Hadden dit veel eerder moeten aanschaffen

Wij hadden van vrienden gehoord dat ze zo tevreden waren van hun Dorsoo bed. Dit overtuigde ons om eens te informeren. We hebben zeer professionele informatie gekregen, niet opdringerig en luisterend naar onze noden en wensen. We hebben dan ook vlug beslist een bed aan te schaffen. We slapen veel beter. Ook fijn dat men een hoofdkussen kan testen vooraleer je 1 aankoopt.

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Goede inlichtingen ivm aankoop matras. Correct geleverd zoals afgesproken. Super matras. Sta nu op zonder rugpijn.

Wat een verademing

We hebben een veel betere nachtrust en ook als ik eens 8u in mijn bed lig krijg ik geen rug of nek pijn :D

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn

Tevreden

Indien nodig blyven we by dorsoo kopen

snelle top service

zeer aangenaam, warme welkom in de winkel en deskundige uitleg.

Slaapcomfort ten top

Intussen de tweede matras en zouden geen ander bed meer willen. Top ondersteuning, heerlijk slapen en uitgerust wakker worden.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Slaap nu sedert bijna twee maand op dorsoobed. Veel minder rugpijn, en dit geeft mij veel meer nachtrust! Aan te bevelen aan iedereen met rugklachten. Fantastisch bed en matras.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Zeer behulpzaam, vriendelijk en luisterend oor naar je problemen. Verschillende keren binnen geweest tot ik mijn ideale kussen heb kunnen vinden. Sylvie bedankt voor alles

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Het is een plezier om op een Dorso matras te slapen

we zouden het aan iedereen aanbevelen :)

Topservice!

Heel vriendelijke ontvangst in de winkel. Supersnelle levering. Ideaal dat je de kussens kan testen.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Dorsoo, nachtrust met veerkracht !

Onze ervaring met Dorsoo was uitermate positief. Vanaf het moment van de aankoop tot en met de nalevering zijn wij heel goed begeleid geweest. Onze eerste kennismaking in de winkel te Roeselare was er meteen op. Wij gingen voor een matras maar door de professionele uitleg van Sylvie zijn we voor het slaapsysteem gegaan en daar hebben we nog geen moment spijt van. Je voelt het meteen als je op een Dorsoo-slaapsysteem ligt. Sinds we voor het systeem gekozen hebben is onze nachtrust er zowel kwalitatief als kwantitatief op vooruit gegaan. Niet alleen de aankoop maar ook de levering was top. Binnen het halfuur stond alles op zijn plaats en kregen we de nodige uitleg. Een dikke pluim aan de mensen die daarvoor instonden. Ook administratief was de zaak snel beklonken. Na de aankoop werden we telefonisch heel goed geholpen en werd aan onze wensen/verwachtingen een positief gevolg gegeven. Dank aan Sylvie voor aankoop,begeleiding en nazorg. Dank aan zaakvoerder Paul om aan onze wensen/verwachtingen/moeilijke vraag te voldoen. Dank aan Marleen voor de administratie. Een bijzondere dank aan de mensen die het systeem kwamen plaatsen, het getuigt alleen maar van een hoog professionalisme. Dorsoo doet wat ze beloven!!! We kunnen alleen maar een Dorsoo-slaapsysteem aanbevelen.

Dorsoo is goed

het betreft een herstelling en een nieuwe matras. We kregen de uitleg die we nodig hadden. Zeer vriendelijk onthaal

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Topkwaliteit mèt professionele en vriendelijke service

In 2003 waren we van de eersten in België om de luxe te ervaren om op een Dorsoo bed + matras te kunnen slapen. Het ingenieuze hydraulische bedsysteem gekoppeld aan een matras die alle troeven van het bedsysteem versterkt, is sindsdien onze trouwe 'partner'. En we zouden voor geen geld willen ruilen.

Tevreden over de aankoop

Een aangename bovenlaag ,een goede matras

• Uitleg in de winkel N.v.t.
  • Levering en plaatsing N.v.t.
  • Dienst-na-verkoop N.v.t.
  • Algemene tevredenheid N.v.t.
  • Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed

Tevreden

Een dorsoo aankoop is kostelijk. Wij kiezen graag voor prijs- kwaliteit en hopen dan ook dat dit ingevuld zal worden (weten we pas na jaren) Over de service en dienst na verkoop zijn we tevreden!

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Even goed
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Heerlijk inslapen, uitgerust wakker worden

‘s Avonds is het aangenaam om rustig te genieten van de Dorsoo matras alvorens echt weg te dommelen !

• Sinds ik een Dorsoo heb, slaap ik: Veel beter
  • Rugpijn 's nachts en 's morgens: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.
  • Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: N.v.t.

Beter dan een klassieke lattenbodem

Slaap beter en beter voor de rug.

Uitgeslapen wakker worden.

Slapen op mijn rug of op mijn zij Slapen zoals ik wil, dat maakt me blij. Dorsoo, het is geen medicijn Maar nu wordt ik wakker zonder pijn. Ach, wat is het fijn Wakker worden en volledig uitgeslapen zijn.

Prefect

Wij staan s’morgens op zonder rugpijn . Enorm verschil bij vroeger !

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

veel beter dan gelijk welke andere bedden

Het is veel beter dan vroeger, minder zweten en veel vaster slapen!

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

Super geen rugpijn bij het opstaan smorgens

Vroeger heb ik 2 rugoperaties gehad. Na achteraf jarenlang nog rugpijn te hebben na lange werkuren zei nonkel André de pastoor van Dadizele, ga eens naar Dorsoo gaan zien, mijn bed komt van daar en mijn rug doet geen pijn meer. Mijn man en ik naar Dorsoo Roeselare. En inderdaad na een week rugpijn weg smorgens, de rug ook veel beter tijdens de dag zelfs mijn benen en schouders dankzij het goeie ligcomfort van Dorsoo. Een goeie nachtrust doet heel veel. Wij raden het zeker iedereen aan. Het is de moeite waard. En ook de bediening in de winkel, heel goed uitgelegd en alles proberen, zeer vriendelijk. Zelfs als we achteraf nog vragen hadden, altijd goede dienst bewezen. Wij zijn super content.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Geen rugpijn meer

Heel tevreden van ontvangst, nakomen afspraken, levering en vooral goede nachtrust.

Ik kan alleen maar positief zijn over onze aankoop en anderen het aanbevelen. Het wat wachten om eerst wat te sparen voor deze aankoop was meer dan de moeite waard.

• Rugpijn overdag: sinds ik op een Dorsoo slaap, heb ik: Minder rugpijn

In een Dorsoo kom je echt tot rust en ben je smorgens uitgeslapen.

Na een deskundige uitleg en aankoop in de winkel werd ons Dorsoo bed met de grootste zorg en bekwaamheid thuis geleverd en geinstalleerd. Enorm tevreden van onze aankoop, het is echt tot rust komen in een Dorsoo.

Heel vlot geholpen

Ik leerde Dorsoo kennen via mijn ouders die heel erg tevreden waren. We werden hartelijk ontvangen in Roeselare door Nele en op een kwartiertje tijd wisten we perfect welk bed het zou worden. We verhuisden al enkele weken later, maar Nele deed er alles aan om het bed toch op tijd hier te krijgen. Nu slapen we er al enkele weken in en zouden geen ander bed meer willen.

Ten Beukeboom 13

9400 Ninove

+32 54 31 97 21

Over Dorsoo

Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder