Dag Henri, Allereerst bedankt voor de review en fijn om te horen dat het proces goed is verlopen. Jammer dat wij de problemen met de verfspetters nu pas horen, want hadden dit graag op willen lossen voor jullie. Kan natuurlijk altijd iets gebeuren wat niet gezien wordt met de oplevering, maar begreep van uw vrouw dat het inmiddels al is opgelost door jullie zelf. Ondanks de extra schoonmaakwerkzaamheden, wensen wij jullie wel heel veel woonplezier toe en mocht er nog iets zijn, meld het ons dan gelijk even =)
Hi Elvira, Thanks a lot for the nice words! Our team for the PVC floor will be there next week and we assume this will go as planned. Have a good weekend and we will keep in touch next week =)
Dag Nick, Bedankt voor de review en fijn dat de heren uiteindelijk mooi werk hebben achtergelaten. Had natuurlijk in één keer goed moeten zijn, maar lopen uiteraard niet weg voor service wat ons is aan te rekenen. Wensen wij jullie heel veel woonplezier toe zodra het geheel helemaal gereed is =)
Originele beoordeling
Dag Nick, Jammer dat je de melding via deze manier doet, maar zoals besproken komen wij nog even terug om de laatste puntjes op de 'i' te zetten. Gaan er vanuit dat de werkzaamheden dus eind deze week naar wens zijn geworden.
Goedemorgen Hans, Bedankt voor de mooie woorden en de fijne samenwerking. We zijn blij om te horen dat jullie tevreden zijn over het resultaat. Geniet van jullie nieuwe woning! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag Luuk, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat jullie blij zijn met de nieuwe vloer. Geniet van de vloer en wellicht tot een volgende keer =)
Goedendag Bert, Fijn om te horen dat onze mannen hard hebben gewerkt, maar vervelend dat het geheel niet helemaal naar wens is. Dit hadden wij graag eerder willen horen om hier met u direct een oplossing voor te vinden, maar krijgen u helaas niet meer te pakken telefonisch. Hoop dat u in elk geval lekker aan het genieten bent van de nieuwe woning en wachten nog even op een bericht om het probleem te kunnen verhelpen bij u!
Beste Nick, Hartelijk dank voor jouw positieve berichtje. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het tenslotte allemaal. Ook dank voor jouw feedback-puntjes, deze pakken wij intern zeker even op. We hebben deze mooie klus met veel plezier voor jullie uitgevoerd. Veel woonplezier gewenst op jullie nieuwe stek! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Goedemorgen Alexander, Bedankt voor de positieve woorden en inderdaad fijn dat we het op deze manier konden regelen. Geniet van het eindresultaat!
Goedemorgen Jeroen, Bedankt voor de mooie woorden en de prettige samenwerking. Geniet van het eindresultaat! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag John, bedankt voor de mooie woorden en fijn dat de heren goed hebben mee kunnen en mogen denken op locatie. Jammer dat de foto's niet werken hier, maar heb ze gezien en zag er prachtig uit. Heel veel woonplezier gewenst namens ons allen!
Goedemorgen Frank, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat je tevreden bent over het eindresultaat. Onze excuses voor de vooraf gemaakte inschatting. Deze was inderdaad niet juist maar het voordeel is dat we vierkante meter prijzen werken waardoor uiteindelijk alleen het netto aangebrachte oppervlak in rekening is gebracht. Geniet van het eindresultaat!
Goedemorgen Samantha, Bedankt voor de mooie worden en de prettige samenwerking. Fijn dat je de communicatie als prettig hebt ervaren en dat je tevreden bent over de uitvoer en het eindresultaat. Daar doen we het uiteindelijk voor! Geniet van je dag! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag Hugo, Fijn dat de heren de begane grond weer netjes hebben kunnen maken en ook fijn dat alles goed was voorbereid vanuit jullie kant. Hopelijk kunnen jullie er snel van gaan genieten na de feestdagen!
Hi Machteld, Fijn dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Kunnen jullie weer genieten van de vernieuwde woonkamer!
Goedemorgen Ronald, Bedankt voor de mooie woorden. Jullie ook bedankt voor de prettige communicatie en samenwerking en alvast heel veel woonplezier gewenst in jullie nieuwe woning. Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Goedemiddag Bertus, Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat we met aanpassingen in de verbouwing snel konden schakelen samen. Wensen wij jou veel plezier met de vernieuwde muren en tot de volgende keer!
Dag Hans, fijn om te zien dat Emil en zijn mannen er wat moois van hebben gemaakt en alles naar wens is. Wensen wij jullie en ook de buren veel woonplezier toe met de nieuwe woning en nogmaals bedankt voor het samen aankloppen bij ons voor de afwerking van de nieuwe woningen! =)
Hi Stijn, Bedankt voor de mooie review en fijn dat het stucwerk netjes is uitgevoerd door onze mannen. het ging inderdaad wat sneller dan verwacht, maar uiteindelijk met een gelijkwaardige kwaliteit gelukkig! Geniet van de vernieuwde ruimtes en wellicht tot een volgende keer!
Goedemorgen Martijn, Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgeleverd. Het kan inderdaad soms voorkomen dat de jongens wat vertraging oplopen door het verkeer maar dat proberen wij zo snel mogelijk op te lossen. Geniet van het resultaat en nogmaals dank voor de prettige samenwerking! Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag meneer en mevrouw Reyers, Allereerst bedankt voor de mooie review en fijn dat Nelson goed werk heeft geleverd bij uw woning. Begrijp dat de sociale media niet voor u bestemd zijn en daarvoor maken wij graag een uitzondering om u alsnog te belonen met een Primera-cadeaukaart. Deze zullen wij per post nog even uw kant op sturen. Geniet van de nieuwe vloer en wellicht tot een volgende keer!
Goedemorgen Erik en Ine, Bedankt voor de mooie woorden. Jullie ook bedankt voor de snelle communicatie en fijn dat we jullie op korte termijn hebben kunnen helpen. Wij wensen jullie namens ons hele team alvast heel veel woonplezier toe!
Goedemorgen Irma, Bedankt voor de mooie review en fijn dat de heren mooi en net werk hebben geleverd. Kan het nu lekker gaan drogen en wensen wij jou succes met de rest van de verbouwing nog!
Goedemiddag Arie, Bedankt voor jullie mooie woorden en fijn dat jullie tevreden zijn over het resultaat. Alvast heel veel woonplezier gewenst in jullie nieuwe woning! Uwnieuwbouwwoning.nl