Filters

9

netjes, eerlijk en goede kwaliteit

na een aantal gesprekken met een aantal installateurs besloten om onze achter pui te laten vervangen door euro kozijn, het gesprek met de vertegenwoordiger (mark) was duidelijk en gaf mij een positieve indruk van het bedrijf. niet lang na het gesprek met mark kwam de offerte, de prijs was goed, zelfs wat lager als andere aanbieders. ik ben op mijn gevoel afgegaan en heb gekozen om eurokozijn de werkzaamheden te laten uitvoeren. tussen accepteren van de opdracht en uitvoeren van de werkzaamheden zat een paar maanden, helaas door corona liepen de werkzaamheden wat vertraging op (leverings poblemen en niet veel 1 maand) maar dit werd tijdig en duidelijk gecommuniceerd. complimenten voor hoe de mensen van euro kozijn dit hebben aangepakt. ik heb niks dan lof voor de mannen die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. ze hebben geen 9 tot 5 mentaliteit werken hard en zijn vakbekwaam! onze pui zat er na een dag in, en hoe! alles super strak de dag erna kwamen ze terug om de binnenkant af te werken en ook hier hebben ze vakwerk afgeleverd! nazorg is ook goed, na een tijdje moisten de deuren wat nagesteld worden en dit werd binnen korte tijd gedaan. alle werkzaamheden zijn naar afspraak uitgevoerd de tussentijdse communicatie met mark was/is super ik heb regelmatig in een weekend antwoord op een vraag gekregen! en de prijs was super! ik beveel euro kozijn van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooi werk geleverd

Eurokozijn, een verademing vergeleken met de vele concurenten. Het intake gesprek soepel, prettig en vooral heel vrijblijvend, niet opdringerig. Niet hoog van de toren blazen maar gewoon vertellen wat ze leveren en dat ook nakomen. Bij het definitief inmeten van de kozijnen wordt er opgelet om geen onnodige kosten moeten worden gemaakt, zoals bijv. het moeten inhuren van een kraan om de kozijnen over het dak te moeten tillen i.v.m. geen achterom toegang. De montage kon, in overleg, best snel worden ingepland . Het montage team belt wanneer ze vertrekken zodat we wisten hoe vroeg we ze konden verwachten. Het team werkt snel, netjes en vakkundig. Ze nemen alleen de spullen mee die ze op die dag helemaal kunnen compleet kunnen plaatsen, je blijft dus niet zitten met een stuk plastic zeil in je raamkozijn tot de volgende dag. Paar puntjes verdienden nog even de aandacht van het team, maar ook die werden naar volle tevredenheid verholpen. Na een paar weken kwamen wij er achter dat er een vlek in een raam zat welke we niet kregen verwijderd, contact opgenomen met ons aanspreekpunt Mark, vlek is bekeken, nieuw raam wordt onder garantie vevangen. Al met al, wij zijn van A t/m M (meer kozijnen hadden we niet) heel tevreden over Eurokozijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel, goed en voor een scherpe prijs

Wij hebben een kozijn laten plaatsen door Eurokozijn. Ze waren snel in de reactie, konden snel afspreken om de situatie ter plaatse te bekijken. Daarna kon het kozijn ook nog snel geplaatst worden. Tussentijds werden we goed op de hoogte gehouden. de plaatsing ging vlot en is erg netjes gedaan door vriendelijke monteurs. dit alles voor een scherpe prijs. kortom erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig werk geleverd!

We wilden van onze oude houten kozijnen af en wilde kunststof kozijnen. Nadat eurokozijnen als enige reageerde zijn we met hen in zee gegaan. Fabian liet ons prachtige kleuren combinaties zien. Door de Corona werden de werkzaamheden met 1 maand uitgesteld helaas maar het was het wachten waard. Als we de andere kant van de woning moeten doen laten we het weer door eurokozijnen doen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf

Er is goed met ons meegedacht en goed advies gegeven. Het plaatsen is netjes gedaan en alles werd keurig opgeruimd achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nazorg Uitmuntend verzorgd

Eerder schreef ik een review over de opdracht (Bij mijn moeder thuis) die wij hebben laten uitvoeren door eurokozijn. Ik was tevreden op 1 punt na betreffende het stokje voor het sluiten en openen van het Ventilatie rooster, die paste niet. Na wat mail verkeer zijn ze bij ons langs geweest en het opgelost. Het werkt nu goed. Verder vertelde m’n moeder aan het bedrijf wat problemen te hebben met het van buitenaf met de sleutel openen van de deur. Het probleem zat niet in het deurslot maar in het feit dat m’n moeder de kracht In haar handen er niet voor heeft. Later kregen we van Eurokozijn weer een mailtje met een link naar een hulpmiddel voor de sleutel zodat men met minder kracht de sleutel kan omdraaien. Direct hebben we dit besteld en het werkt super. Dat noem ik nog eens topservice van Eurokozijn. Meedenken met de klant. Super bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer te vreden

Mijn ervaring met Euro Kozijn is. Euro Kozijn was de enige die gereageerd had,ik had op kozijnen vergelijken gekeken. Werd gebeld door een vriendelijke dame en we hebben vrijblijvend een afspraak gemaakt dat er een adviseur langs kwam. We kregen uitgebreid advies we kregen op alle vragen antwoord en waren snel overstag. De uitvoering van de kozijnen door de monteurs was netjes. Ze hebben alles goed gemonteerd ze hebben goed werk geleverd ben zeer tevreden en zal Euro Kozijn bij iedereen aan bevelen ook over de adviseur heb ik goed kontact mee. Conclusie wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Afspraak is afspraak

De reactie-snelheid van aanvraag, opdracht en oplevering is super geweest. Bijzonder goed geregeld allemaal. Goed en netjes werk verricht. Jammer dat het ‘stokje’ om het roostertje te bedienen voor het raam hangt ipv netjes langs het kozijn. De oorzaak werd bij de leverancier van de roosters neergelegd. Dat is en was nu jammer.

 • Aanbevelen? Ja
8

keurig gedaan

netjes gewerkt alle rommel opgeruimd en meegenomen klasse

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed gegaan en vlot

Goede ervaring, leuke jongens

 • Aanbevelen? Ja
8

Positieve ervaring

Goede service, afspraken zijn nagekomen. Nauwkeurige werkers. Alles verliep naar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige kozijnen

Netjes geplaatst, mooi materiaal. Professioneel geholpen. Erg blij mee!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed werk geleverd

Vooraf een duidelijke offerte voor een kunststof kozijn tbv een dakkapel. Goed en netjes geplaatst en afgewerkt

 • Aanbevelen? Ja
10

Top werk afgeleverd

Het hele traject hebben wij als heel prettig ervaren. Vanaf het eerste contact met Fabian, daarna Brian en vervolgens de mannen die het vakwerk hebben geleverd, Tim, Jesley en Nick, kunnen wij niets dan goeds melden. Ik durf deze mensen met een goed gevoel aan te bevelen bij familie, kennissen en buren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Na alles besproken te hebben en overeengekomen werden de kozijnen/gevel geplaatst. Netjes een mail over de werkwijze en uitvoering. Precieze datum zijn de werkzaamheden verricht en opgeleverd. Na plaatsing gebeld of alles naar wens was. Super blij met mijn nieuwe kozijnen en gevel. Moet nog andere werkzaamheden verrichten..maar bij mij komt er niemand anders meer in als deze bedrijf. Mijn dank aan het hele Team en de samenwerking. Professioneel en goed werk afgeleverd. Belangrijkste is vertrouwen en daarbij staan jullie boven aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

prima!

Zeer blij met de kozijnen, keurig geplaatst en alle afspraken nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
7

werkzaamheden uitstekend gedaan

zie boven Helaas is de rekening van de laatste termijn niet verstuurd , waardoor ik een aanmaning kreeg. Dat is wel een min puntje.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie kozijnen en vakkundig

Kozijnen erg mooi (Gaelan) en vakkundig geplaatst. Ook voor speciaal isolatie glas (geluidswerend) kun je bij Eurokozijn terecht.

 • Aanbevelen? Ja
10

top,van inmeten, tot plaatsen

erg goed

 • Aanbevelen? Ja
8

Ziet er geweldig uit!

In een week tijd het hele huis voorzien van kunststof kozijnen en deuren, aardige jongens die het geplaatst hebben! Heel tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

super

super

 • Aanbevelen? Ja
8

goede service en aftersales

Vriendelijke vakmensen. Kleine fouten zijn snel en naar tevredenheid hersteld. Goed bereikbaarheid van klantenservice.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi raam, perfect gemonteerd, optimale geluidsisolatie !

-Alles volgens afspraak verlopen. -Vakkundige montage door sympatieke monteurs, alles keurig afgewerkt en opgeruimd. -Perfecte geluidsisolatie door het fraaie nieuwe raam in drukke verkeerssituatie. -Goede prijs/kwaliteitsverhouding. -Zeer tevreden !

 • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed

Alle afspraken 100% nagekomen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Professioneel persoon die kwam de nieuwe kozijnen plaatste. De kozijnen waren zoals afgesproken en zien er zeer fraai uit. Van buiten zie je niet dat het kunststof is.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd