voldoende, een redelijke ervaring

Er gaat vooralsnog iets fout. Ik heb rekening gekregen van de oude leverancier groot €100,= vanwege contractbreuk. Nu maar zien hoe die vergoeding geregeld gaat worden door Essent.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik krijg de dag na dat ik van de vorige leverancier de rekening gekregen heb de rekening van jullie dus ik betaal deze maand dubbel dus ik heb geen voordeel bij jullie maar nadeel

slechter dan verwacht

Nog in discussie over de overgangs kosten. Deze bedragen 350 euro. Krijg nu detail vragen terwijl info al is toegestuurd. Zelfs terwijl detail info al is aangereikt.

Zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Gewoon, zoals ik had verwacht.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk geholpen en goed voorgelicht.

goede service, goed behandeld

Overstap ging prima! Ik ben nog net klant , moet het nog ervaren.

goede service, goed behandeld

Ik was al jaren klant, ben even overgestapt naar concurrent maar dit was geen succes.

goede service, goed behandeld

In mijn beleving prima verlopen, ben echter nog niet in de gelegenheid geweest om een en ander te controleren. Ben vanaf moment van contract wisseling niet thuis geweest in verband met verblijf in het buitenland.

slechter dan verwacht

Er wordt je een gratis tablet beloofd maar over het leveren van die tablet word moeilijk gedaan. Dus word geen klant van Essent

Via vergelijkingswebsites.

goede service, goed behandeld

Nog te vroeg om een mening te vormen

goede service, goed behandeld

alles keurig geregeld!De eind afrekening van Eneco daar staat een hoog aantal m3 gas op.In de periode van Nov. t/m half Maart heb ik 947 m3 verbruikt terwijl min jaarverbruik 1400m3 was.Eneco zegt contact opnemen met Stedin.Stedin zegt dat zij de gasmeter kunnen ijken maar als die juist noteert kost het 100 euro.Gaarne Uw mening wat te doen? met vr.groetD.van Vliet

prima tot nu toe

perfect, zeker aan te bevelen

Ging heel gemakkelijk en goed

perfect, zeker aan te bevelen

Goed alleen de boete van de oude leverancier zouden jullie vergoeden. Dat doen jullie wel maar duurt wel 3 maanden voordat je het krijgt. Dat is jammer.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Vervelend. Gas en electra werd bijna afgesloten omdat Essent het niet goed geregeld /verwerkt had.

goede service, goed behandeld

Gewoon, niets bijzonders. Jammer dat ik aan de eerste afschrijving niet kan zien om welke maand het gaat

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig, het was een aardige niet opdringerige dame. Erg vriendelijk en duidelijk.

goede service, goed behandeld

Was al eerder klant maar ben blij weer terug te zijn!!!!!

goede service, goed behandeld

simpel en makkelijk, maar nu eerst afwachten of het allemaal goed blijft gaan tot het eerste jaar.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch