Filters

10

monteurs have good skills, be agile and work responsibly

i am very satisfied with 2 new dakkapellen. It was a bit clumsy at first but the job was done perfectly. The monteurs speak English pretty well but the boss didn’t do well.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Op aanwijzing van perfect dakkapel op onze verzoek, zijn we op bezoek gegaan naar klanten om echte reverentie te nemen van de werkzaamheden van perfect dakkapel, we zijn hierdoor naar andere adressen gegaan als extra reverentie, het waren positieve reactie. Akkoord met perfect dakkapel gegaan en dakkapel goed geplaatst door vriendelijke medewerkers. nu kijken we uit naar een dakkapel voorin dit willen we zeker weer laten uitvoeren door perfect dakkapel.

 • Aanbevelen? Ja
7

Nette dakkapellen

Hele mooie dakkapellen en snel geplaatst door een vakkundig team. Helaas lekt er eentje, gebeld storingsformulier ingevuld. Maar na 3 dgn nog niets vernomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig service en geplaatst in 1 dag

Geweldige vaklui no nonsense en komen gemaakte afspraken na, wat ik persoonlijk heel belangrijk vind.

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijk en kwaliteit geleverd

Compliment zeer keurig gewerkt en netjes afgeleverd

 • Aanbevelen? Ja
8

Zie hier onder

Op zich prima, echter de kraanwagen stond zo'n drie uur in de straat tegenover het huis. Hierdoor was deze weg volledig geblokkeerd en kon er dus niemand meer door. Gelukkig hebben we daar geen problemen door gekregen, wat goed had gekund. De dakkapel is door uw medewerkers keurig op het dak gezet. Jammer dat de binnenkant slordig is afgewerkt. Overal puilt pur-schuim uit, dit is toch niet nodig! Dit had op uw werkplaats verwijderd kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig product en service

Patrick kwam bij ons op gesprek hoe we alles wouden. Duidelijke uitleg en zelfde dag nog de offerte. Goede prijs dus akkoord gegaan en binnen 6 weken hadden w de kapel al op ons dak staan. Bij vragen staan ze altijd voor je klaar en de medewerkers zijn erg kundig en vriendelijk. Ik zou Perfect Dakkapellen zeker aanbevelen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Snel geplaatst geen onnodige kosten wij kunnen genieten van onze dakkapel

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig snel, vakkundig geplaatst! We zijn er blij mee!!

Om 9 uur begonnen en om 3 uur klaar! Netjes opgeruimd en gewerkt door 2 vriendelijke mannen. Voor ons een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en snel

De kapel was halve dagje werk En netjes gedaan

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

De naam perfect dakkapel klopt helemaal! Zeer snelle service nette service. Voorafgaand een geheel vrijblijvend gesprek gehad met hun vertegenwoordiger. Deze was heel vriendelijk, kundig en had goede adviezen. Vandaag werd de dakkapel geplaatst. De jongens waren zeer vriendelijk, beleefd en werkte erg hard. Ze hebben de hele dag doorgewerkt zonder pauze. Drinken etc hebben we naar de zolder gebracht zodat ze door konden werken. Aan het einde van de dag hebben ze alles netjes opgeruimd. Al met al zijn wij zeer tevreden! Ze hebben heel net werk geleverd. Wij raden dit bedrijf zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfect dakkapel

Ben zeer tevreden met het eindresultaat! De monteur hebben het netjes en vakkundig geplaatst!

 • Aanbevelen? Ja
4

Slecht

Bij het plaatsen zijn er dingen fout gegaan maar dan de service vasthouden blijkt voor deze firma zeer lastig, een vloer welke juist was afgedekt blijkt beschadigd maar daar hebben ze het niet over. De dakkapel blijkt zoals door ons vooraf aan gegeven te groot achteraf, och dan zagen we er toch een stukje af is hun oplossing laten we maar zwijgen over de lakschade door transport en ja overal zijn foto's van. Voor ons nooit meer deze firma en raden deze ook niet aan bij andere!

 • Aanbevelen? Nee
10

Geldige service en vakwerk

op 19 juli is er bij ons een nieuwe dakkapel geplaatst. De oude werd eraf gehaald en de nieuwe stond er zo op. De hele ochtend was voor ons natuurlijk al een belevenis, maar de mannen die bij ons bezig zijn geweest ( vader en zoon ) waren zo rustig en hebben echt vakwerk geleverd. Alles werd rustig uitgelegd en alles werd samen gecontroleerd via een lijst. Al met een al een hele goede ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
10

om aan te bevelen

het bedrijf is technisch gezien super goed uitgerust. Ondanks de drukke tijden was de dakkapel snel leverbaar en hij is echt heel degelijk gemaakt

 • Aanbevelen? Ja
8

Lastige start met veel gevloek, geweldig eindresultaat.

De mannen (ZZP) kwamen vrolijk aan maar nadat ze te horen hebben gekregen via mij (omdat het volgens hen niet op de werkbon stond) dat het hier een scharnier kap betreft waardoor er een zware balk in moest was de lol er even af. Na wat gevloek en een aangepaste werkwijze was de lucht na de eerste uurtjes wel geklaard. Het mooie werk kon beginnen en rond een uurtje of 13:00 was het resultaat netjes!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Fijne service

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi uitgevoerd, goed meegedacht

Bereikbaar, netjes achtergelaten, jammer dat aftimmeren en horren geen optie was

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden!

Erg blij met de dakkapel die wij door dit bedrijf hebben laten plaatsen. Snel en professioneel. Vakmensen ten top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeker een aanrader!

Ze waren op tijd, komen afspraken na en hebben mooi werk afgeleverd. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en ze leveren prachtig onderhoudsvrije dakkapellen af.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en keurig werk geleverd

Alles is vlot en op tijd gebeurd. De zolder netjes opgeruimd achter gelaten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede kwaliteit

Dakkapel van super kwaliteit! Goed advies met duidelijke uitleg over de keuzes. Plaatsing ging vlot. Op onze feedback werd snel gereageerd en werd keurig opgelost. Zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Twee vriendelijke, gezellige mannen die alles doen. Erg vlot gegaan allemaal en netjes afgewerkt zoals afgesproken. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de aanrader! Met vriendelijke groet, Perfect Dakkapellen

8

Resultaat is prima

Het dakkapel is van prima kwaliteit, netjes afgewerkt en is netjes gemonteerd in de uitvoering en kleur zoals deze is besteld. De afspraken, offerte en communicatie van en met de vertegenwoordiger waren prima. Het contact met de zaak zelf en de planning ging niet altijd van 'n leien dakje. De plaatsing ging vlot en professioneel. Ik wacht nog op de raam-kierhouders, die waren ze vergeten te monteren...

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer tevreden

Vooraf hebben ze alles ingemeten. Afgesproken tijdstip was de medewerker aanwezig. Vriendelijke man. Al het afval weer door het open gat met de kraan naar buiten. Zat een kleine beschadiging op de rand waardoor ze de gehele rand vervangen (ze kwamen zelf met dit voorstel). Kortom: komen afspraken na en leveren wat ze beloven.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Perfect Dakkapellen

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd