In de winkel werden we zeer goed geholpen door Jean-Marie. Hij heeft zijn tijd genomen om alles zeer goed uit te leggen. De mensen die het bed kwamen leveren waren ook zeer vriendelijk en correct. Nu slapen we enkele weken in ons bed en voelen we een duidelijk verschil.
Beste Ellen, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!! :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Gelukkig zijn de 'harde' matrassen en 'dikke' hoofdkussens verleden tijd. Er is nu oog voor individuele wensen en noden en dit vind ik een grote plus. Dorsoo biedt deze mogelijkheid.
Beste Pascale, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Idd, de oplossingen zijn geëvolueerd :-). Fijn weekend alvast en groetjes, het Dorsoo-team.
Betere nachtrust op een zalige en heel goed ondersteunde matras. Jammer dat we niet vroeger veranderd waren naar Dorsoo.
Beste Martine, Heel fijn uw feedback te vernemen. Dankjewel daarvoor. Fijn weekend en groetjes, het Dorsoo-team.
Wij hadden al in 2008 een Dorsoo-bed aangeschaft maar door een verhuis naar de kust konden we dit bed niet meenemen. Nu hebben we er voor gekozen om opnieuw een elektrisch verstelbaar Dorsoo-bed aan te kopen en zijn we opnieuw uiterst tevreden : veel diepere slaap, geen rugpijnen meer, een uitgeslapen gevoel, ... kortom een bijzonder goede investering !
Beste Emiel, Dankjewel voor de mooie beoordeling. Het doet ons plezier dat u na 16 jaar nog steeds voor Dorsoo kiest! Warme groeten, het Dorsoo-team.
De service over gehele lijn zette mij er toe aan een bed van Dorsoo te kopen! In de winkel kon ik alles uittesten en ondervond dan reeds wat een Dorsoo bed mij kon bieden. Nu ik reeds een maand slaap in mijn Dorsoo bed ervaar ik weer een goede nachtrust op een bed waarop mijn rug volledig ontspant en ik fit en uitgerust de dag kan aanvatten! Dank daarvoor!
Beste Françoise, Dat is helemaal hoe wij het graag hebben :-D! Dankjewel voor de mooie beoordeling! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
eerste dagen beetje wennen dag na dag wordt het beter
Beste Jeanine, Blij te lezen, zo gaat het meestal. Bedankt voor uw mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Vriendelijke ontvangst, werden zeer goed geadviseerd. Aan te raden.
Beste Willy, Dankjewel voor de mooie beoordeling van onze winkel en onze adviseur ter plekke! Groetjes, het Dorsoo-team.
Nadat ik al enkele jaren sukkelde met lage rugpijn raadde de kinesiste aan om mijn slaapsysteem eens te vernieuwen. Mijn nachtrust is er sterk op vooruitgegaan en ik sta veel fitter op. Dankzij Dorsoo!
Beste Ivan, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Vele groetjes van het Dorsoo-team.
Heel tevreden over de service van Dorsoo. We zijn heel blij met onze aankoop. Ondersteuning van het lichaam is zeer goed wat het slaapcomfort ten goede komt.
Beste Benny, Dankjewel voor de mooie reactie en review :-)! Zonnige groetjes, het Dorsoo-team.
Heel tevreden over advies en slaapkwaliteit
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!! Groetjes van het Dorsoo-team.
Het is mijn 2de Dorsoo matras na een andere te hebben geprobeerd. Na de eerste nacht voelde ik al een verschil, nu zijn we een paar weken verder en wat een verschil, beter uitgerust, geen rugpijn meer bij het opstaan, ik kijk er zelfs nr uit om te gaan slapen, zo een goed en zalig gevoel. Ik kan het de twijfelaars zeker aanraden, een Dorsoo matras is de beste ! En ook de verkoper in Oostende, Jean Marie waar ik mij zeer welkom voelde was een aangename man.
Beste Marina, Bedankt voor deze wondermooie aanbeveling! :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team.
We waren aan het twijfelen tussen een bed van ergo sleep en dorsoo. We waren echter snel overtuigd van het duidelijk superieure systeem van dorso met de lattenbodem. We slapen nu ook erg goed, beter dan ervoor. Het is een investering, maar ik vond ze het waard.
Beste Tom, Leuk te lezen, bedankt voor de mooie review! We wensen jullie een deugddoende, herstellende nachtrust :-)! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Matras en het active systeem volgen het lichaam, dit geeft een zalig gevoel en wij worden uitgerust wakker.
Beste Adelheid, Dankjewel voor de mooie beoordeling. :-) We wensen u deugddoende nachtrust! Groejtes, het Dorsoo-team.
Super content dat we de stap naar Dorsoo gezet hebben !!
Beste Daniël, Bedankt voor de mooie review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Vlotte en duidelijke uitleg. Snelle levering en de matras is zalig. Tot nu toe zijn we erg tevreden en ‘s morgens ontwaken we zonder rugpijn.
Beste Leen, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! We wensen jullie een uitstekende nachtrust toe. Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Een goede professionele uitleg over het ganse bed door een heel vriendelijke verkoper. Het bed/matras ligt zooo veel beter dan waar ik ooit al op gelegen heb. Goede dienst na verkoop. Ook de kussens zijn super aangenaam om te slapen. Je wordt ook absoluut niet gepusht om ook maar iets te kopen wat ik een aangename verrassing vond.
Beste Lore, Super bedankt voor de mooie review! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Gespannen gaan slapen en super ontspannen op staan de nek en rugklachten worden tot een minimum herleid tot helemaal geen pijn op de nieuwe matras van dorsoo nu in kruis gesneden te samen met de hydrologische lattenbodem top.
Beste Fernand, Dat is heel fijn dat u dat meldt! Bedankt voor de mooie beoordeling, groetjes van het Dorsoo-team.
De aankoop: zeer vriendelijk en hulpvaardig. Alle nodige uitleg. De levering: stipt en professioneel Dienst na verkoop: de beloofde opvolging wordt ook daadwerkelijk gedaan. Een pluim voor het team
Beste Marianne, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! :-) Fijn paasweekend gewenst van het Dorsoo-team.
Dorsoo werkt niet alleen helend voor de rug, maar heeft ook een ondersteunende werking bij schouder- en nekklachten dankzij de specifieke deelstukken.
Beste Katleen, Dankjewel voor de mooie beoordeling! :-) Groetjes van het Dorsoo-team.
Zowel 's nachts als overdag genieten we van de uitstekende kwaliteiten van ons Dorsoo bed. We zijn heel blij met onze aankoop en het helpt effectief tegen rugklachten. De service van Dorsoo is excellent en persoonlijk. Laten we zeggen: een bed voor het leven.
Beste Tony, Dankjewel voor de heel mooie review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Blij dat we voor Dorsoo hebben gekozen voor onze nieuwe matrassen. Vooral een opluchting dat er, in tegenstelling tot veel andere winkels, een beperkt aanbod is. Daar zie je door het bos de bomen niet meer. Als binnen 10 jaar een nieuwe matras weer aan de orde is, dan gaan we voor het ACTIVE+ slaapsysteem. Is er een systeem bij jullie dat dit bijhoudt? M.a.w de bestaande klanten contacteren na 9 à 10 jaar om eraan te herinneren dat de matras aan vervanging toe is?
Beste Ade, We houden dit idd bij. En als het zo ver is hoort u van ons. Draai de matras regelmatig eens, en wie weet kan u er wel langer dan 10 jaar meedoen. Zolang u goed slaapt hoeft u niets te vervangen. Dankuwel voor de mooie beoordeling, We zijn eveneens heel blij met u als klant :-) Onze beste wensen voor 2024, het Dorsoo-team.
We hebben jaren in het Dorsoo bed gelegen met eerst 1 dubbele matras, na jaren overgeschakeld op 2 eenpersoonsmatrassen Nu zijn we onlangs ( door rugproblemen) overgegaan naar de elektrische uitvoering We zijn al jaren klant en nog altijd heel tevreden Over de goede ontvangst door Mr Crul in Oostende en de goede service We kunnen het iedereen aanraden
Beste Bernard, U bent bedankt voor ons opnieuw het vertrouwen te geven. Dat gebeurt wel eens meer en daar zijn we altijd heel blij om. Onze beste wensen voor 2024! En een heel goede, pijnarme nachtrust gewenst. Het Dorsoo-team.
Onthaal, bestelling, bijsturing Levering ten huize Afwerking Alles zeer correct, stipt en tot onze grote tevredenheid. Waarvoor onze dank.
Beste Willy, Dankjewel voor de lovende woorden. Heel tof voor ons team. Onze beste wensen voor 2024! Fijne dag, het Dorsoo-team.
De rugpijn is veel minder als ik opsta dan in ons vorig bed, en ik kan tenminste eens wat langer blijven liggen als ik moe ben.
Beste Marc, Dankjewel voor de mooie reactie en beoordeling! Een fijne kerst en eindejaar gewenst van het Dorsoo-team.
Zeer professioneel
Beste Joseph, Bedankt voor de mooie reactie. Een fijne kerst en eindejaar gewenst! het Dorsoo-team.
Ten Beukenboom 13
9400 Oost-vlaanderen
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder