Dank voor uw beoordeling. Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent. Van onze kant is inderdaad een eerste afspraak vergeten, waarvoor meermaals excuses is aangeboden en direct een nieuwe afspraak is ingepland. Deze heeft u vervolgens geannuleerd. U heeft dan ook niet van onze diensten gebruikgemaakt.
Dank voor uw beoordeling en goed om te horen dat we u naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen met uw lekkage aan uw dak
Dank voor uw beoordeling en goed om te horen dat we u naar alle tevredenheid hebben kunnen helpen met onze spoedreparatie