betere slaapkwaliteit, geen last in de rug
Beste Dirk, Dat doet ons veel plezier. Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Top advies en blij weerzien. Super vriendelijk en geholpen perfect aan onze noden. Dikke 10 op 10
Beste Steve, Ook fijn jou weer te zien, altijd welkom. Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes van het Dorsoo-team.
Ik ken Dorsoo al 15 jaar. Matras was aan vervanging toe. Heb geen enkel ogenblik getwijfeld om opnieuw een Dorsoo matras aan te schaffen. De bestaande hydraulische lattenbodem hebben we behouden, was niet aan vernieuwing/vervanging toe.
Beste Chris, Vriendelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Kwalitatief materiaal, degelijke service en goede dienst na verkoop
Beste Lieve, Bedankt voor de mooie beoordeling. We wensen u een deugddoende nachtrust toe. Altijd welkom en groetjes, het Dorsoo-team.
Is moeilijk omdat ik recent geopereerd ben in mijn rug
Beste Martine, Dat gaat inderdaad tijd nodig hebben. Als u toekomstig vragen of opmerkingen heeft staan we klaar om u te helpen. Groetjes, het Dorsoo-team.
Had dit veel eerder moeten doen. Lang getwijfeld uiteindelijk de stap gewaagd en nog geen seconde spijt van. Ik kon bijna niet uit bed van de pijn nu na een nachtje slaap word ik niet meer kreupel wakker en kan ik vlot uit bed stappen. . Mijn nachten kennen ook veel meer slaap als vroeger veel minder wakker doordat mijn pijn weg is bij het slapen. Alleen maar pluspunten.
Beste Cindy, jouw verwoording van al die pluspunten vinden wij ook "gewoon zalig". Wij zijn blij met deze oprechte positiviteit. Groetjes van het ganse Dorsoo-team
Al jaren op zoek naar een bed waar ik met al mijn rugproblemen toch behoorlijk kan slapen. Tot voor de aankoop van het dorsoo bed sliep ik tussen de 4 en 5 uur per nacht met herhaaldelijk wakker worden en stond ik op met meer pijn dan dat ik naar bed ging. Nu met het dorsoo bed slaap ik 7 tot 8 uur aan 1 stuk door en is de rugpijn ‘‘s morgens maar ook voor de rest van de dag een heel stuk verbeterd. Weg is mijn pijn niet maar daar werden we vanop de hoogte gesteld toen we het bed gingen kopen. Mijn rug is zo problematisch dat het al een wonder zou zijn dat ik pijnvrij zou zijn ‘s morgens. Mijn echtgenoot die slaapt duizend maal beter dan voorheen, zijn rusteloze benen zijn nu nog maar eens sporadisch en de intensiteit is veel minder. Zelfs zijn snurken is verbeterd. Wij raden het in ieder geval iedereen aan. Top bed!
Beste Sabrina, Wat fijn om te lezen dat het Dorsoo-systeem jullie beiden zoveel voordelen biedt. Wat een winst op jouw uren nachtrust ! Dit doet ook ons deugd om te horen. Dank van gans het Dorsoo-team
alles naar wens
Beste Wilfried, Super, dankjewel voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Het is onze tweede keer dat we voor Dorsoo kiezen. Na een eerste periode van 10 jaren zalig geslapen te hebben op onze matrassen, was het tijd om deze te vernieuwen. Alweer een prima service en weerom zijn we klaar om jaren zalige dromen te hebben. Dank aan het team van Dorsoo St-Niklaas. Pier en Mie Busse Verspecht
Beste Mieke, Bedankt voor de mooie beoordeling!! Zonnige groetjes, het Dorsoo-team.
Enorm tevreden over mijn nieuwe bed. Jarenlange rugproblemen hebben me overtuigd om voor dorsoo te kiezen. Vanaf dag 1 voelde dit bed als perfecte ondersteuning. Ik ben enorm blij en gelukkig! Ook de service bij verkoop en levering én nazorg is fantastisch
Beste Lesley, Dat doet ons veel plezier! Bedankt voor de mooie beoordeling!! Groetjes van het Dorsoo-team.
Mijn Vrouw en ik slapen nu bijna 10 jaar in een Dorsoo-bed. Ik ben een slechte slaper. Inslapen is geen probleem, doorslapen daarentegen... Voordien sliepen we o.a. in een waterbed. Elke keer wanneer ik wakker werd, kon ik geen gemakkelijke houding meer vinden, en stond ik dan maar op om te werken. Dorsoo heeft op dat vlak alles veranderd: ik slaap iets langer door, maar vooral: ik blijf liggen, wegens comfortabel. Elders slapen (een, paar dagen uit, bv.) is 's nachts een ramp voor mijn nachtrust, want elk bed is beduidend minder goed dan een Dorsoo-bed.
Beste Frank, Oost West thuis best, een Dorsoo bed versterkt dit gekende gevoel nog wat kunnen we opmaken uit uw reactie. Dank voor de uitstekende beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Levering en plaatsing correct volgens afspraak. Systeem beantwoordt aan de verwachting ( en die was niet min ).
Beste Achiel, Heel fijn te vernemen dat we aan uw verwachtingen voldoen. Dank voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Zeer deskundige uitleg in de showroom , goede afhandeling en opvolging naar de levering toe en tot slot zeer vlotte en correcte installatie van ons nieuw slaap systeem ! Welterusten!
Beste Michel, Dat zijn mooie complimenten! Dankjewel daarvoor! Een schitterende nachtrust gewenst, het Dorsoo-team.
vlotte levering, plaatsing en uitleg. ook deze tweede maal na negen jaar
Beste Erik, beste Christine, Dank voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Sinds ik mijn Dorsoo-bed heb aangeschaft ben ik 's morgens terug fit om de dag te beginnen. Vooral die vervelende rugpijn die zich in de loop van de dag opstapelt verdwijnt 's nachts dank zij Dorsoo-bed. Door de perfecte samenstelling van het bed komt uw lichaam volledig tot rust. Heb je rugpijn, raad ik ten stelligste aan om zonder twijfel een Dorsoo-bed te kopen. Ik ben heel tevreden van mijn bed. EN de service van firma Dorsoo is uistekend.
Beste Hedwige, Dit vinden we heel fijn om te lezen! Super bedankt voor deze zeer mooie beoordeling. We wensen u nog een deugddoende nachtrust toe! Groetjes, Het Dorsoo-team
Goede service en opvolging. En ik slaap echt wel comfortabeler met mijn nieuwe bed.
Beste Tim, We vinden het fijn om te vernemen dat u comfortabeler slaapt en tevreden bent over onze service. Bedankt voor deze beoordeling! Groetjes, Het Dorsoo-team
had nooit gedacht dat er zo een verschil kan zijn in bedden raad ik iedereen aan echt topie
Beste Rudiger, Super bedankt voor deze mooie review! Groetjes, Het Dorsoo-team
Ok tevreden
Beste Herman, Hartelijk bedankt voor de positieve beoordeling :-)! Groetjes van het Dorsoo-team.
Tevreden dat ik ooit de stap gezet heb voor een Dordogne bed, matras
Beste Marie Claire, Dankjewel voor de mooie beoordeling! We zijn ook blij met u als klant :-). Groetjes, Het Dorsoo-team.
Na lichamelijke klachten die resulteerden in slecht slapen ben ik op zoek gegaan naar een beter slaapsysteem. Via mijn kinesist leerde ik Dorsoo kennen... wat een fijne ervaring met dit bedrijf en wat een zalig bed! Een echte aanrader voor wie kampt met een slechte nachtrust. Nadja, adviseur in de winkel in Sint-Niklaas is super vriendelijk en ze begeleid je met kennis van zaken in je zoektocht naar een betere nachtrust... en dat kan ze als de beste! Ook een welgemeende 'dank u' aan het ganse klantvriendelijke Dorsoo-team (logistiek, klantendienst, ...). Tip: de ergonomische hoofdkussens van Dorsoo zijn de max!
Beste Anja, Super te lezen, hartelijk dank voor het mooie relaas en dito beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Wat is het gezellig slapen in een Dorsoobed!
Beste Luc, Bedankt voor de fijne reactie! :-) Groetjes, het Dorsoo-team.
De Dorsoo matras is voor mij persoonlijk een degelijke matras die mij minder last geeft aan de heup. Ik had gedacht dat ik hierdoor beter ging slapen, maar dit is niet zo. (ik ben een slechte slaper) ik geef aan dat ik minder rugpijn heb, maar ik durf niet te beweren dat dit door de matras komt omdat ik parallel samen met een kinesist aan de conditie van de rug en heup werk. Daarvoor dien ik iets langer op de matras te slapen om te kunnen beoordelen over een langere termijn.
Beste Iris, Bedankt voor uw eerlijke feedback. De toekomst zal het inderdaad uitwijzen. Een goede houding 's nachts zal zeker bijdragen aan het rendement van de kinesitherapie. Er zijn absoluut nog manieren om een betere slaper te worden. Heel goede boeken ( De kracht van slapen of Start2sleep bijv.) en therapieën. U zal ze voor stuk wellicht al kennen. We wensen u alvast de best mogelijke nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team.
Wij waren op zoek naar een bedkader voor ons Dorsoobed dat we inmiddels 6 jaar hebben. De uitleg in de winkel in Sint-Niklaas was uitstekend. Het bestel-, leverings- en plaatsingsproces verliep heel vlot. Het installatieteam was vriendelijk, beleefd en correct. In een mum van tijd was het bedkader geïnstalleerd. Zoals steeds bij Dorsoo een perfecte koopervaring en uitstekende dienst-na-verkoop.
Beste Pieter, Hartelijk bedankt voor de complimenten aan het team en de mooie review! Groetjes, Het Dorsoo-team.
Wij zijn tevreden over onze aankoop bij Dorsoo Uitleg in de winkel was top Levering perfect Nu hebben we ook onze Dorsookussens Dat wordt nog zaliger slapen . Ingrid uit Temse
Beste Ingrid, Super bedankt voor de mooie review! We wensen jullie de allerbeste nachtrust toe. Groetjes van het Dorsoo-team.
De voorbereiding onthaal in de winkel ( de bestelling van ons bed met alles erop en eraan )Vriendelijke dame. Na een paar uurtjes daarna kregen we een mail met de verdere verloop,daarop hebben we onmiddellijk erop gereageerd. Dan die weken hebben we afgeteld Dan de levering goed verlopen die mensen weten met wat ze bezig. Een dikke duim. Dan over een paar dagen geleden hebben we een telefoon gekregen om ons ervaring te vertellen over het geheel van ons bed. Kortom we zijn super tevreden en dit willen we gerust door vertellen.
Beste Anita, Super bedankt voor de mooie review! :-) We wensen u de best mogelijke nachtrust! Groetjes, het Dorsoo-team.
Ten Beukeboom 13
9400 Ninove
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder