goede service, goed behandeld

Geen enkel probleem, overstap is vlekkeloos verlopen. Duidelijkeminfomvooraf over te nemen stappen.

goede service, goed behandeld

Geen probleem. Ik vind alleen belachelijk dat ik zo'n 5 maanden moet wachten op de 75 euro beloning voor de overstap en de 75 euro vergoeding van de boete die ik van Eneco heb ontvangen vanwege de overstap naar Essent.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik was al klant, maar ben van klein zakelijk naar particulier overgestapt. Dat zou niet ingewikkeld moeten zijn...

Gewoon goed!

goede service, goed behandeld

daar is nog een beetje tekort voor maar tot nu toe goed

goede service, goed behandeld

Prima! Maar “Overstappen” hag geen advies om meerdere jaren klant te worden en de overstap premie te betalen, heeft niemand over gesproken? Ook jullie niet om als ies te geven. Dat is het enige minpuntje maar wel een dure, helaas. Heb met een aantal gesproken van Essent en voorstel gedaan om 3 jaar te blijven, niet gelukt. Maar iedereen was vriendelijk. Doei Pieta Loots Veendam

goede service, goed behandeld

Er werdt ons wel verteld dat toon bleef hangen maar niet vermeld dat we daar 4,50 per mnd voor moeten betalen

goede service, goed behandeld

Ik was al klant van Essent zakelijk. Maar dat is blijkbaar niet geweten. Overstap probleemloos.

Prettig

Supper goef

goede service, goed behandeld

Essent is prima maar de vorige energie leverancier is niet opgezegd.

goede service, goed behandeld

Goed alleen werd ons gezegd dat we geld kregen alleen blijkt dit achteraf na een jaar te zijn. Ook moesten we een forse rekening van de vorige maatschappij betalen.

voldoende, een redelijke ervaring

De heer Paulo, jullie medewerker.

voldoende, een redelijke ervaring

De heer Paulo, jullie medewerker.

goede service, goed behandeld

In het algemeen goed, alleen de tijd waarop de overstapvergoeding wordt gecompenseerd vindt wel erg lang ( 3 maanden).

goede service, goed behandeld

Tot nu toe geen klachten. Ben wel benieuwd hoe het geregeld wordt als ik boete bij oude leverancier moet betalen. En wanneer ik het bonusbedrag gestort krijg, dat ben ik even kwijt

goede service, goed behandeld

Duidelijke uitleg en alles soepel verlopen. Nu afwachten hoe het vervolg is.

goede service, goed behandeld

Op zich goed maar ik was al klant wat nog op naam van mijn ex stond. Ik moest het contract opzeggen en een nieuw contract starten. Mij werd gezegd dat er geen opzegvergoeding werd gefactuteerd, ik kreeg er zelfs een e-mail over. Maar de 50 euro werd toch afgeschreven. Op 1 april heb ik hier een e- mail over gestuurd maar nog steeds geen reactie op. Ik heb de 50 euro laten terugboeken.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch