Filters

9

Goede service na uitzoeken van prachtige keuken!

Wij hadden een prachtige keuken uitgezocht. Nadat er wat kleurverschil zat in de deurpanelen na een nieuwe koelkastdeur, is dit volledig opgelost. Nog steeds erg blij met de keuken!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service

Prima service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super service

Super service zowel bij het uitzoeken van de keuken als plaatsen van de keuken. Ook de monteur levert vakwerk af

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Fijne ervaring met goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig geholpen.

Dat alle tijd wordt genomen bij het uitzoeken en samen stellen van een nieuwe keuken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Het eindresultaat is prachtig

Het eindresultaat is prachtig We vonden de bejegening in de winkel soms wat kort door de bocht. Achteraf was het fijner geweest wanneer je meer wordt meegenomen in de voor en nadelen van je keuzes bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie oven magnetron of twee aparte apparaten De levering en het plaatsen van de keuken is perfect. De nazorg en het nabellen is heel fijn. Wij radeniedereen aan een keuken te kopen bij trendkeukens in drachten

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed uitleg en verloop van de bestelling

Het is een mooie keuken en goed afgeleverd. Alles is volgens afspraak gegaan en het uitzoeken van de keuken ging met goed advies bedankt. We zijn nu van de keuken aan het genieten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct

Netjes volgens afspraak geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtige keuken zonder complicaties

Wat ben ik goed geholpen. Ik had het ontwerp in mijn hoofd en door goed luisteren van Erik stond deze binnen 2 uur ook goed uitgewerkt op papier. Installatie door Anno was vakwerk. Geen mankementen (of worden opgelost)

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles compleet en in 1 keer geleverd/geplaatst

Erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden met mijn nieuwe keuken

De aanschaf begon al met een prima advies waar ruim de tijd voor werd genomen. Persoonlijke wensen werden gecombineerd met waardevolle tips. Er werd volop mee gedacht. Wat resulteerde in ook nog mooie kasten voor in de woonkamer die mooi bij de keuken passen. De monteur die de plaatsing deed heeft dat prachtig en vakkundig gedaan. Al met al een hele fijne ervaring met Trend Keukens.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede info/communicatie en kwaliteit.

Wij waren goed geïnformeerd en de keukenmonteurs hebben goed werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
2

Montage en nazorg/ garantie - dramatisch

Montage van de keuken is sneller uitgevoerd los daarvan heeft de monteur mij extra laten betalen voor een onderdeel dat ontbrak en maar 3,50 bleek te zijn. (Eerder gemeld 60,00 betaald aan monteur) Nadat onze vaatwasser, blijkt nu, onjuist gemonteerd is en dus niet werkte, gebeld met jullie. Reparatie kwam langs, gaf aan AEG zelf te moeten bellen, lag aan de vaatwasser. Week moeten wachten op iemand van AEG die aangaf dat we de rekening zelf moeten betalen omdat we zelf hebben gebeld. Op jullie advies!? Vervolgens contact met Trend met een belachelijke reactie; ‘ga ik niet over mijn collega is er morgen’. Kortom, super ontevreden!

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer vakkundig, denken goed mee, goede prijs/kwaliteit verhouding

In prettige gesprekken heeft Trend Keukens onze wensen verwerkt en een prachtige keuken ontworpen. Goede adviezen gegeven en kwamen met een scherpe en degelijke offerte. De complete keuken met kookeiland is vakkundig en heel netjes geplaatst. We zijn uiterst tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en kundig personeel en een prachtig eindresultaat

We konden snel een afspraak maken om onze wensen door te spreken en ook de keuken kon vlot geplaatst worden. Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden.

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

In tegen stelling tot andere keuken zaak werden we heel vriendelijk ontvangen bij trendkeukens,waar we onze nieuwe keuken hebben gekocht Verkoper was rustig enthousiast dacht veel mee luisterde naar onze wensen Van verkoop tot plaasen van keuken is door hun geregeld Ook monteur Willem Fleur waren we erg tevreden over keuken is perfect geplaatst Zijn dan ook heel blij met onze keuken

 • Aanbevelen? Ja
10

Na een klein probleem geweldig

Ik denk dat Eric iets beter naar de klant moet luisteren, probeerde in de winkel duidelijk te maken hoe ik de afzuigkap wou. Dat kon niet zei hij heel stellig. Heb het daarna met de monteur Anno besproken, en hij snapte het. Ben zeer tevreden en de monteur is toppy, wat een vakman.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld en prima service bij klachten

Afspraken werden nagekomen, van te voren kwam er nog iemand langs om te kijken of de keuken we we hadden gepland past en gaven nog enkele tips om het een en ander nog mooier te maken. Afzuigkap werd wel later geleverd. Ook een klacht over veel geluid bij de afzuigkap werd meteen opgepakt. Prima kwaliteit en prima geplaatst. Een klein probleempje voor ons was dat de gebruiksaanwijzing voor de magnetron alleen in het duits was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Trendkeukens is een uitstekende keukenzaak!

Goede adviezen zonder glad verkooppraatje, een prachtige keuken gekregen en plaatsing en verdere service waren uitstekend!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed met ons meegedacht en een prachtige keuken afgeleverd van begin tot einde.

Na een zoektocht bij Trend Keukens beland waar we hartelijk werden ontvangen. Er wordt goed naar de wensen geluisterd en goed meegedacht om zo tot een mooi ontwerp te komen. De plaatsing van de keuken was ook zeer goed geregeld en vakkundig uitgevoerd door de monteur. De monteur neemt er goed de tijd voor en overlegd waar het nodig is om het nog net even mooier te maken. Super tevreden dus!!

 • Aanbevelen? Ja
10

deskundig geholpen om een prachtige keuken te krijgen

deskundig voorgelicht en geholpen om naar onze wensen een prachtige keuken uit te zoeken

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Onze verkoper had meteen in de gaten wat en hoe we onze keuken graag wilden. Er wordt je niks opgedrongen. Kregen goed advies bij vragen. Na de plaatsing van de keuken waren er toch wat "dingetjes" zijn meteen opgelost!!

 • Aanbevelen? Ja
10

prima geholpen door verkoper en keurig geplaatst door monteur

goed advies en prima geholpen door verkoper en levering volgens afspraak en door monteur keurig en netjes geplaatst. we zijn dik tevreden en heel blij met onze keuken

 • Aanbevelen? Ja
8

Top: de adviezen, aanbevelingen, begeleiding, met als gevolg; een prachtige en praktische keuken!

We werden heel vriendelijk en netjes geholpen in het hele (voor)traject om een nieuwe praktische keuken in onze woonkeuken te realiseren. Het eindresultaat is prachtig en op een paar kleine puntjes na precies zo we graag wilden. Dit gaan we overleggen en nog aanpassen zodat het voor ons de droomkeuken is die we zochten. Superblij mee!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goeie service, goede en mooie keuken voor een schappelijke prijs.

We hebben een zeer goede ervaring gehad bij trend keukens. Allereerst zijn we erg goed en vriendelijk geholpen en zodoende de keuken kunnen samen stellen die paste bij onze wensen. Bij het zien van de prijs waren we ook nog eens blij verrast. De plaatsing is vervolgens perfect verlopen en we zijn dan ook erg blij met het resultaat. We hebben zelfs trend keukens erna nog benaderd voor additionele vragen en ook dir werden erg professioneel beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd