Filters

1

Waardeloos

Wilde afspraak maken onderhoud ketel.Een onbeschofte dame aan de telefoon.Bleef ouwehoeren mailtjes tehebben gestuurd.Echt niks ontvangen.Ook niet gebeld op mobiel.Ga wel ergens anders heen.

 • Aanbevelen? Nee
3

Let op je bankrekening bij Van Trigt

In het verleden hier klant geweest met ondhoudscontract voor ketel, maar contract is eenzijdig opgezegd en slecht overgedragen naar ander "installatie" bureau. De nieuwe installateur welke door van Trigt is aangewezen was erg onbeschoft eiste alleen directe betaling na de controle werkzaamheden. (Geen contract/abonnementsvorm) Echter blijft van Trigt ook jaarlijks kosten afschrijfen waardoor ik die al 2x voor een jaar heb moeten terugvorderen (storneren). Ook dit jaar is mij weer belooft dat het niet meer voor zal komen. Hou dit in de gaten als je klant ben (geweest) bij Van Trigt.

 • Aanbevelen? Nee
1

Na 11 jaar goede ervaringen een slechte ervaring. Jammer!

Een monteur komt langs voor een onderhoudsbeurt aan de c.v.ketel. Na de ketel te hebben opengemaakt somt hij gelijk een aantal onderdelen op, die vervangen moeten worden. Dat kwam wel op €350, maar als even tegen zat kwam het wel op €450. Voor een ketel van 11 jaar oud was dat misschien niet meer de moeite waard. Dus we besloten een nieuwe ketel te nemen. Alles besproken en vastgelegd. Omdat we er geen goed gevoel bij hadden hebben we twee dagen later een second opinion laten uitvoeren en wat blijkt: er mankeert helemaal niets aan de ketel. We voelen ons zwaar belazerd.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer de Prez, Allereerst bedankt voor uw feedback. Wij vinden het jammer dat u niet geheel tevreden bent. De monteur heeft bij u op Dinsdag 14 januari uitgebreid laten zien waar het lekte, wat er vervangen moest worden en waarom. Hij heeft zowel u als uw vrouw foto's laten zien hiervan. De voorplaat isolatie van de ketel is een voorschrift van de fabrikant om deze periodiek te vervangen. Dit was dan ook een advies van de monteur om te vervangen, ook had hij laten zien dat het binnenwerk van de driewegklep heeft gelekt. Hierdoor was de motor ook aangetast. Zijn advies was om het binnenwerk te vervangen en in overleg de motor ervan. De monteur is nog steeds van mening dat het noodzakelijk is en dat "er mankeert helemaal niet aan de ketel" niet juist is. Het is totaal niet zijn bedoeling geweest om u een bezwaard gevoel te geven. Zoals u al aangaf, u was al 11 jaar tevreden. Indien gewenst willen wij een andere monteur bij u langs sturen om het voor u te controleren wie het nu bij het juiste eind heeft. Voor dit bezoek zullen wij uiteraard geen kosten voor in rekening brengen. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Van Trigt Installatie Serviceburo bv S. van Houwelingen

9

correct en snel

ivm aanhoudende storingen, steeds netjes geholpen. niet direct de grootste reparatie uitvoeren maar eerst proberen. wat mij alleen verwart zijn de verschillende meningen, de een zegt, dit kabeltje moet er wel tussen, de ander niet. De een zegt dat dit wel bij het onderhoud hoort, de ander niet. Misschien wel goed om daarin de lijn duidelijk te hebben als professional naar de klant. Maar allen correcte leuke mensen die je graag willen helpen.

 • Aanbevelen? Ja
1

Vreselijk

Een ongelooflijk onbeschoft stuk mens. Zolang je alleen maar met Van Trigt te maken hebt, gaat het wel. Maar pas op WAT ze doen bij de jaarlijkse schoonmaakbeurt. "Preventieve reparatie" blijkt bij de monteur een noodzakelijke reparatie. En kom daar maar eens uit met de werknemer !!Bij beklag (na nota van €256,-) zegt De werknemer, dat het slechts een preventieve vervanging was. Ja NA DUS. Mailen met De werknemer is daarna finaal overbodig. Een halsstarrige man met eigen visie, waar hij niet vanaf stapt. Deze man toont geen enkele empathie. Ik heb mijn contract opgezegd. Het interesseert hen geen ene moer !! Zeer slecht bedrijf.

 • Aanbevelen? Nee
9

Zie onder

Netjes de afspraak nagekomen,en keurig netjes alles nagekeken en schoon gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service, vriendelijk personeel

Goede service, vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Goede service

 • Aanbevelen? Ja
1

Klantonvriendelijk, dreigende bejegening, geen goede service

Monteur wilde per de emmer en doek lenen om zijn werk te doen. Vooraf was al afgesproken dit niet meer uit te lenen omdat hij eigen materiaal zou mee brengen. Heeft Servicebeurt niet afgerond, dreigde ons af te sluiten van water/warmte, sleutelde toch nog aan ketel maar kwam beneden en riep weg te gaan en wat er allemaal stuk zou zijn. Direct erna stoorde de ketel. Week erna was ketel stuk. Zeer mogelijk stom toeval, maar wel vervelende bijsmaak op deze manier.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer en mevrouw van Kapel, Hartelijk dank voor uw bericht. Zoals wij telefonisch al hebben uitgelegd aan u zullen wij dit nogmaals voor u doen. Onze monteur had tijdens het onderhoud ontdekt dat er mankementen aan de cv ketel waren. Om dit te kunnen herstellen had hij een emmer en een handdoek nodig, omdat u deze NIET wilde geven en hij/wij hier zelf voor moest zorgen kon hij u niet helpen. Omdat de monteur eerst dacht dat u een grapje maakte hierover en gaf hierom de reactie van "dan laat ik de ketel uit". Toen hij door kreeg dat u geen grapje maakte gaf hij aan u niet te kunnen helpen en dat er problemen zouden komen indien het toestel niet gemaakt zou worden. De reparatie had hij gelijk kunnen uitvoeren indien hij een emmer en een doek had gekregen. Helaas is dit niet gebeurd en heeft hij dus noodgedwongen de cv ketel zo achter moeten laten. Uit meerdere klachten van diverse websites/mails hebben wij begrepen dat u nu zonder warm water zit. Dit had niet hoeven te gebeuren indien u de monteur een emmer en een doek had gegeven. U wilde omdat wij niet een eigen emmer en doek mee willen nemen het contract stoppen, uw bericht: ------------------------------------- ""Geachte heer/mevrouw Bij deze wil ik het onderhoudscontract bij u opzeggen mede vanwege slechte service en bejegening door uw monteur maar ook door de medewerker van de servicedeskmedewerker waar ik vandaag mee heb gebeld. Mijn vertrouwen in het bedrijf is helaas weg inmiddels en er is zelfs wat wantrouwen ontstaan doordat er een lijst aan klachten genoemd wordt aan de ketel. De dreiging vanuit de monteur dat hij alles plat zou leggen als er geen handdoek en emmer zou krijgen was ronduit vervelend Ik neem aan dat een CV monteur zelf een emmer in de auto heeft en een oude doek om waterschade te voorkomen Over dit feit heb ik echter ook al vaker contact gehad waarin mij bevestigd werd dat de monteur dit inderdaad zelf zou moeten aanleveren Graag uw reactie Vr gr van Kapel"" ------------------------------- Uw verzoek om het abonnement op te zeggen hebben wij uitgevoerd. Omdat nu de cv ketel een goede week later problemen heeft gegeven zoals de monteur al had aangegeven begint u overal u klacht te doen. Erg jammer. Hierbij nog de reactie van de monteur toen hij nog bij u stond: Carlo 24-05-2019 15:48: Geen onderhoud uit kunnen voeren krijg geen emmer en doek. Druksensor is stuk en overstort in het toestel is lek. Ik kan de bewoner zo niet verder helpen en onderhoud uitvoeren Klant is op de hoogte dat het een beetje lekt de afvoer ook lekt.

9

We vonden het een heel goede monteur, hij mag volgend jaar weer komen.

We vonden het een heel goede monteur, hij mag volgend jaar weer komen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig en service bereid

Prettig om iedere keer weer een monteur te zien. Ook bij storing in het verleden ( op 1e kerstdag) binnen anderhalf uur geholpen Klasse

 • Aanbevelen? Ja
7

goede service

Het jaarlijkse onderhoud verloopt prima door deskundige monteurs. Zij vertellen precies wat is gedaan en waarom. De communicatie wat betreft administratieve zaken kan beter, zoals bijv informatie over het onderhoudscontract en veranderingen daarin.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goes service en vriendelijk personeel

Deze jaar kwam de jaarlijks beurt na de winter seizoen, en dar is betje raar want voor mij zou beter zijn als die is voor het (winter) seizoen Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede service

Goed, goede voorlichting

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig werk en duidelijke uitleg.

Vakkundig werk en duidelijke uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Stipt op tijd en snel

 • Aanbevelen? Ja
9

Correcte en nette service

Gewoon een fijn bedrijf die ik de onderhoud van me cv ketel durf toe te vertrouwen. Het zijn altijd dure grapjes, maar dat is niet anders dan bij een ander bedrijf (Ik kan het weten). En met CO2 moet je geen grapjes maken en zijn daardoor ook maar weinig bedrijven die ik dat toevertrouw en daaronder is van Trigt.. fijn bedrijf, snel en accuraat. Ze hebben altijd plek zelfs als je adhoc belt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Jaren goede service.

 • Aanbevelen? Ja
9

goede service vriendelijk persoon niet opdringerigmbt spullen die vervangen moesten worden aan de cv

positief maken er al 16 jaar gebruik van

 • Aanbevelen? Ja
8

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
8

netjes gewerkt

geen opmerkingen

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
7

Goede service maar vaak verrassende hoge kosten

afspraak op tijd nagekomen .Altijd een verrassing over de hoogte van de kosten de laatste jaren liggen deze tussen de € 160,00 en € 200,00 .Over de noodzaak van vervanging rijzen er soms twijfels. Bij volgend bezoek dient duidelijk de noodzaak aangetoond te worden

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed bedrijf met zeer betrouwbare monteurs

Keurig netjes de onderhoudsbeurt aan onze CV gedaan. Ook nog tips gekregen om een koolmonixyde meter aan te schaffen wat wij inmiddels hebben gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk personeel

De eerste kennismaking met uw bedrijf is goed.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd