Filters

10

Top

Volledig van mijn klachten af.

 • Aanbevelen? Ja
10

Verademing

Na jaren lange klachten ben ik na ongeveer 10 a 12 behandelingen helemaal klacht vrij. Proffesionele behandelaars en je voelt je na de 1e behandeling al stukken beter. Zou het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!!!

Na diverse behandelingen bij een fysiotherapeut nu bij de chiropractor snel van mijn klachten af.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundige behandeling

Sinds geruime tijd kom ik bij Ruggesteun. Ik heb het behandelplan gevolgd en daarna een onderhoud van 1 x per maand aangehouden. Mijn klachten als hoofd nek en schouderpijn zijn sinds ik bij ruggesteun kom veel minder aanwezig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Süper!!!

Yaklaşık 2 sene kadar bel ağrıları çektim. Bir çok defa değişik yerlere tedavi için gittim ama çok faydası olmadı. 4 sene önce Dr. Nathana bir tanıdık vesilesi ile gittim ve çok memnun kaldım. Şimdi hiç bir şikayetimin olmamasına rağmen belirli aralıklarla gitmeye devam ediyorum. Çok teşekkür ederim Dr. Nathan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed !!

Nou ik heb er goede ervaringen mee gehad !! en ik ben heel tevreden met de steun van hun ..

 • Aanbevelen? Ja
10

Nathan heeft "gouden" handjes

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch! meer kennis dan alleen chiropractie!

De kennis van de medewerkers is zóveel meer dan alleen chiropractie! Waarbij mijn huisarts, fysiotherapeut en zelfs ziekenhuis sportarts mij moeizaam tot niet hebben kunnen helpen in 2 jaar, ben ik daar na 1 bezoek zóveel meer wijzer wat mijn problemen zijn en hoe het te herstellen. Concreet en werkend behandelplan, alle medewerkers werken super samen, zijn goed op elkaar ingespeeld en iedereen is goed op de hoogte van alle ins en outs van de “patient”. Super tevreden over zowel de chiropractie, als lichaamscan, als de Dryneedling. Ik kan weer sporten na 2,5 jaar! Alle (assistenten/ balie-/) medewerkers zijn lief en denken in oplossingen. Tot nu toe ben ik 2 maanden wekelijk onder behandeling gebleven bij alleen 1 dezelfde behandelaar dus kan niet voor alle behandelaren wat zeggen maar echt een dikke pluim in het bijzonder voor mijn behandelaar: Jaco!

 • Aanbevelen? Ja
10

Jarenlange klachten na 6 weken voor groot deel verdwenen.

De chiroprakters van De Ruggesteun weten de pijnpunten feilloos te vinden. Wat diverse fysiotherapeuten jarenlang niet is gelukt hebben Nathan, Jaco en Ernsl in een paar weken weten te fixen. Verder mooie locaties (vooral Voorburg) en zeer vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ongelooflijk!

Al meerdere jaren loop ik met schouder- en andere gewrichtsklachten. Na één behandeling was de pijn in mijn schouder, waar ik al jaren aan gewend was, weg! Mijn voet - zolang ik mij kan herinneren in een Charlie Chaplin stand - staat recht, omdat mijn bekken weer recht staat Op vakantie moeiteloos dagen gewandeld. Mijn spieren en pezen hebben iets langer de tijd nodig om aan te passen, maar ook daar wordt aan gewerkt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Surprisingly happy with the unexpected results

Back to normal life without pain

 • Would you recommend us? Yes
9

Zeer ervaren chiropractor

Ik had meerdere klachten zoals rug nek schouder en rug. Na 6 weken behandeling is het nagenoeg verholpen en voel mij een heel.stuk beter. Aan een half woord heeft Nathan genoeg om te weten wat te dien.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg helpfull

Goed passend advies, hulpzaam goede oefeningen, Ruime opening voor maken van afspraken, gaan zeer professioneel te werk maken en goed plan van aanpak. Leuke vriendelijke medewerkster

 • Aanbevelen? Ja
8

het heeft me redelijk geholpen maar de rest moet ik zelf doen

wel goede ervaring alleen de administratie was soms niet helemaal goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden over de hulp bij Ruggensteun Rijswijk

Ik heb nu een traject van 12 behandelingen gehad, waarna mijn jarenlange klachten zeker met de helft verminderd zijn en ik weer vrijwel pijnloos kan trainen en werken!

 • Aanbevelen? Ja
8

Boven verwachting erg goed

Mijn hoofdpijn klachten zijn zo goed als verdwenen. En ben al een heel stuk mobieler als ervoor

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed

Had last van rug en nek na een sessie van 12 behandelingen helemaal weer op en top goede ontvangst altijd vriendelijk en zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Verbaaswekkend

Jaren, maar ook echt JAREN had ik last van mijn neck schouders en bovenrug. Zelfs 3 operaties gehad aan mijn schouder. Mijn pijn cijfer was hoog, bijna een 9 van een 10. Ik was sceptisch want na so veel jaren pijn en last, so veel jaren fysio, so veel operaties, hoe kan een chiropractor mij verhelpen?? Na een reeks 2xpw bezoeken voor 6 weken is mijn pijn bijna nul geworden. Ik kan mijn nek draaien zonder kiezen op elkaar, ogen dicht knipen en hard inademen. Auto rijden, over mijn schouder kijken is weer mogelijk! Ik kan niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst so soepel en vrij in mijn bewegingen voelde. Erbij wil ik zeggen dat het geen magische toverstafje behandeling is. Zelf moet ik ook oeffeningen doen om soepel losjes te blijven. Rek en strek bewegingen, een tennisbal tussen de schouderbladen tegen de muur dagelijks. Maar dit is so haalbaar en zeker te doen! Wat ik trouwens ook mooi vind is dat er twee locaties zijn waardoor de mogelijkheid om afspraken te plannen op mijn vrije momenten heel breed zijn. Deze ervaring om pijn vrij te kunnen zijn is voor mij verbaaswekkend. Mijn opluchting en dank is groot.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Goede Gespecialiseerde Mensen Altijd Vriendelijk En Goed Voor Hun Patienten

 • Aanbevelen? Ja
10

Ben blij met de persoonlijke en professionele aandacht.

Positief

 • Aanbevelen? Ja
7

Geruststellend en het helpt

Ik was ongerust, had erg pijn in mijn rug, zodanig dat het zelfs meerdere blokkades veroorzaakten. Stoelgang, ademhalen, bewegingen, het ging echt niet lekker. De Ruggesteun heeft mij opgevangen, aangepakt en mijn rug nu al 12 maal behandeld en ik voel mij een ander mens. De pijn is weg, de blokkades zijn opgeheven en mijn rug voelt ook sterker. De behandelingen doen in het begin wel pijn maar dat scheelt per keer. Het is een prettige plek om naar toe te gaan, de medewerkers zijn zeer efficiënt, toegewijd, accuraat en uiteindelijk (heel belangrijk) zeer professioneel. Ik beveel De Ruggesteun van harte aan!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeker een aanrader

Na een ongeluk met wiplash klachten ben ik in contact gekomen met Nathan. Ik merk dat door zn manier van behandelen de pijn verlicht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

Toen ik enkele maanden geleden bij De Ruggesteun kwam zaten mijn nek, schouders en rug flink vast en had ik last van pijnklachten. Ik kon gelukkig snel terecht voor een intake. De intake was fijn, ik voelde me goed op mijn gemak en duidelijk geïnformeerd. Na het starten van de behandeling merkte ik al snel verschil. Ik voel me nu een weer een stuk vrijer en de pijnklachten zijn helemaal weg! De Ruggesteun is zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik raad iedereen aan ook voor mensen zonder klachten.

Ik ben ontzettend tevreden over mijn behanderaar "de heer, Nathan de Boer". Hij is Uitstekend en enorm vakkundig en zeer betrouwbaar en super vriendelijk. Ik wens hem heel veel succes en alle goeds.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heeft mij zeer geholpen kwa adviezen en houding ,allemaal erg aardig

Heeft mij zeker geholpen kwa adviezen en houding , allemaal erg aardig !!

 • Aanbevelen? Ja

About De Ruggesteun

Sinds 2007 is de Ruggesteun gevestigd de regio Den Haag (Rijswijk), en sinds 2019 hebben we een tweede praktijk in Voorburg. Wij bieden chiropractie aan zodat we uw lichaam optimaal kunnen laten functioneren en zodat u kunt genieten van gezondheid en welzijn. Ook zonder klachten is chiropractie een mooie weg naar welzijn. Ons doel is om u binnen onze praktijk een thuisgevoel te geven en een luisterend oor voor u te zijn.

Klantenvertellen Reviews

• Anyone can post a review, however all reviews will need to comply with our terms of use and the privacy policy
• We perform automated and manual checks to prevent false reviews as much as possible
• Reviews written on your own initiative are immediately shown online and verified within 72 hours