Super om in te slapen.

Vanaf de eerste dag waren wij ongelofelijk tevreden. En vanaf dan kunnen wij alleen maar heel content zijn met deze aankoop. Bedankt Dorsoo.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn

Topservice

Wij hadden enkele winkels gedaan in onze zoektocht naar een goed bed. Uiteindelijk voor Dorsoo gekozen en nog geen moment spijt gehad. Wat een service en uitleg bij Dorsoo Roeselare! Dus hartelijk bedankt! Ook de levering was perfect! Zeer vriendelijke en behulpzame mensen en met een glimlach de nodige uitleg gegeven. Ik slaap als een roosje!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Tevreden dat we de stap gezet hebben.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Zeer aangenaam liggen

Zeker aan te bevelen

Eindelijk!

De vrouw vond na 15 jaar matras dat het tijd was voor iets anders. Ik sliep nochtans goed erop. Toch toe gegeven en zo terecht gekomen via de kinesist bij Dorsoo. Niet goedkoop... Maar moet uiteindelijk toegeven dat dit toch iets anders, speciaal is. Na een matras wissel voor de vrouw van midden naar zacht is ook zij overtuigd...

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Uitstekend
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Doet wat het belooft!

Na 2 rugoperaties opnieuw quasi pijnloos slapen en opstaan. In het begin is slapen in een Dorsoobed toch een aanpassing. Maar nu is slapen in een niet-dorsoo-bed een aanpassing. Genieten van een goede nachtrust en uitgerust wakker worden.

Betere slaapkwaliteit

Ik ben fibromyalgiepatiënt en ik ondervind dat de matras mij comfort en een perfecte slaaphouding geeft. Ik voel s ' nachts geen pijnlijke drukpunten meer en mijn spieren zijn ook meer ontspannen bij het ontwaken . Fijn gevoel om de dag zo te starten .

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Een heel goed bed en matras dat extra ondersteuning biedt voor de rug.

Door het gebruik van de harde matras lig ik veel vaster in bed. Het inslapen verloopt even vlot als vroeger. De rugpijn bij het opstaan is veel minder dan vroeger. Het voelt eerder aan als wat stijfheid maar die stijfheid verdwijnt heel vlug eenmaal ik in beweging ben.

Zalig uitgeslapen wakker worden

Na jarenlang met rugpijn wakker worden, hebben we eindelijk het perfecte slaapsysteem ontdekt

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Een aanrader voor een goede nachtrust!

Ik ben heel tevreden over het onthaal in de Dorsoo-winkel in Roeselare. De verschillende mogelijkheden (zoals matras, kussen, enz.) werden perfect toegelicht en mochten ook even uitgetest worden. Hierdoor kon ik meteen de juiste keuze maken, wat mijn nachtrust echt ten goede komt! Slaapwel :)

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Helpt goed voor mijn rugpijn.

Als rugpatiënt was ik op zoek naar een nieuwe matras/bed. Ik kwam bij Dorsoo terecht via internet. We hebben nu al 6 maand een Dorsoo bed en we zouden hem niet willen missen.

Perfecte nachtrust dankzij Dorsoo

Naast een kwalitatief heel sterk produkt, zijn wij ook heel tevreden over de uitleg, de levering en service na verkoop. Een aanrader voor al wie twijfelt bij de aanschaf van een bed of matras. Deze aankoop moesten we al veel eerder gedaan hebben!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Veel beter en vaster slapen = uitgerust opstaan

Voor de keuze van ons nieuwe bed werden we bijgestaan door een deskundige van Dorsoo. We kozen voor twee aparte lattenbodems en konden na enkele basiskeuzes: schouderstuk, hardheid van de matras,... een maand proefslapen. Aangezien elke persoon anders is en anders slaapt konden we elk onze kleine ongemakken kwijt en werd ons bed volledig op maat afgeregeld. Het systeem van hydraulische pompen zorgt ervoor dat de rug tijdens elke slaappositie ontlast wordt. We zijn zeer tevreden van ons bed en de service die we kregen. Ook het beddengoed en regelbare hoofdkussens zijn een aanrader.

Goede nachtrust

Op aanraden van mijn orthopedisch chirurg heb ik gekozen voor Dorsoo. Mijn klachten zijn behoorlijk verminderd door een goede nachtrust, ik slaap met veel minder ronddraaien en sta op met minder rugpijn. Het personeel is super vriendelijk, zowel voor als na de aankoop.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Slapen is vanaf nu zalig :-)

Ondanks mijn hernia heb ik 's nachts geen rugpijn en maak ik een rustige nacht door. 's Morgens plezant opstaan met minder rugpijn als op het oude bed . We hadden veel vroeger de keuze voor een Dorsoo bed moeten maken

Fantastisch bed

We zijn heel tevreden over onze Dorsoo, ondertussen 2 maanden eigenaar en we willen hem niet meer kwijt. Davy had regelmatig last van krampen in de benen bij het opstaan, sedert we het Dorsoo bed hebben is dit helemaal verleden tijd. Ikzelf geen rug en nekpijn meer ook dankzij het Dorsoo hoofdkussen. Nog een pluspunt is dat we elk onze matras hebben kunnen kiezen en je toch het gevoel hebt dat je op 1 matras ligt. Bedankt aan Nele voor het advies en al je antwoorden op onze vragen.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Eerst wat septisch en achterdochtig, nu lekker slapen en ontspannen, genieten dit is echt de max.

Eerst een beetje septisch en mss wat tasten in het duister over dit systeem en aangepaste matras. Maar eenmalig geleverd en gemonteerd en na enkele weken in slapen en ook ons aanpassen, werkt dit wel zeer goed. Uitgeslapen, ontspannen en tevens een goed ligcomfort wat zeker ten goede komt voor mijn rug. Veel minder pijn en een rustige slaap en in de morgen een ontlaste rug. Dit is echt de MAX, moesten dit al eerder hebben aangekocht. Zeer tevreden, dank aan Dorsoo.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

EINDELIJK DE GOEDE !!!!!!!

Na een jarenlange zoektocht onder gekende diverse leveranciers van bedden en matrassen eindelijk de goede gevonden. Nu na enkele maanden onze DORSOO bedden in alle omstandigheden getest te hebben zijn we van alle kwaaltjes verlost. Één woord: SUPER!!!!!!!!!! Bedankt DORSOO...............

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

super content,kan het iedereen aanbevelen

Goede uitleg,vriendelijk ontvangen,heel tevreden

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Evenveel rugpijn

2 maal ondersteuning

De perfecte investering om de pijn bij het slapen tot een absoluut minimum te krijgen. Ondersteuning 1: het slaapsysteem ondersteunt het volledige lichaam helemaal. Dit zowel bij slapen op de rug als op de zij. Ik gebruik het systeem nu enkele weken, de resultaten zijn heel goed! Ik voel me 's morgens veel fitter en de aantal uren slaap zijn veel gestegen. Ondersteuning 2 is deze die ik mocht ondervinden van de mensen van Dorsoo. Dikke chapeau aan de mensen van de winkel in Roeselare. Bedankt!

• In welke winkel heeft u aangekocht? Dorsoo Roeselare
  • Uitleg in de winkel N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Tevreden over de uitleg, geruststellend dat dit product tegen een kleine vergoeding geprobeerd kan worden. Best prijzig.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Afspraken bij de verkoop werden ook nageleefd bij de levering. Algemeen zeer tevreden. Top.

Alle nodige tijd en uitleg in de winkel gekregen. Alsook de afspraken die werden gemaakt bij de aankoop. Strikt nageleefd en zeker alles op afgesproken tijdstip geleverd. Vakkundige montage met nodige uitleg. Er was een onregelmatigheid met een motor voor verstelling kopstuk. Dit werd direct gemeld en binnen de 7 dagen werd dit opgelost. Afspraken worden zeker nageleefd. Ook het opvolgen en contact na verkoop en levering, zeer tevreden. Algemeen dikke proficiat aan alle personen, kennen hun vak en weten waarover ze praten. Dank u voor de betere nachtrusten.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zeer tevreden! Na een moeilijke start......

Onze keuze was een dorsoo bed van 1,60m... daar we die breedte zo gewoon waren....We hadden pech...het liggen is anders door de hydraulische pompjes... ons bestaande bed was 1,60m met een vlakke lattenbodem en matras in één deel...Bij dorsoo is het systeem heel anders...en dat was het probleem, we hadden geen plaats genoeg in bed en verstoren mekaar in onze slaap...we zijn naar de winkel bij Nele geweest, ze was heel bezorgd met ons, en gaf ons de tijd... Terug contact genomen met Nele of we het bed mochten omwisselen voor een bed van 1,80m, dat was geen probleem, alles verliep perfect! Ongelooflijk, nu is het comfortabel slapen, in één woord...ZALIG! Met heel veel dank, in het bijzonder aan Nele, super service... en ook aan het hele team! Slapen in een dorsoo bed is een aanrader!

schitterend systeem

Na jaren van spierpijnen/rugpijn en onderbroken nachten eindelijk wat meer rust gevonden... De combinatie van het pompsysteem en de soepele matras zorgt voor een perfecte ondersteuning. Hierdoor vind ik makkelijker een comfortabele slaaphouding, kunnen mijn spieren meer ontspannen en heb ik minder pijn in rug, nek, schouders... Vandaar ook minder onderbroken nachten, niet meer geradbraakt opstaan en dus meer uitgerust 's morgens! De stand van de lattenbodem pas ik dagelijks aan om de beste slaaphouding te vinden en de spieren te ontlasten... telkens een hele opluchting! Dit is goud waard! Het persoonlijk advies en de verdere opvolging na verkoop zijn een enorm pluspunt!

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder