goede service, goed behandeld

Jammer alleen dat je zelf achter de overstapvergoeding moet gaan Rest is prima!

goede service, goed behandeld

Positief maar de praktijk moet het nog uitwijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd goed en zeker als je vroeger er zelf gewerkt hebt

goede service, goed behandeld

Ik was al heel lang klant. Heb maar drie maanden een andere energie leveraar gehad

voldoende, een redelijke ervaring

Beste, De overstap zelf is prima verlopen. Echter wil ik nog wel 1 ding kwijt. Ik ben over gestapt om goedkoper uit te zijn. Mijn maandlasten zijn inderdaad lager, echter is er bij de overstap niet aangegeven dat de eind afrekening van de oude leverancier erg hoog zou zijn. Dit is achteraf gezien logisch gezien ik alleen in de duurste maanden van het jaar heb afgenomen bij de oude leverancier. Bij het gesprek aan de deur had ik ook aangegeven onlangs al over gestapt te zijn. Had de beste man aan de deur mij hierop attent gemaakt, was ik zeker NIET over gestapt! Nu heb ik een betalingsregeling moeten afspreken en zit ik bijna een jaar vast aan toren hoge maandlasten in plaats van goedkoper uit te zijn. Hierover ben ik dus uitermate ontevreden. Met vriendelijke groet, B. Reekers 0644196849

perfect, zeker aan te bevelen

Goed hè is correct en snel gedaan met genoeg info

Prettig

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben onder valse voorwendselen aangemeld bij Essent, dat was zo gepiept, alleen het ongedaan maken gaat minder makkelijk.... Dan komen er ineens de regeltjes en kan niemand iets voor me betekenen, zeer teleurstellend dit!

perfect, zeker aan te bevelen

alles is voorspoedig verlopen.

Prima klasse stroom

slechter dan verwacht

Klant worden goed, maar de adviezen waren absoluut niet goed gegeven aan de deur. Men gaf aan over bepaalde gegevens te beschikken over een eventuele naheffing van mijn oude leverancier. Volgens de verkoper zou ik bijna niks hoeven bij te betalen, maar uiteindelijk was dat toch ruim 260 euro. In het vervolg beter geen uitspraken over doen!

goede service, goed behandeld

Wel goed hoor. Maar was alleen niet blij met de eindafrekening van de Nuon dat hadden ze wel eens beter kunnen zeggen. Of moeten zeggen dat ik moest overstappen als mijn kontrakt af loopt. Nu heb ik een rekening gehad van 425.00 euro om gas en stroom te gebruiken van half januari tot 10 maart. Dat is niet echt fijn. En dat neem ik ze ook echt kwalijk en zeg dat ook tegen vrienden en bekende.

slechter dan verwacht

Een beetje raar verlopen omdat ik al klant bij jullie ben en opnieuw een jaar afrekening krijg!

voldoende, een redelijke ervaring

Geen bijzonderheden. Wel heb ik nog niks over de overstapkosten gehoord. Ik heb van qurrent een boete ontvangen en er is mij verteld door u medewerker dat dit door jullie betaald wordt. Ik hoor hier graag meer over.

Het was keurif verlopen

voldoende, een redelijke ervaring

zijn al jaren bij essent ben alleen geschroken dat de maandlasten omhoog zijn gegaan

voldoende, een redelijke ervaring

achteraf slecht 350 euro boete van Eneko!!

voldoende, een redelijke ervaring

Alleen het contract heb ik niet. Dat is misschien verkeerd gegaan. Misschien kan dat nog een keer opgestuurd worden naar [email protected] Bij voorbaat dank

goede service, goed behandeld

Was ik al jaren lang dus goed

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch