Hadden we eerder moeten bestellen
Beste Sandra, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Groetjes, het Dorsoo-team.
Het slaapsysteem is niet goedkoop, Maar wel een aanrader voor een goede nachtrust, zeker voor rugpatiënten.
Beste Stef, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! We wensen u de best mogelijke nachtrust toe. Groetjes, het Dorsoo-team.
Wij werken in de horeca, dus een goede nachtrust is zeer belangrijk Dankzij Dorsoo heb ik geen pijnlijke rug en nek meer Dit is de beste aankoop die ik ook gedaan heb!
Beste Patty, Bedankt voor de positieve en leuke review! :-) Groetjes, het Dorsoo-team
Al meer dan 20 jaar een tevreden klant. Het dynamische bed van dorsoo en de bijbehorende matras geeft een perfecte en ontspannende ondersteuning aan je rug. Zelf heb ik een soft matras, terwijl mijn vrouw een medium matras verkiest. Voor elk dus wat wils. Dorsoo biedt ook een uitstekende service na verkoop. Als een technieker langskomt of een matras wordt vervangen zijn ze steeds stipt op het afgesproken uur.
Beste Johan, Hartelijk dank voor de mooie complimenten. We doen ons best :-). Zonnige groeten, het Dorsoo-team.
Degelijk onderbouwde uitleg over de voordelen van de Dorsoo matras. De verkoper gaf een zeer professionele uitleg over hoe deze matras mijn rug- en stress-klachten zou kunnen verbeteren. Ik was meteen overtuigd. Na enkele weken voelt de matras nog steeds heel goed aan (in tegenstelling met 2 andere matrassen van diverse merken die ik uitgeprobeerd heb) Ik ben zeeeeeer blij dat ik 's morgens geen hoofdpijn meer heb en dat mijn rugklachten verdwenen zijn!
Beste Martine, Bedankt voor de mooie beoordeling. Super te lezen :-). Vele groetjes, het Dorsoo-team.
In onze zoektocht naar een nieuw bed kregen we in de winkel van Dorsoo accurate uitleg over het systeem. Het systeem op overtuigde ook meer dan de andere systemen op de markt.
Beste Yvan, Bedankt voor de mooie beoordeling en het compliment! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Fijn dat je de keuze hebt om je matras eerst voor enige tijd te testen met de mogelijkheid om nog te wisselen. Wij slapen beter en met minder pijn!
Beste Stefanie, Dankjewel voor de mooie beoordeling!! :-) Vele groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team
Na een weekje wennen, was er een merkwaardige verbetering. Niet meer wakker worden van de rugpijn. Ook een top advies en opvolging gehad. Alvast bedankt aan het ganse Dorsoo team.
Beste Rita, U bent ook bedankt voor de mooie review! :-) Vele groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Na heel veel jaren slechte nachtrust kan ik eindelijk weer goed slapen, zonder verschillende keren wakker te worden en niet meer de slaap kunnen vatten.
Beste Herman, Super bedankt om dit te delen. We wensen u een deugddoende nachtrust! Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Ik kan echt herstellen terwijl ik slaap en word uitgerust wakker.
Beste Thydric, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling! Vele groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
wanneer je uitgerust opsta, is dit zeer goed
Beste René, Dat kunnen we niet beter zeggen :-). Dankjewel voor de mooie beoordeling, het Dorsoo-team.
Zeer tevreden van het systeem en daarnaast ook de service van Dorsoo.
Beste Anna, Bedankt voor de mooie beoordeling! :-) Vele groetjes, het Dorsoo-team.
Om medische redenen waren we op zoek naar nieuwe matrassen, hoofdkussens, lakens, eigenlijk alles van A tot Z... na verschillende winkels te hebben bezocht kwamen we terecht bij Dorsoo in Geel... een godsgeschenk dat uit de hemel viel! Onze verkoper Steve luisterde naar ons verhaal en onze noden, gaf ons veel informatie, mochten matrassen testen zoveel we wilde en deed opzoekingswerk om ons te helpen zoeken naar de dingen die we nodig hadden. Nog nooit zo goed, vriendelijk en geduldig verder geholpen als bij Dorsoo in Geel. We kregen de tijd om erover te praten en na te denken en hebben de stap gezet om te bestellen. De levering heeft niet lang op zich laten wachten, ook de leveranciers waren heel vriendelijk, behulpzaam en gaven nog een woordje uitleg! Ben je opzoek naar goede service, uitstekend materiaal voor een correcte prijs, begripvolle en niet opdringerige service? Dan ben je bij Dorsoo Geel op de juiste plaats! Één echte aanrader om zeker eens binnen te springen!
Beste Tessa, Super bedankt voor de mooie, volledige beoordeling! :-) Vele groetjes en fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Het slaapcomfort is uitstekend. We hebben geen last meer van rugpijn. We zouden Dorsoo zeker aanbevelen.
Beste Karolien, Leuk :-), dankjewel voor de mooie beoordeling. Alvast een fijn weekend gewenst, het Dorsoo-team.
Dorsoo gaat heel gericht mee op zoek naar een betere nachtrust voor de klant. Het mogen testen van de kussens en het recht om na testing af te zien van aankoop straalt veel vertrouwen uit. En terecht!
Beste Wim, Hartelijk bedankt voor de mooie review! Groetjes van het Dorsoo-team.
Je voelt je rug tot rust komen. Wij zijn zeer tevreden!
Beste Carl, Dankjewel voor mooie beoordeling! Groetjes en fijne dag, het Dorsoo-team.
zeer goed
Beste Pieter, Hartelijk dank voor mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
Goede uitleg in de winkel. Snelle en correcte leveringen. Nu is het genieten van een zalige nachtrust.
Beste Kevin, Dankuwel voor de mooie beoordeling! Groetjes van het Dorsoo-team.
We slapen vaster en langer. 's Morgens beter uitgerust.
Beste Ludo, Dat doet ons heel veel plezier! Dankjewel voor de mooie beoordeling :-) Fijn weekend en groetjes van, het Dorsoo-team.
Beste Marcel, Bedankt voor de positieve beoordeling. Altijd welkom bij Dorsoo Geel voor een kopje koffie. Groetjes, het Dorsoo-team.
Heel fijne mensen,met een top produkt. Slaap weer op wolkjes. Ook de levering was super. Gedienstige vriendelijke jongens. Ben meer als tevreden,een aanrader voor iedereen. Slaap wel,en zonder pijn. Een tevreden klant
Beste Lydia, Dankjewel voor de mooie beoordeling! Uw tevredenheid doet ons heel veel plezier. Groetjes en fijn weekend, van het Dorsoo-team.
De vriendelijkheid en perfecte uitleg bij het testen van de matras in de Dorsoo winkel te Geel. Vlotte aankoop en het leveren van de matras was uitstekend. Onze oude matras hebben ze meegenomen. Na het installeren van de matras heb je zelfs 2 maanden de tijd om te voelen of je de juiste keuze hebt gemaakt. Voor ons is het een uitgemaakte zaak. De matras slaapt zalig en geeft u de juiste ondersteuning die men nodig heeft voor een goede nachtrust. Spijt dat ik hem niet eerder aagekocht heb. Een uiterst tevreden klant.
Beste Anne, Dankjewel voor de mooie review. Het zijn fijne complimenten :-). Groetjes en fijn weekend, het Dorsoo-team.
Ik kom niet meer stijf uit mijn bed. Voor mij is het absoluut een verbetering. Vanaf dag 1 merkte ik al een verbetering. We zijn zeer goed geholpen geweest in de winkel met correcte informatie en ook bij het afspreken voor leverdatums was iedereen super vriendelijk. De leveringen waren ook altijd stipt en de mannen waren zeer correct. De service is op alle vlakken TOP!
Beste Saskia, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel groetjes, het Dorsoo-team.
We hadden enige tijd besloten om iets meer uit te geven aan een goed bed wat ervoor zou zorgen dat de rugklachten van mijn echtgenote fel zou verminderen. Niets is minder waar gebleken. Vooral haar goede nachtrust is weer teruggekeerd, zeker nu ze zo goed als pijnvrij volop kan genieten van dit slaapcomfort. Maw, twijfel niet om zeker te informeren bij Dorsoo en ik zou zeggen “slaap lekker”. Ook de bijhorende service en/of nazorg verdient een hoge score!
Beste Paul, Bedankt voor de mooie review! Een plezier voor onze medewerkers! Veel groetjes, het Dorsoo-team.
Ze doen wat ze beloven! Ik had na een kleine vijf jaar een technisch probleem. Gelukkig viel dit mankement nog binnen de garantie. Dit probleem werd - door een vriendelijke hardwerkende monteur van Dorsoo- snel en effectief verholpen!
Beste Peter, Leuk dat u onze service kon smaken. We werken altijd met eigen medewerkers die heel goed op de hoogte zijn. Zo trachten we voor de klant elk contact een aangename ervaring te maken. Onze beste wensen voor 2024! het Dorsoo-team.
Ten Beukenboom 13
9400 Oost-vlaanderen
Bij Dorsoo gaat het om uw nachtrust, én om uw rug. Daarom hechten we veel belang aan het resultaat van onze producten en aan uw tevredenheid. Vandaar deze onafhankelijke enquête. Hartelijk dank alvast om deze voor ons in te vullen. Paul Van Raemdonck - Zaakvoerder