Filters

9

Geweldig en strak aangebracht

De mannen waren zeer correct en hebben super netjes gewerkt we hebben nu een showmodel wand in ons nieuwe huis.raad ze zeer aan zo kan je t zelf nooit aanbrengen dit lijkt geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij hebben een erg goede ervaring gehad met uwnieuwbouwwoning.nl

De service en communicatie is erg goed. Uwnieuwbouwwoning is makkelijk bereikbaar indien wij vragen hadden. De werkzaamheden zijn vlot en tijdig verlopen. De uitgevoerde werkzaamheden zijn kwalitatief goed uitgevoerd en er zijn geen belemmeringen opgetreden. Kortom wij zijn erg tevreden over het uitgevoerde werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig resultaat, en de service is top!

Wij hebben eerst de wanden laten stucken. Dit is ons zo goed bevallen dat we ook besloten hebben om de vloer te laten doen. Het werk wat ze leveren is echt geweldig! De wanden zijn super strak en de vloer met plinten zijn heel mooi gelegd. Dus als je een stucadoor of een vloerenlegger zoekt dan ben je bij unieuwbouwwoning.nl aan het juiste adres!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch.

In september 2019 is de opdracht gemaakt en door het corona virus zou dit werk bijna niet gedaan kunnen worden. Dit is via de mail besproken en de behanger/schilder is op 8 april 2020 geweest. Ze waren hier iets na half acht en gingen gelijk aan het werk. Je kon zien dat ze dit al heel lang doen want ze waren heel goed op elkaar ingespeeld. De een ging aan het behang en de ander aan het afplakken. Tijd voor koffie of iets anders was er niet want het werk moest gedaan worden. Toen ze klaar waren ruimden ze de afval op en maakten schoon wat schoongemaakt moest worden. Nette werkers!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Kwaliteit zonder poespas

Voor onze nieuwbouwwoning hebben we zowel de muren als de vloeren door Uwnieuwbouwwoning.nl laten doen. Twee weken nadat wij de sleutel hadden ontvangen, waren de klussen volledig uitgevoerd. Snel en met een goede kwaliteit. Het contact met Mitchell was erg prettig en hij reageert erg snel op vragen. De uitvoering van de klus wordt gedaan door verschillende partijen. De ervaring bij de mensen die de muren afwerkten was erg positief, snel en ze hielden je keurig op de hoogte van de voortgang. Wat betreft de vloeren een iets minder goede ervaring, geen melding van voortgang en bij het afronden van de klus geen berichtje zodat we samen nog even door de woning konden lopen. Over de kwaliteit overigens weinig te klagen, en daar gaat het uiteindelijk om.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Erg prettige samenwerking gehad. Vooraf goed geïnformeerd over verschillende mogelijkheden wat betreft de vloer en wandafwerking. Goed op de hoogte gebracht wanneer de mannen kwamen ook rondom de corona problematiek. Mannen hebben uitstekend werk geleverd en nemen tussentijds even contact met je op als ze een vraag hebben. Ook nadien prettig contact gehad met Mitchell over wat kleine afwerkingspunten. Al met al zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en nette uitvoering

Communicatie verliep vlekkeloos, eerst contact via mail met snelle reacties en duidelijke uitleg op vragen. Uitvoering werd eerst besproken telefonisch allemaal ruim op tijd. De uitvoerende werknemers waren mooi op tijd en leverde ook goed werk af en waren ook erg vriendelijk. Kortom een heel goed adres voor in mijn geval een mooi gestuukt plafond.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super communicatie en geweldig vakwerk!!

Na een goede communicatie kwamen de mannen keurig op de afgesproken dag op het afgesproken tijdstip. Boven mijn verwachting gaven zij aan in één dag klaar te zijn.. en inderdaad hadden zij om 6 uur ‘s avonds de hele zolder gereed volledig naar mijn wens! Als ik nog eens stucwerk te doen heb weet ik nu waar ik moet zijn!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende projectbegeleing en kwalitatief hoogstaand werk

Prima werk! Goede planning, coördinatie en organisatie van het werk. Plezierige communicatie met de bureauorganisatie, de projectleider en vakmensen op werkvloer. Mooi, strak resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg fijn bedrijf

Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden en zullen jullie adviseren bij onze kennissen en toekomstige buren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het eerste contact tm de oplevering: Uitstekend

Prettige en snelle communicatie in het voortraject. Daarna uitermate flexibel. En niet onbelangrijk: Een prachtig resultaat op de muur.

 • Aanbevelen? Ja
7

Blij dat alles op tijd klaar was

De voorbereiding en planning was 1 week later begonnen dan we dachten. Maar door hard werken is alles toch netjes op tijd af. Behangen en sausen is wellicht iets vluchtig gegaan maar acceptabel. De vloeren en trappen zijn ook keurig gelegd, we zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede zorgen Uwnieuwbouwwoning!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Wij zijn erg tevreden over onze prachtig afgewerkte wanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een superfijne ervaring met goede communicatie en vlot en netjes geleverd werk!

Ik ben enthousiast over mijnnieuwbouwwoning.nl! De communicatie verliep snel en heel soepel, informatie die gegeven werd was helder en er werd met je mee gedacht over de mogelijkheden in je woning. De afspraken werden nagekomen en de klus is zonder problemen afgerond. De factuur is helder en doorzichtig opgebouwd! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kopersbegeleiding en naar tevredenheid opgeleverd

Vader en zoon die onze hele woning heeft voorzien van glasvliesbehang. Er is snel en vakkundig gewerkt en het glasvliesbehang is tweemaal gesausd en netjes afgekit. Er werd ook de tijd genomen om gevraagd en soms ongevraagd advies te geven en dat was prettig. Prima werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden heel erg goed. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en het behangen en sauzen ziet er fantastisch uit! Heel blij en een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en netjes werk afgeleverd!

Vanaf het begin al tevreden met Mitchell, reageert snel en duidelijk. Erg tevreden met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes klantgericht en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Vanaf het begin een goed en duidelijk contact. Prettig en correct personeel. "niet lullen, maar poetsen." Netjes gewerkt. Klant gericht en beleeft. Kortom heel tevreden over de samenwerking en het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eersteklas vakwerk!!!

Op zeer korte termijn zochten we een bedrijf dat ons huis kon voorzien van glasvezelbehang op de 1e en 2e verdieping. Contact was snel gelegd en er werden goede afspraken gemaakt! Anderhalve week later begonnen de werkzaamheden, door 2 hard werkende vakmannen. Extra werk werd moeiteloos meegenomen en was absoluut geen probleem! In 2 dagen zijn beide verdiepingen compleet voorzien van behang, keurig afgekit en geschilderd! Wij zijn dik tevreden, mannen bedankt!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi werk, aardige mensen

Goede kwaliteit materiaal Behulpzaam en vriendelijke personeel. Zowel voor intake afspraak, maar zeker ook de 2 behanger. Leuke goede gasten

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende communicatie, zeer goede uitvoering, goede prijs

Ons nieuwbouwhuis van zolder tot beneden laten behangen en beneden woonkamer plafond laten stuken en schilderen. Laat ik beginnen met de communicatie van Mitchell. Heldere, vriendelijke en duidelijke communicatie. Denkt mee en gooit de planning om, als dit nodig en mogelijk is. Goed advies en helder wat wij van hen konden verwachten maar ook wat van ons werd verwacht (bijv. zelf muren vooraf zo glad mogelijk maken, ook al schuren zij ook, stopcontacten verwijderen etc.). Plafond laten stuken en sausen, wanden van zolder tot beneden laten behangen, sauzen en kitten. Een strak resultaat. Paar hele kleinigheden aan de onderkant van de muur in 2 ruimtes maar heel eerlijk, dat is zoeken naar iets, wat je niet terug gaat vinden als je het huis ingericht hebt. Daarnaast waren de muren vanaf de bouw ook op die plek niet heel strak opgeleverd. De mensen die het uitvoeren ook fijn en prettig. Kei en keiharde werkers. Zou zelf deze klus volstrekt niet overzien maar binnen 3,5 dag hebben deze mensen alles klaar. (wel droogdagen inplannen voor het drogen van een gestukt plafond, waarna behangen kan beginnen) 60m2 plafond stuken en sauzen 380 m2 muren behangen en sauzen Ik hoop (en ga ervan uit) dat we over enkele maanden net zo tevreden naar ons plafond en muren kijken als nu.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service en prachtig resultaat

In contact gekomen met Uwnieuwbouwwoning.nl via vrienden van ons. Hadden hun woning vorig jaar laten afwerken en waren zeer positief. Bij ons de wanden, vloeren en trappen afgewerkt en daar geen seconde spijt van gehad. Je betaalt wat meer dan bij een ander, maar de Service in het voortraject en tijdens de klus is echt geweldig. Niet gewend in de bouwwereld dat het ook zo kan gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden!

De mannen hebben heel mooi werk afgeleverd. Ze dachten met ons mee qua planning Waar we dan ook heel blij mee waren.

 • Aanbevelen? Ja
6

Gemengde gevoelens

Een aantal zaken gingen goed, een aantal niet. Ik zal dit toelichten. Uitgevoerd via Uwglasvezelbehanger.nl op een nieuwbouwwoning Wat er goed ging: - Medewerkers zijn flexibel en denken mee, daarnaast vriendelijk. - Het behang sluit naadloos aan op de reeds afgekitte plinten, ook de behangnaden zijn niet te zien. - 3/4e kleurwand perfect afgeplakt, superstrakke afscheiding. - Bedrijf was bereid om op korte termijn (paar weken) in te plannen. Wat ging er niet goed: - Er moest extra worden bijbetaald om een glad resultaat te verkrijgen, dit dus maar gedaan. Op sommige muren is dit goed gegaan, maar op andere muren zie je de ronde banen van de schuurmachine zitten door het behang heen. Erg lelijk. Ik heb er niet veel verstand van maar naar mijn idee is er met een te groffe schuurwijze op een zachte kalkmuur geschuurd. - Planning werd niet nageleefd, daardoor veel extra gedoe, volgorde met vloerenlegger liep in de soep, gemiste inkomsten omdat extra vrij moest worden genomen. - Een reeds gesausde wand werd ook geraakt, door kleurverschil moet ik dit zelf weer bijtippen. Als het probleem met het schuren er niet was geweest, dan zou ik deze club wel aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Mooie wanden

Fijne werklui en prachtig werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd