Hoi Annemarie, Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen. Mvg, Belisol Leiden
Dank je wel, Rob! We geven de complimenten zeker door. Veel plezier alvast met jullie nieuwe Belisol schuifpui! Met vriendelijke groeten, Belisol Leiden
Hi Daan, Dank je wel voor deze mooie woorden! Daar doen we het iedere dag voor, met #liefdevoorhetvak! Veel plezier met jullie nieuwe Belisol kozijnen en nogmaals dank voor het vertrouwen. Mvg, Belisol Leiden
Top! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. We geven de complimenten zeker door aan onze collega's. Met vriendelijke groet, Belisol Gouda #liefdevoorhetvak
Dank je wel Ingrid voor deze zeer mooie beoordeling! Mvg, Belisol Leiden
Hi Kristina, Thanks for this lovely feedback and recommandation of our work. Best regards, Belisol Leiden
Fantastische beoordeling :) Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten, onze toppers werken dan ook met #liefdevoorhetvak, iedere dag opnieuw! Mvg, Belisol Leiden
Hoi Marjolein, Fijn om te lezen dat jullie super tevreden zijn, veel plezier met jullie nieuwe Belisol schuifpui ;-) Mvg, Belisol Leiden
Dank je wel, Arthur! Mvg, Belisol Leiden
Hi Erwin, Deze review is ook helemaal TOP :) Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten! Mvg, Belisol Leiden
Dag Heleen, Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Dank je wel voor het vertrouwen en deze mooie review. Mvg Belisol Leiden
Hi Iris, Dank je wel, fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Daar doen we het voor, met #liefdevoorhetvak! Mvg, Belisol Den Haag
Hoi Harold, Dank je wel voor deze uitstekende review! Je kan alvast op ons rekenen voor de achtergevel ;-) Mvg, Belisol Den Haag
Beste, Naar aanleiding van uw recensie hebben wij opnieuw telefonisch contact opgenomen. U gaf aan tevreden te zijn over onze kozijnen en de montage. De monteurs hebben zelfs een fooitje gekregen waarvoor dank ;-) Wij vinden het dan wel vreemd slechts een 3 op 10 te mogen ontvangen. Zoals aan de telefoon ook bevestigd wordt het paneel en de hor snel in orde gebracht. Voor alle verdere vragen, kan u altijd onze showroom contacteren. Mvg, Belisol Dronten
Originele beoordeling
Beste Rogier, Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Mvg, Belisol Utrecht
Dag Stefan, Dank je wel voor de mooie beoordeling. We nemen je aandachtspuntje zeker mee om onze dienstverlening nog te verbeteren. Mvg, Belisol Leiden
Hoi Paul, Dank je wel voor de mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Leiden
Dank je wel, Edward! Mvg, Belisol Leiden
Hoi Martine, Heel fijn! Dank je wel voor de mooie complimenten en het vertrouwen in Belisol Leiden. Mvg, Belisol #liefdevoorhetvak
Beste, Dank je wel voor deze mooie aanbeveling! Leuk om te lezen dat ons werk wordt geapprecieerd. Vriendelijke groeten, Belisol Leiden
Hoi Tom, Dank voor de leuke feedback, en de mooie 9 op 10! Belisol #liefdevoorhetvak
Hi Matthijs, Leuk om te horen, dank je wel voor het vertrouwen in onze diensten. Veel plezier met jullie nieuwe Belisol kozijnen ;-) Met vriendelijke groet, Belisol Haarlem
Hoi Wiebe, Dank je wel voor deze leuke aanbeveling! We geven de complimenten zeker door aan onze monteurs ;-) Vriendelijke groeten, Belisol Leiden
Hi Rob, Dank voor het vertrouwen in onze diensten en deze mooie aanbeveling! Mvg, Belisol Gouda
Beste, Dank je wel voor deze mooie 10 op 10 beoordeling! Mvg, Belisol Leiden
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."