Goede service, snel geleverd

Er zijn veel modellen leverbaar die ik in de winkel niet kan vinden. Zelf draag ik graag de Cici en Dolly. Op de site staat bij ieder model een beschrijving van de pasvorm en voor welk figuur het model geschikt is plus uitleg het etiket. Bovendien is het prettig dat de broeken in 3 lengtes leverbaar zijn. Sinds ik hier mijn Angels koop hoef ik nooit meer extra kosten te maken om de broek in te laten korten. Ik blijf hier klant.

Snel geleverd

Geen 5 sterrn, ik doe achteraf betalen. Maar de ontvangst van de betaal link duurt vrij lang. Nu al meer dan een week.

Ze hebben heel veel, misschien wel alle, modellen van Angels in alle kleuren.

Er wordt snel geleverd en ze hebben heel veel, misschien wel alle, modellen van Angels en in alle kleuren.

Snelle levering, mooie jeans!

Zoals beloofd snel geleverd. Mooie jeans ( Angels Dolly) en ook nog een klein cadeautje!

Snelle en correcte levering

Na mijn bestelling, is het artikel snel binnengekomen. Goede en betrouwbare service! Aanrader!

Alles snel en goed geregeld!

Goede ervaring, alles snel geleverd.

Mijn lievelings Angels jeans, de volgende dag in huis!

Goede kwaliteit, goede site, goede service. Met een leuke attentie van Angels erbij!

Fijne service

Snel geholpen en snel is probleem opgelost

prima service

Al jaren klant bij Emmys Choice. Altijd goede service

Geweldige snellen bezirging

Goede snelle bezorging

Goede kwaliteit broeken en een snelle service.

Snelle service goede kwaliteit en pasvorm broeken van Angels.

prima webwinkel

Goed advies, snelle levering. Mooie broeken !!

Snelle levering

Goede en snelle bezorging.

Gewoon goed en dat het bezorgd wordt bij ophaalpunt als je niet thuis bent. Perfect, omdat wij liever Niet willen dat het bij de buren wordt afgegeven.

De broek was keurig verpakt ,het was er snel en ook nog een kleinigheidje erbij super ik ben er blij mee. Nogmaals Dank.

Blij met de bestelling!!

Wat ik had besteld is op tijd geleverd en keurig verpakt!!

Snelle en nette afhandeling!

Even contact via de app, heel handig!

fijne service

Na de bestelling werd de cici spijkerbroek al snel keurig afgeleverd. Ik had ooit een cici broek gekocht en die tot op de draad versleten. Dus ik was blij met mijn aankoop. Wat schetst mijn verbazing: ik moet hem elke keer ophijsen! Wat blijkt, mijn (zeer) oude broek was niet elastisch en deze wel. Aangezien ik nauwelijks een achterwerk heb blijft hij niet op zijn plaats zitten. Toch ben ik wel blij met de broek aangezien hij mooi strak zit en ook met de juiste lengte. Het is fijn dat deze broek in verschillende lengtematen verkrijgbaar is.

perfect

snelle levering

Goes en snel

Snelle levering

prima site en snelle afwerking

Alles prima

Betrouwbaar en goede service