De begeleiding bij het klettersteigen was heel ervaren en ging heel goed mee met ons niveau.
De kinderen vonden zowel het klimmen als de spelletjes in de boulder-hoek (vloer is lava!) heel leuk.
Leuke, afwisselende klimmogelijkheden met voldoende sportieve uitdaging voor kinderen en volwassenen. Zeer vriendelijke, enthousiaste instructrice die voldoende overzicht heeft en duidelijkheid geeft over de regels, zonder streng/dominant over te komen. Goede sfeer, begripvol en stimulerend bij hoogtevrees, haar vrolijke aanwezigheid heeft zeker bijgedragen aan een ervaring die voor herhaling vatbaar is!
Ik boekte een initiatie voor mijn zoon die net z'n 16de verjaardag vierde en mezelf. We werden hartelijk ontvangen, kregen de nodige deskundige uitleg en mochten dan beginnen klimmen. Het viel me op dat er niet licht over de veiligheid wordt gegaan, waar men in andere klimzalen al es ietsje losser omgaat hiermee. Soms voelde dit als bemoederend maar al bij al gaat het om de veiligheid en die was meer dan 100% gegarandeerd. Top! En by the way, wat een fantastische klimzaal zeg!
Mijn dochter heeft erg genoten van haar Introductieles.
Ons zoontje en zijn vriendjes hebben het geweldig leuk gehad. Een aantal vonden het vooraf spannend, maar door de goede begeleiding durfden ze veel meer dan vantevoren gedacht. Tussendoor nog een spelletje, maar vooral veel klimmen. Bedankt voor het super toffe feestje!
Regelmatig volgen we als BO-docenten een klimbegeleiderscursus. Even de puntjes weer op de i zetten en nieuwe ontwikkelingen bekijken/ aanhoren. Instructeur Joran sloot heel goed aan bij onze behoeften en voorkennis.
Mijn zoon van nog geen 5 jaar kon meteen aan alles meedoen. Het was veilig, vertrouwd en in een ontspannen sfeer. We komen zeker terug!
Leuk om te doen én lekker uitdagend en leerzaam voor m'n dochter!
De kinderen hebben het echt naar hun zin gehad, het was geweldig! 1 klein aandachtspuntje wat ik ook heb aangegeven. Als er een kinderfeestje is, hang even een slingertje op oid. De tafel zag er wat saai uit en wellicht bij het drinken tussendoor een koekje of snoepje. Verder top!
Wat een leuk feestje heeft ons zoontje gehad! Degene die uitleg gaf deed het ook erg leuk. De kids hebben zich vermaakt. Echt een aanrader. Bedankt!
Verjaardag van mijn dochter, met negen kids klimmen. Grenzen verlegd, goed samengewerkt, spannend, sportief, leuk
Hele leuke medewerkers bij de klimwand! Zijn enthousiast en helpen de kids graag. Bij het arrangement zat patat en een snack. Heerlijk en patat konden we extra bestellen. Vriendelijk personeel en enthousiast! Voor herhaling vatbaar
Ik kom hier met veel plezier , de cursussen zijn leuk en duidelijk , het personeel is vriendelijk behulpzaam en vaardig.
Ze leerde me snel en ik vond het ook interessant en leuk
Feestje voor mijn 10 jarige dochter, in totaal met 10 meiden. Enthousiaste instructeur met engelengeduld. Poos in de klimzaal geweest en aan het einde nog een half uur in de boulderzaal. Was heel geslaagd, vooral voor de behendige meiden, maar ook de minder behendige dames vonden het erg leuk!
We hebben een introductie les klimmen gehad. Dit was erg leuk om te doen! Begeleiding was top!
Rustige en professionele kliminstructie. We zijn weer zeker bij het klimmen.
Een super feestje gehad bij RijnBoulder. Duidelijke uitleg van de regels en daarna lekker zelf aan de slag. Verbazend hoe goed ze kunnen inschatten hoe ver ze kunnen gaan. De kinderen die er waren zijn helemaal enthousiast geworden van boulderen!
Een pittige, pijnvolle, maar ontzettend leuke ervaring. Boulderen is echt heel leuk. Het vergt doorzettingsvermogen en inzicht, waarbij ik vantevoren dacht dat het puur om kracht draaide.
Ook wat extra dingen behandelt en antwoord op all je vragen
Introductie les klimmen gehad met het gezin, wat een leuke ervaring onder professionele begeleiding. Vriendelijk personeel
We zijn op een middag wezen klimmen met de kinderen op clip n climb. Super leuk om te doen met enthousiaste begeleiding. Aanrader!
De kinderen hebben het super naar de zin gehad!
Heerlijk om buiten bezig te zijn Persoonlijke aandacht en een veilig gevoel We waren met een kleine groep van 3 meiden, fijn dat het door kon gaan. Helaas hierdoor achteraf gezien wel meer moeten wachten en voor mijn gevoel (te) weinig geklommen. Mede door dit gevoel denk ik dat ik het qua prijs niet helemaal in balans vond. Als ik het vergelijk met bijvoorbeeld de voorklim cursus waarbij je het indoor-voorklimmen certificaat behaald. Ondanks dat ik verwacht had dat ik meer had kunnen doen/klimmen dit weekend, een fijn weekend gehad! En raad ik mountain network aan aan anderen
Nieuwe Kade 4
6827 AA Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.