goede service, goed behandeld

Goed,gemakkelijk overstap,en tot nu aan toe alles goed verlopen .👍

goede service, goed behandeld

duidelijk en snel. mij was de vergoeding van overstappen beloofd doch toen ik die aanvroeg kreeg ik te horen dat het contract voor 1 jaar is en dus er geen vergoeding wordt gegeven. Dit is mij wel beloofd als voorwaarde in het gesprek. Later getracht het contract om te zetten naar meer jaren zodat ik alsnog de overstapvergoeding kon declareren maar dat kon niet. Dus uiteindelijk ben ik er niets mee opgeschoten en € 50,-- kwijt. Jammer.

goede service, goed behandeld

Het klant worden van Essent ging vlot, maar over het klant zijn , daar moet ik nog een oordeel mettertijd vormen

voldoende, een redelijke ervaring

prima, alleen de eindrekening van energiedirect.nl was hoog namelijk € 894,74 bij betalen. ik had begrepen bij de overstap dat er geen verdere kosten zouden zijn. Als ik dit had geweten was ik niet overgestapt

zeer slecht, onaanvaardbaar

slechte reactie op gestelde vragen via klantenportal

Snel makkelijk kunnen overstappen

Zoals van ouds!

voldoende, een redelijke ervaring

Prima, tot nu toe 😉 Alleen jammer dat je lekker wordt gemaakt bij overstap met €200,- die je pas na 1 jaar ontvangt, terwijl ik m'n contract voor langere tijd heb vastgezet.

goede service, goed behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

Na 1 maand kan nog niet veel zeggen

Na 1 maand kan nog niet veel zeggen

voldoende, een redelijke ervaring

In eerste instantie positief; in teweede instantie voelde ik me toch niet goed behandeld omdat me net is uitgelegd at ik voor het voordeel van de korting 3 jaa vast zit aan Essent; uiteindelijk ben ik niet blij

voldoende, een redelijke ervaring

Nou die man aan de deur was goed maar nu wacht ik nog even af hoe het verloopt met de boete vergoeding want wij kregen een hogere boete van eneco die brief is onderweg naar jullie hoop dat dit netjes wordt opgelost want er was ons verzekerd dat het niet hoger dan €250 was maar was nog €150 hoger uit is gevallen kijken hoe het afloopt

snel en zonder poespas

De ervaring is goed.

goede service, goed behandeld

Ik vind het fijn om weer terug te zijn

100%

goede service, goed behandeld

Ik heb het ervaren als goed.heb nergens problemen mee gehad.

goede service, goed behandeld

Zeer goed, duidelijk en vriendelijke personeel, Waar ik mee in contact ben geweest.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch