10

Erg fijn bedrijf

Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden en zullen jullie adviseren bij onze kennissen en toekomstige buren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het eerste contact tm de oplevering: Uitstekend

Prettige en snelle communicatie in het voortraject. Daarna uitermate flexibel. En niet onbelangrijk: Een prachtig resultaat op de muur.

 • Aanbevelen? Ja
7

Blij dat alles op tijd klaar was

De voorbereiding en planning was 1 week later begonnen dan we dachten. Maar door hard werken is alles toch netjes op tijd af. Behangen en sausen is wellicht iets vluchtig gegaan maar acceptabel. De vloeren en trappen zijn ook keurig gelegd, we zijn er erg blij mee. Bedankt voor de goede zorgen Uwnieuwbouwwoning!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Wij zijn erg tevreden over onze prachtig afgewerkte wanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een superfijne ervaring met goede communicatie en vlot en netjes geleverd werk!

Ik ben enthousiast over mijnnieuwbouwwoning.nl! De communicatie verliep snel en heel soepel, informatie die gegeven werd was helder en er werd met je mee gedacht over de mogelijkheden in je woning. De afspraken werden nagekomen en de klus is zonder problemen afgerond. De factuur is helder en doorzichtig opgebouwd! Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kopersbegeleiding en naar tevredenheid opgeleverd

Vader en zoon die onze hele woning heeft voorzien van glasvliesbehang. Er is snel en vakkundig gewerkt en het glasvliesbehang is tweemaal gesausd en netjes afgekit. Er werd ook de tijd genomen om gevraagd en soms ongevraagd advies te geven en dat was prettig. Prima werk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Communicatie vooraf en tijdens de werkzaamheden heel erg goed. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en het behangen en sauzen ziet er fantastisch uit! Heel blij en een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed en netjes werk afgeleverd!

Vanaf het begin al tevreden met Mitchell, reageert snel en duidelijk. Erg tevreden met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes klantgericht en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Vanaf het begin een goed en duidelijk contact. Prettig en correct personeel. "niet lullen, maar poetsen." Netjes gewerkt. Klant gericht en beleeft. Kortom heel tevreden over de samenwerking en het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eersteklas vakwerk!!!

Op zeer korte termijn zochten we een bedrijf dat ons huis kon voorzien van glasvezelbehang op de 1e en 2e verdieping. Contact was snel gelegd en er werden goede afspraken gemaakt! Anderhalve week later begonnen de werkzaamheden, door 2 hard werkende vakmannen. Extra werk werd moeiteloos meegenomen en was absoluut geen probleem! In 2 dagen zijn beide verdiepingen compleet voorzien van behang, keurig afgekit en geschilderd! Wij zijn dik tevreden, mannen bedankt!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi werk, aardige mensen

Goede kwaliteit materiaal Behulpzaam en vriendelijke personeel. Zowel voor intake afspraak, maar zeker ook de 2 behanger. Leuke goede gasten

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende communicatie, zeer goede uitvoering, goede prijs

Ons nieuwbouwhuis van zolder tot beneden laten behangen en beneden woonkamer plafond laten stuken en schilderen. Laat ik beginnen met de communicatie van Mitchell. Heldere, vriendelijke en duidelijke communicatie. Denkt mee en gooit de planning om, als dit nodig en mogelijk is. Goed advies en helder wat wij van hen konden verwachten maar ook wat van ons werd verwacht (bijv. zelf muren vooraf zo glad mogelijk maken, ook al schuren zij ook, stopcontacten verwijderen etc.). Plafond laten stuken en sausen, wanden van zolder tot beneden laten behangen, sauzen en kitten. Een strak resultaat. Paar hele kleinigheden aan de onderkant van de muur in 2 ruimtes maar heel eerlijk, dat is zoeken naar iets, wat je niet terug gaat vinden als je het huis ingericht hebt. Daarnaast waren de muren vanaf de bouw ook op die plek niet heel strak opgeleverd. De mensen die het uitvoeren ook fijn en prettig. Kei en keiharde werkers. Zou zelf deze klus volstrekt niet overzien maar binnen 3,5 dag hebben deze mensen alles klaar. (wel droogdagen inplannen voor het drogen van een gestukt plafond, waarna behangen kan beginnen) 60m2 plafond stuken en sauzen 380 m2 muren behangen en sauzen Ik hoop (en ga ervan uit) dat we over enkele maanden net zo tevreden naar ons plafond en muren kijken als nu.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service en prachtig resultaat

In contact gekomen met Uwnieuwbouwwoning.nl via vrienden van ons. Hadden hun woning vorig jaar laten afwerken en waren zeer positief. Bij ons de wanden, vloeren en trappen afgewerkt en daar geen seconde spijt van gehad. Je betaalt wat meer dan bij een ander, maar de Service in het voortraject en tijdens de klus is echt geweldig. Niet gewend in de bouwwereld dat het ook zo kan gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden!

De mannen hebben heel mooi werk afgeleverd. Ze dachten met ons mee qua planning Waar we dan ook heel blij mee waren.

 • Aanbevelen? Ja
6

Gemengde gevoelens

Een aantal zaken gingen goed, een aantal niet. Ik zal dit toelichten. Uitgevoerd via Uwglasvezelbehanger.nl op een nieuwbouwwoning Wat er goed ging: - Medewerkers zijn flexibel en denken mee, daarnaast vriendelijk. - Het behang sluit naadloos aan op de reeds afgekitte plinten, ook de behangnaden zijn niet te zien. - 3/4e kleurwand perfect afgeplakt, superstrakke afscheiding. - Bedrijf was bereid om op korte termijn (paar weken) in te plannen. Wat ging er niet goed: - Er moest extra worden bijbetaald om een glad resultaat te verkrijgen, dit dus maar gedaan. Op sommige muren is dit goed gegaan, maar op andere muren zie je de ronde banen van de schuurmachine zitten door het behang heen. Erg lelijk. Ik heb er niet veel verstand van maar naar mijn idee is er met een te groffe schuurwijze op een zachte kalkmuur geschuurd. - Planning werd niet nageleefd, daardoor veel extra gedoe, volgorde met vloerenlegger liep in de soep, gemiste inkomsten omdat extra vrij moest worden genomen. - Een reeds gesausde wand werd ook geraakt, door kleurverschil moet ik dit zelf weer bijtippen. Als het probleem met het schuren er niet was geweest, dan zou ik deze club wel aanraden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Mooie wanden

Fijne werklui en prachtig werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super net werk geleverd.

Onze plafonds laten stuken en sausen + onze wanden laten behangen en sausen, erg blij met het eind resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een feest!

Halverwege het bouwproces ben ik in aanraking gekomen met Mitchel en Uwnieuwbouwwoning.nl. Vanaf het eerste moment heb ik een uitstekend gevoel gehad bij deze combinatie: goede communicatie, heldere afspraken en eerlijke prijzen. In alles waren zij prettiger om mee te schakelen dan de concurrentie. Inmiddels zijn al onze muren behangen, gesausd, gekit en zijn onze plafonds echt super strak. Mijn complimenten voor Adam, Emil en Marvin die met hun teams puik werk hebben geleverd. Tijdens, voor en na de werkzaamheden is er uitstekend gecommuniceerd met mij als klant. Iets wat je wel verwacht, maar niet overal krijgt. Zelf heb ik twee linker handen en dus is mijn mening over het werk niet heel veel waard, maar vrienden en buren die wel verstand van zaken hebben zijn ook onder de indruk. Al met al dus een goede investering en een bijzonder prettig bedrijf. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Afspraken zijn goed nagekomen en eindresultaat mag er zijn.

Het bedrijf heeft de werkzaamheden conform planning uitgevoerd met vakbekwame mensen. Na uitvoering van de werkzaamheden ziet de woning er al een stuk bewoonbaarder uit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zeer content met het resultaat!

Vanaf het begin, na de aanvraag van de offerte, regelmatig telefonisch contact geweest vanuit dit bedrijf. Dat was zeer plezierig. De uitvoering van het werk is heel professioneel gedaan. Het huis werd strak behangen met Renovliesbehang, daarna 2X gesaust. Wij waren er niet bij aanwezig, het betrof een nieuwbouwwoning. Wij hadden een telefoonnummer gekregen van de projectleider, om eventuele problemen aan te geven. Die hebben wij niet nodig gehad. Wel werden wij dagelijks gebeld door het bedrijf met de vraag of alles naar wens verliep. Dat deed het. Wij zijn dik tevreden over het contact en de uitvoering van dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakwerk.

Werzaamheden zijn naar tevredenheid verricht. Vriendelijke heren, werken snel en netjes, Martin, Michiel en Jordy. Top, aan te bevelen ! Paul en Margreet, Arnhem

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed!

Werken snel en netjes. Telefonische contacten uiterst plezierig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vaarwel stucen, welkom glasvezelbehang

Nooit gedacht dat Ikbehang zou gebruiken in ons nieuwe huis maar door de frustratie van bouwscheuren in de stuc in onze andere huizen op zoek gegaan naar andere oplossing. Betere oplossing, even gladde muren maar leuke bijkomstigheid goedkoper en veel tijd efficiënter!! Service is uitzonderlijk goed. Zeer klantvriendelijk, denken mee, van offerte tot uitvoering tot after sales prima. Complimenten!! Zeer tevreden!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Wij zijn super tevreden. Adam en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd. Harde werkers die nauwelijks pauze nemen. Communicatie met Mitchell en Marvin was ook heel prettig. Van het najaar moet de gang ook gedaan worden en dan zullen we jullie zeker weer inschakelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top kwaliteit

Afgelopen week heeft Martin onze nieuwbouwwoning onder handen genomen. Alle muren voorzien van glasvliesbehang en ook alles op kleur gebracht. Het zag er geweldig mooi uit. Helemaal tevreden!! Een dikke 10!!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina