Goed,prima

goede service, goed behandeld

De overstap is geregeld terwijl wij in Marokko zitten. Dankzij de slimme meter zelf niets hoeven doen.

prettig

goede service, goed behandeld

Tot nu toe alles goed verlopen Wacht nu alleen nog tot terug betaling van de reeds aangevraagde boete

Prima verlopen

goede service, goed behandeld

Prima. Precies net zo goed als al die andere energieleveranciers. Allemaal hetzelfde. Perfect! TOP!!

goede service, goed behandeld

Correcte afhandeling.Alleen nog niets gehoord van mijn oude leverancier budget energie

goede service, goed behandeld

Goed, alleen de bevestiging op de mail bleef uit!

goede service, goed behandeld

De stroom is veel warmer, het licht helderder en het gas brandt als een tierelier, Lieve mensen wat een verschil en ook nog groen, toemaar.... Wat moet ik anders zeggen?

Nog geen mening.

goede service, goed behandeld

alles ging prima, maar tot op heden toe kan ik nog steeds de app niet gebruiken, dus, dat vindt ik wel jammer.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Prima alleen heb ik nog niets vernomen van de boete die ik moet betalen aan nuon

goede service, goed behandeld

ging makkelijk en vriendelijk zonder van je kunt dit en dat gewoon over stappen zonder verkoop smoejes

goede service, goed behandeld

goede ervaring,het is alleen jammer,dat ik 3 maanden op m'n overstap teruggaven moet wachten,dit kan toch wel sneller?

goede service, goed behandeld

goed ,maar heb van energiedirct wel de afrekening gehad en dat was wel schrikken bedrag was 300,96 euro

goede service, goed behandeld

Ik heb de overstap naar Essent als zeer prettig ervaren! Uiterst vriendelijke en deskundige medewerkers, duidelijke uitleg over alle mogelijkheden en een zeer soepele afhandeling. Voor ik het wist was ik zonder enig probleem over naar Essent!

ging prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mooi klote, ik heb mij door een opdringerig type van een tussenbureau, inmiddels overgenomen door Essent, een duur contract van 3 jaar aan laten smeren. Zonder bonus of wat dan ook. Hoge tarieven bij Essent. Contact opgenomen met Essent om ook een bonus te krijgen, maar gewillig??? Ho maar! Was en ben helemaal klaar met Essent! Inmiddels een overstap aangevraagd naar andere partij. De boete neem ik omdat het moet, wil zo snel mogelijk weg bij Essent. Voor mij is het Esseinde!

voldoende, een redelijke ervaring

prima, echter ik ging er vanuit dat de einddatum van mijn vorig contract de startdatum bij Essent zou worden. Aangezien ik voor 2 adressen een contract heb afgesloten en ik na contact via de website/FB slechts voor een contract de startdatum heb kunnen corrigeren ben ik daar NIET tevreden over. Contact via FB verliep uitermate traag, en de door mij geplaatste opmerkingen werden zeer traag beantwoordt en uiteindelijk maar een contract dat met de juiste startdatum is afgesloten. En ja dat is balen.

Alles prima

Willemsplein 4