Geachte heer en mevrouw Venema, Jammer dat u Trendkeukens zo beoordeeld voor iets waar wij niks aan kunnen doen. Zeker de bewoordingen welke u gebruikt kunnen wij ons niet in vinden. Bij het zorgvuldig samenstellen van uw keuken, meer als een jaar geleden, heeft u de keuze gemaakt voor deze kleur werkblad. Na herhaaldelijk uitstellen van de levering van uw kant is pas geleden uw keuken geleverd. In het afgelopen jaar is uw smaak blijkbaar veranderd en vindt u het werkblad wat u destijds hebt uitgezocht nu minder mooi. U verwacht van Trendkeukens dat wij het blad kosteloos vervangen. Dit vinden wij niet terecht. Trendkeukens heeft u een passend en reëel aanbod gedaan wat alleen wel voor beide partijen geld kost. Hier bent u niet op ingegaan. Dat vinden wij erg jammer. Zeker omdat de keuken verder 100 % is opgeleverd. Desalniettemin wensen wij u veel plezier met uw keuken. Team Trendkeukens