste loodjes en vast veel plezier gewenst in de nieuwe woning!

9

Mooie wandafwerking!

De planning was top geregeld. De dag na de sleutel overdracht werden de wanden gedaan. Mooi straks met renovlies behang. Het eindresultaat is precies naar wens. We bevelen jullie zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Isis, Wat fijn om te horen dat de wandafwerking helemaal naar wens is verlopen. Qua planning altijd even spannend allemaal met een aannemer die zo kort op de startdatum pas een sleuteldatum afgeeft, maar allemaal passend kunnen maken gelukkig =)

8

Goede planning en communicatie

Deze beoordeling is bewerkt na voltooiing van aanvullende werkzaamheden. We zijn tevreden over de uitvoering van de vloeren. Voor het glasvezelbehang en het schilderwerk hadden we een tweede interventie nodig met herstelwerkzaamheden. De planning en communicatie met het bedrijf was goed, maar gezien de prijs van de diensten zouden ze zichzelf aan hogere kwaliteitsnormen moeten houden.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dag Doina, Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Helaas zijn wij, net als jullie, afhankelijk van een aannemer die ook zijn onderdeel goed moet afleveren om een perfect resultaat te krijgen. De heren hebben het zo goed als mogelijk proberen op te lossen, maar helaas niet helemaal naar tevredenheid nog altijd. Ondanks dat, wensen wij jullie het beste toe en hopelijk maakt de inrichting straks alles wat meer af en vallen de probleempjes in de wanden wat minder op.

9

Snelle service, aardige mannen

De mannen hadden in drie dagen tijd onze volledige woning voorzien van glasvliesbehang, en verf en in de keuken met afneembare verf. De zolder hebben ze volledig gewit. Aardige mannen, harde werkers.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Sharon, Wat goed om te horen dat de heren prettig waren in de omgang. Nogmaals dank ook voor de mooie opdracht die wij mochten uitvoeren voor de wand- en vloerafwerking. Veel woonplezier gewenst namens ons allen!

10

Heldere afspraken en goede communicatie

Goed bereikbaar, denken mee, zijn eerlijk en houden je goed op de hoogte van de planning, ook als die uitloopt. Prima product en service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Mirjam, Fijn dat je de manier van werken zo prettig hebt ervaren. Was een behoorlijke uitdaging, maar gelukkig allemaal naar wens kunnen afronden met Jaap!

10

Snelle mannen die mooi werk afleveren

Keurig en netjes. Er waren een aantal mannen die kwamen behangen gewoon in 1 dag ons hele huis klaar. 2 dagen voor het verven, maar ook dit ziet er keurig netjes uit. Zeker een aanrader. Bedankt nu nog wachten op de rest.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Quantana, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat het eerste deel goed is verlopen. De heren maken de vloer hopelijk minstens zo mooi =)

8

Super!

Voor de startdatum werd er contact opgenomen om de opdracht door te spreken. Mike hield ons tijdens de opdracht goed op de hoogte van de voortgang. Hij dacht goed mee en was erg flexibel. Hierdoor was de opdracht op tijd geslaagd, met een mooi resultaat. Ook het behang is goed opgehangen. Nogmaals super bedankt voor jullie hulp en flexibiliteit!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Rianne, Bedankt voor de mooie woorden. Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking en wij wensen jullie alvast heel veel woonplezier in jullie nieuwe woning! Team Uwnieuwbouwwoning.nl

Over Uwnieuwbouwwoning.nl

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de complete afwerking van uw (nieuwbouw)woning. Door onze verschillende diensten en een vast team van adviseurs hoeft u zich geen zorgen te maken over de planning, communicatie en uitvoering van de afbouw van uw woning. Bekijk hier onze reviews of laat eenvoudig een review achter. We staan altijd open voor feedback om onze dienstverlening te verbeteren.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.