voldoende, een redelijke ervaring

Op zich goed (ook door ervaringen in het verleden. Alleen nu is er iets niet goed gegaan bij het aanmelden. Ik heb nu dubbel tarief , terwijl ik bij het aanmelden (via internet) enkel tarief had aangegeven.

perfect, zeker aan te bevelen

Goed, het ging makkelijk en ik werd netjes op de hoogte gehouden.

Gewoon.

ontspannend, zonder gedoe.

perfect, zeker aan te bevelen

Het verliep makkelijk en hoefde niks verder te regelen

goede service, goed behandeld

Makkelijk om over te stappen. Alles wordt geregeld, maar ik wordt wel goed op de hoogte gehouden.

slechter dan verwacht

Beloftes niet nagekomen erg jammer

Super goed

Nvt

goede service, goed behandeld

Heel eenvoudig; heb geen moeilijkheden ondervonden en Essent heeft niet "moeilijk" gedaan.

Goed wacht alleen nog op de 250 euro vergoeding voor de boete

goede service, goed behandeld

Goede ervaringen met en kanttekening. De eventuele boete voor de overstap naar Essent wordt volledig vergoed maar ik moet wel drie maanden geduld hebben en het bedrag voorschieten voordat Essent dit terugbetaalt. Waarom moet dit zo lang duren? Dit is voor mij een reden om Essent niet snel aan te bevelen als leverancier voor energie.

heel positief

goede service, goed behandeld

Goed, alleen jammer dat als je telefonisch een contract afsluit ze je geen leuke aanbieding geven

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch