Goedemorgen Margret, Bedankt voor de prettige samenwerking en ook goed dat u aangaf dat er bepaalde details waren waar u niet geheel tevreden over was. Als wij dat teruggekoppeld krijgen van u, krijgen we ook de kans om het te herstellen. Daar zijn we erg blij mee en staan we ook voor! Voor nu alvast heel veel woonplezier gewenst en fijn om te horen dat u alsnog tevreden bent over het eindresultaat!
Goedemorgen Marijke, Fijn om te horen dat u tevreden bent over het eindresultaat en leuk dat we het een en ander hebben kunnen combineren met jullie nieuwe buren. Wij wensen u alvast heel veel woonplezier toe!
Dag Marijke, Fijn om te horen dat je blij bent met de manier waarop wij te werk gaan. Was een mooie en leuke klus om te doen en hopelijk kan je snel gaan genieten van de nieuwe woning! Vast veel woonplezier gewenst =)
Goedemorgen Tineke, Bedankt voor de prettige samenwerking en fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgeleverd. Namens het hele team van Uwnieuwbouwwoning alvast heel veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning.
Dag Heino, Fijn dat alles naar wens is afgerond en ook goed dat wij continu in contact zijn gebleven om alles goed op elkaar af te kunnen stemmen. Succes met de verhuizing en heel veel woonplezier gewenst!
Goedemorgen Wim, Fijn om te horen dat je het gehele proces als prettig hebt ervaren! We doen inderdaad ons best om zo duidelijk mogelijk te communiceren en jullie op de hoogte te houden van de ontwikkelingen. Eind juni gaan we de trap nog in orde maken en zodat jullie helemaal klaar zijn voor de verhuizing. Namens het hele Uwnieuwbouwwoning team; Succes met klussen en we houden contact!
Dag Harry, Hartelijk dank voor de review en fijn dat het allemaal nog goed was gekomen. We zijn en blijven mensen (gelukkig) en alles gelukkig nog met elkaar kunnen regelen dat het op tijd af is gekomen met een wat langere werkdag voor de heren. Succes met de verdere verbouwing!
Hi Ellen en Rik, Hartstikke bedankt voor de mooie opdracht die wij hebben mogen uitvoeren. Fijn om te zien dat alles helemaal naar wens is geweest en wij komen snel nog even terug voor het lakwerk van de deuren en kozijnen binnen. Succes met de laatste loodjes en tot snel =)
Hi Anouk, Nogmaals dank voor de mooie woorden en fijn om te horen dat het naar wens is gegaan. Geniet van de mooie woning en succes nog even met de laatste loodjes!
Goedendag Kees, Wat fijn om te horen dat jullie helemaal tevreden zijn met het eindresultaat. Jullie ook hartelijk dank voor de prettige samenwerking en wij wensen jullie alvast heel veel woonplezier toe!
Dag Touria, Fijn dat wij zo snel mochten en konden helpen! Hoop dat de heren na ons alles mooi hebben afgewerkt en jullie snel kunnen genieten van de nieuwe woning!
Dag Klaas, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geworden. Alles mooi binnen de planning gebleven en fijn dat jullie nu lekker door kunnen met de rest. Vast veel woonplezier gewenst namens Team Uwnieuwbouwwoning.nl
Hi Lianne, Hartstikke bedankt voor de mooie woorden en fijn dat alles helemaal naar wens is gegaan. Wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe woning en hopen dat de buren ook net zo blij zijn uiteraard =)
Hi Cyril, Hartelijk dank voor de mooie woorden en fijn dat alles naar wens is geworden! Leuk ook hoe de filmpjes op jouw Youtube kanaal zijn geworden en succes met de laatste loodjes!
Dag Casper, Fijn dat alles zo goed is gegaan en alles naar wens door onze mannen. Geniet van de nieuwe woning en namens ons veel woonplezier gewenst!
Dag Jolien, fijn dat de heren mooi werk hebben achtergelaten en hopen dat het nu goed gaat drogen en jullie ermee verder kunnen. Wensen wij jullie veel plezier vast met de vernieuwde woning!
Dag Lisanne, Bedankt voor de mooie review en fijn om te horen dat de werkzaamheden (ook na de snelle service) naar wens zijn geworden. Succes nog even met de laatste loodsjes en vast veel woonplezier gewenst!
Hi Luuk, Fijn dat de stucadoors mooi werk hebben geleverd en nogmaals dank voor het vertrouwen. Succes met de afwerking verder en tot de volgende keer =)
Dag Marnix, Fijn om te horen dat de vloer mooi is geworden en fijn dat de adviezen zijn vruchten hebben afgeworpen. Geniet van de nieuwe vloer =)
Dag Anna en Arthur, Fijn dat de werkzaamheden van de prachtige woning zo goed verlopen. In januari komen wij de finishing touch nog even doen en wordt het nóg mooier. Fijne dagen voor nu en spreken wij elkaar in het nieuwe jaar weer even!
Hi Sjoerd, Bedankt voor de mooie woorden en zal Emil dit na zijn welverdiende vakantie ook zeker even doorgeven als hij op kantoor is. Veel succes met de laatste loodjes en hele fijne dagen gewenst namens team Uwnieuwbouwwoning.nl
Dag Rob, Bedankt voor de mooie woorden en fijn dat deel 1 naar wens is gegaan vast. Komt de vloer er in januari nog mooi achteraan en kunt u lekker gaan genieten van het prachtige, nieuwe appartement. We houden contact voor fase 2 en nogmaals dank voor de mooie woorden!