10

Duidelijk en netjes

Altijd netjes en correct

 • Aanbevelen? Ja
9

Boven verwachtingen!

Twee keer cursus gedaan met verschillende docenten... heel leerzaam, sfeer is informeel en gezellig... helemaal tevreden.. ik ben van plan meer cursussen gaan volgen bij wellness academie, vind geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
9

Interessant en plezant!

Toen ik een tijdje geleden op zoek was naar wat meer info over cursussen in massagetechnieken, kwam ik al googlend op de website van de Wellness Academie terecht. De website is naar mijn mening zeer gebruiksvriendelijk en komt professioneel over. Ik vond er op een overzichtelijke manier uitgebreide informatie over de inhoud van de vakopleidingen en cursussen waardoor ik meteen zin had om me in te schrijven. Dit deed ik dan ook via het online-inschrijfsysteem in slechts enkele klikken. Daarna was het wachten tot het zover was… Eens aangekomen werden we vriendelijk onthaald door de man aan de balie. Enkele minuten later werden we opgehaald en begeleid naar het leslokaal door onze docente. Nadat iedereen zich kort had voorgesteld kregen we wat theoretische info mee over het onderwerp, die ook terug te vinden was in onze syllabus zodat we het thuis allemaal rustig nog eens zouden kunnen nalezen. Daarna gingen we aan de slag in de praktijkruimte. Onze docente legde alles zeer duidelijk uit en stuurde bij waar nodig. Daarbij aan vakkennis en enthousiasme geen gebrek. De sfeer onder de cursisten was heel vriendschappelijk en aangenaam en de omgang respectvol. De cursus overtrof de verwachtingen die ik ervan had. Kortom, mijn eerste kennismaking met de Wellness Academie was top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede lesgevers aan betaalbare prijzen

Lesgevers komen onmiddellijk to te point. Hierdoor wordt kostbare tijd niet verspild. Administratieve afhandeling van Wellness A is foutloos.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig & Gestructureerd & meteen Toepasbaar

Ben zeer tevreden over de docent (Jos Koch) van dry Needling. Boven mijn verwachting. Ik ben over mijn naalden angst heen en heb mijn eerste cliënt ( mijn man) al meteen met succes behandelt. Daarnaast is de center erg vriendelijke personeel aan de telefoon en ze zijn snel handelend. Mijn 1e en goeie ervaring. Dus top👌🏻

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel professioneel op alle vlakken

Aangenaam,correct

 • Aanbevelen? Ja
10

Een aangenaam verblijf, met deskundige inzet en bevlogenheid wordt de lesstof gebracht, top !

Naast de aangename ruimtes die de Wellness Akademie biedt is het prettig om les te mogen ontvangen van een kundige, bevlogen leraar zodat de lesstof echt gaat leven. Praktisch gezien een goede begeleiding in het oefenen van het lesmateriaal met aandacht voor iedereen ! Chapeau !

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke, praktijkgerichte cursus ontspanningsmassage.

De docent was enthousiast, vriendelijk en kon de lesstof goed overbrengen. Onze groep was erg leergierig waardoor onze 2 dagen heel voorspoedig verliepen. Ik heb de 2 daagse cursus als heel prettig ervaren en er zullen meer gaan volgen. Daarnaast is de locatie in Amsterdam erg fijn vlakbij station Sloterdijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Superervaring met top-docenten

Ik heb nu 3 opleidingen gevolgd (voetreflexologie-basis; hotstone-basis en ontspanningsmassage. Ik heb ze alle 3 als zeer ontspannend en leerzaam ervaren. Waren 3 docenten die wisten waarover ze het hadden en zeer aangenaam in de omgang. Op naar de volgende opleidingen...

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend/ zeer tevreden

Juff elvira top juff was dat!! Zo een goeie uitleg ! Blijft je helpen tot je alles goed door hebt. Bij haar zou ik zeker nog wat willen volgen

 • Aanbevelen? Ja
10

Super duidelijk en absoluut geen onzin training

Het was boven verwachting en de lerares was duidelijk goed geschoold zodat ze het goed kon overbrengen op de cursisten ! Heel blij mee😃

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerrijk

De leerkracht was zeer behulpzaam en je zag dat ze zelf al enorm veel ervaring had. De opleiding was voorbij voor ik het wist!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een goede basis voor een nieuwe wending in je leven

De cursussen worden gegeven door gedreven mensen met ervaring. Correct en vriendelijk personeel. Goed georganiseerde academie!

 • Aanbevelen? Ja
10

super leerrijk top weekend😊

Heel veel geleerd van een top docente.Het weekend is voorbij gevlogen.was super.een echte aanrader!👍😊

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service vriendelijk persooneel

Als je jullie mailt gelijkt antwoord terug goede opleiding's docent je vragen worden goed beantwoord iedreen is erg behulpzaam. Een puntje misschien af en toe de lokaal na kijken want in lokaal 1 zit de kraan los verder ben ik erg tevreden over jullie service en het eten in de kantine is ook top. Verder heb ik echt voldoen uit me opleiding gehaald en in het vervolg zullen jullie mij ook zien!! Veel liefs Butet

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer kundige opleiders met oog voor de student

Prima

 • Aanbevelen? Ja
9

Super proffesioneel!

In het begin was ik best sceptische omdat de prijzen best goedkoop zijn vergeleken andere opleidingsinstituten. Niks is minder waar! De opleiding en docente was super! Zeker je geld waard en de service van de docente is TOP!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede leerkracht

We hadden een Belgische leerkracht die erg vriendelijk was maar op zijn tijd correct was als er geroezemoes was. Ze legt alles erg goed uit en deed ook alles voor. Steeds bij verschillende cursisten. Ik ga zeker mijn volgende cursus bij hen doen. Ik vind het alleen jammer dat je niet wat spulletjes direct kopen kan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer leuk

Een hele leuke cursus gehad van Sabine. Ik zou Welness Academie ook zeer zeker aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende lesgevers en zeer goede organisatie.

Constante hoge kwaliteit zowel wat betreft de cursussen als de administratie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Waanzinnig inspirerend

Ik had absoluut niet verwacht dat het zo inspirerend en inzichtgevend zou zijn. Omdat we op elkaar gingen oefenen, kon ik ook direct het effect merken van de massage. En mijn lichaam ook. Wat een prachtige reactie van mijn darmen! Als dit al met de training zo effectief is, kan ik niet wachten om mijn klanten op deze manier te helpen naar een betere mind & body.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische organisatie

Heb al heel leuke ervaringen met de welness academie en 1 voor 1 top docenten en leerlijke stof en opleidingen. Geweldig gewoon

 • Aanbevelen? Ja
10

Een verrijking van kennis, vakkundig aangeleerd.

Een verruiming van kennis, vakkundig aangeleerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goede ervaring veel op korte tijd geleerd

Vriendelijk personeel . Ik voelde me direct thuis. Ook de lesgeefster was dik io.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende school

Top docenten met veel kennis en passie. Geen betere leeromgeving kunnen wensen.

 • Aanbevelen? Ja

Over Wellness Academie

Filter op taal