Gewoon

slechter dan verwacht

slecht....we krijgen nog steeds een nota vd vorige leverancier terwijl het opzeggen door jullie geregeld zou worden/zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Goed was voor paar jaar geleden ook al klamt

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer snelle levering van de bestelde producten.

goede service, goed behandeld

In eerste instantie was het begin niet erg fijn. Heeft me veel energie en tijd gekost. Maar het is allemaal opgelost en ben ik blij en tevreden.

gaat goed

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb nog niet zoveel ervaring opgedaan bij deze overstap, deze verloopt goed. Het grote nadeel vind ik het voorschieten van de 250 euro boete van de vorige leverancier, deze zou ik binnen 3 maanden terug ontvangen en dat vind ik vrij lang.

voldoende, een redelijke ervaring

had mij verteld moeten worden dat ik nog een flinke naheffing kreeg van engie maar liefs 763 € hier had ik niet op gerekend.krijg ik hier nog wat van terug? of zat er nog een boete bij in dat kan ik niet zien op de factuur van engie ?

perfect, zeker aan te bevelen

Was al jaren klant bij Essent alleen toen woonde ik andere woonplaats

goede service, goed behandeld

Goed vind alleen wel dat het lang duurt voor we de boete terug betaald krijgen

voldoende, een redelijke ervaring

Mooi, maar voor mij verkeerde tijd van het jaar. Energyflex failliet, dus automatisch over naar innova. Na half jaar overgestapt naar jullie, maar mega bijbetalen na afrekening. Kost me, naast overstapvergoeding, moeite om alles rond te krijgen. Zit nu nog vast aan €100,- per maand, voor mij mega veel en hoop, hoop, hoop komende maanden rond te komen.....

Gaat

Goed!