Filters

9

Diepgaand en verrassend

Hans is een ervaren therapeut en een ervaringsdeskundige die verbinding met de cursisten legt. Zijn vrouw Rita en hij samen vormen een levend bewijs van een gelukkig huwelijk na stormen. Hans heeft veel mensenkennis en komt snel to the point. Dankbaar voor deze mensen!

 • Aanbevelen? Ja
8

verrassend

Ingelezen waren we goed, maar verrassing was er zeker. Verrassing over de openhartigheid van de deelnemers, verrassing over het, in die ander, jezelf herkennen. Die herkenning onthulde dingen uit het eigen verleden en heden die ik me niet bewust was. Dat geldt overigens ook voor mijn partner. Het biedt ons aanknopingspunten om verder te werken aan onze relatie. Het voelde goed om deel te maken van een groep mensen die bereid waren het eigen masker af te zetten en zichzelf te zijn en die ook zichzelf móchten zijn. Ik vind het weekend een aanrader voor diegenen die willen werken aan hun relatie en die bereid zijn zich open, kwetsbaar en ontvankelijk op te stellen. Helaas blijft het maar bij één weekend, ik zou het op zich fijn gevonden hebben over een paar maanden weer eens samen te komen met dezelfde groep en van elkaar te vernemen wat er geleerd en gebeurd is in tijd na het weekend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Verbinding

Wij gingen het weekend in met dat dit ons laatste "kunstje" zou worden. We waren al een tijdje uit elkaar geweest en wisten niet anders meer dan te gaan scheiden. Dit was het laatste wat we wilde doen, na een slecht huwelijk van al 12 jaar en vele jaren relatietherapie(20 jaar getrouwd) Maar wat zijn we er anders vandaan gekomen! We hebben weer sinds lange tijd verbinding met elkaar gevoeld. Daar gaat het ook over dit weekend: verbinding. En ook door te horen, zien en ervaren hoe de Chimpansee en de Schildpad elkaar benaderen, heeft ons veel inzicht gegeven. Thuisgekomen hebben we het laten bezinken, maar een dag later zijn we met elkaar om de tafel gaan zitten en een vaste dag in de maand vastgelegd dat we samen iets leuks gaan doen en 1x per week vastgelegd, dat we met elkaar in gesprek gaan d.m.v. de tools die we hebben gekregen. Want wat ons heel duidelijk is geworden is dat je er samen heel hard aan moet werken. Maar daar krijg je ook zin in. Het voorbeeld staat voor je en dat zijn Hans en Rita, die zelf ook van heel ver komen en je ziet hoe ze nu één zijn geworden, maar toch apart. Heel mooi om te zien! Daarbij de cursus die gegeven wordt door Hans, met zijn aanstekelijke lach en humor, maar ook de feeling die hij heeft, groot empathisch vermogen. Daarbij ondersteund door Rita. Geweldig! Wij zijn dankbaar dat we dit hebben mogen doen. Ik zou jou willen zeggen als je nog ergens van elkaar houdt, geef het je huwelijk dan nog deze kans!

 • Aanbevelen? Ja
10

Als je (heel erg!) twijfelt aan je relatie, dan raden wij je zeker aan deze cursus te doen

Hans en Rita 't Hart belichamen dat wat ze uitdragen. Dit is enorm inspirerend voor ons als echtpaar met twee jonge kinderen, waarin we in het dagelijks leven soms met ons handen in het haar zaten. Hans wist gelijk de angel beet te pakken en daardoor beseften we dat de bagage die je vanuit de (vroege) jeugd meeneemt zoveel invloed heeft op automatische patronen binnen de relatie. We hebben geleerd om naar onszelf te kijken met steun van je partner. Verantwoordelijkheid te nemen voor het opruimen van je eigen rommel, binnen de veilige ruimte van de relatie. Zo waardevol.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gezegend

Het is een paar jaar geleden dat we bij Hans relatie terapie hebben gehad. Was een heftige en bijzondere tijd. Die ons leven zo heeft veranderd. We zijn hersteld in onze identiteit en genieten vol op van elkaar. En zijn geestelijk één geworden waar ik zo dankbaar voor ben. Ik /we raden het iedereen aan; als het niet goed gaat ,ga in therapie! Hans we zijn je nog steeds heel dankbaar voor wat je in ons leven hebt gegeven. Lieve groet van Wim&Ruth

 • Aanbevelen? Ja
8

Verrassend

Een goed weekend waarin je er veel informatie krijgt over de verschillende processen waarvan je niet bewust bent. Veel nieuwe inzichten gekregen zodat de de relatie in een ander daglicht komt te staan en er perspectief is. Het weekend is een goed start van een volgend hoofd in je relatie en voldoende methodieken om te blijven investeren in je huwelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit is goud waard

Wat een fantastische ervaring om dit weekend bij te mogen wonen. Wat een winst op individueel en relationeel vlak. Een prachtig echtpaar die weet waar ze het over hebben en de vinger op de zere plek weten te leggen. Echt, fan-tas-tisch! Wij zijn fan en blijven bij Hans samen sessies volgen, omdat we nóg meer willen dan alleen dit weekend. Dat zegt denk ik genoeg.. :). Bedankt Hans en Rita!

 • Aanbevelen? Ja
10

echte eye opener en zeer verfrissend voor je relatie

Het was een goed weekend. Echt dingen geleerd om onze relatie naar een next level te brengen en tegelijkertijd ook een verrijking voor mij als individu. (hele waardevolle dingen over mijzelf geleerd) Heel knap hoe Hans en Rita in korte tijd de veiligheid scheppen voor alle deelnemers om zichzelf te zijn en zoveel mogelijk te leren/ontdekken over zichzelf en hun relatie. Ik raad het iedereen aan, of je nu lang samen bent of niet. Zelfs als het allemaal goed gaat is dit een weekend met enorm veel verdieping.

 • Aanbevelen? Ja
9

Bijzonder

De oefeningen geven inzicht in de oorsprong van je problemen. Dat helpt je ook in je verdere leven op andere vlakken omdat het vaak persoonlijke patronen zijn. Na het weekend moet je natuurlijk nog wel zelf aan de slag.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het was de moeite waard, erg leerzaam en indrukwekkend

Wij gingen als stel vrij relaxed en ontspannen naar dit weekend toe. Eigenlijk vroegen wij ons af of het nog wel nodig was omdat we het laatste half jaar eigenlijk beide heel lekker in ons vel zitten. Maar we dachten laat maar komen.......We hebben veel geleerd over hoe mannen denken en hoe vrouwen denken waardoor er meer begrip over en weer is. Ook de ervaringen van de andere stellen hebben veel indruk op ons gemaakt en vaak was er ook herkenning van de problemen bij anderen waardoor je het gevoel had van "overal is wel wat aan de hand" en veel dingen zijn op een simpele manier en met de handvatten die we hebben gekregen op te lossen. Al met al zeer de moeite waard en blij dat we geweest zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor ons een eye-opener met handreikingen.

Ons doel was om samen de verbinding weer te krijgen. Wij hoopten hiervoor handreikingen te ontvangen. De sessies in het relatieweekend gaven ons inzicht en met de handreikingen die wij hierbij kregen zijn wij samen aan de slag gegaan. Dit heeft onze relatie nu al een enorme wending gegeven. De verbinding in onze relatie wordt weer gevoeld. Voor ons een geslaagd relatie-weekend! Wij raden het ieder stel aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

heel verhelderend en indrukwekkend

Van tevoren zagen we erg op tegen het delen van ervaringen met een groep. Gaandeweg werd dit juist een voordeel, doordat Hans een veilige omgeving weet te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Hierdoor wordt het juist bijzonder om te zien dat doordat anderen ervaringen delen, inzichtelijker wordt wat er speelt. Wij hebben er veel aan gehad.

 • Aanbevelen? Ja
8

Leerzaam, goed georganiseerd en het aanreiken van duidelijke handvatten

Soms confronterend maar o zo herkenbaar en bijzonder om met andere stellen te ervaren dat met behulp van handvatten je tot verdieping én weer met elkaar in verbinding komen, kunt ervaren!

 • Aanbevelen? Ja
10

Triple impact!

Na het volgen van een persoonlijk effectiviteits training bij Hans is er zo veel veranderd. De resultaten van de training hebben op vele gebeiden van mijn leven driedubbele impact gehad. Hans beschikt over buitengewone kwaliteiten als het gaat om coaching en training. Heb wel eerder een training gevolgd maar die viel in het niet bij deze. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Verdieping en verdere verbinding in onze relatie.

Kennis, integriteit en humor stonden naar onze mening centraal tijdens het relatieweekend van Triple Impact. Wij hebben nieuwe energie en inzicht in onze relatie gekregen en we vinden het een goede manier om de liefdesrelatie te onderhouden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik heb weer hoop en perspectief voor onze relatie

Tijdens het weekend heb ik alles gekregen wat ik wou halen- en nog meer als dat. De gebruikte methodieken en de manier waarop zij gebruikt waren vertellen niet alleen over professionaliteit, betrouwbaarheid en integriteit, maar ook over compassie en gevoeligheid voor mensen die met hun relatie worstelen. Ik ben ontzettend dankbaar aan Rita en Hans. De praktische tools wat wij meegekregen hebben helpen ons in onze communicatie en scheppen ruimte voor meer begrip, voor herstel en voor een soort verbinding waarin wij elkaar kunnen steunen.

 • Aanbevelen? Ja
10

The weekend helped us to look at eachother at a deeper level and gain understanding.

The authenticity and professionalism of the trainers made the weekend very insightful and gave us the tools as a couple to continue to improve our marriage.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vernieuwend

Van te voren was het een beetje eng. Straks kom je bekenden tegen of straks zijn de andere stellen heel raar en straks helpt het niet. Bij binnenkomst was het eigenlijk meteen ok. Iedereen bleek 'normaal' te zijn en zelfs leuk. De sfeer was goed , niet zweverig en de methodieken waren vernieuwend. Vooral Het Bezoek is voor ons helpend. Ipv thuis te discussiëren en beiden t gevoel te hebben dat de ander je niet begrijpt, merken we beiden door deze nieuwe manier dat we veel beter met elkaar kunnen praten zonder dat het veel extra moeite kost of dat je hele nieuwe 'awkward' gesprekstechnieken moet aanleren. Ook je eigen aandeel in discussies krijg je veel meer zicht op. Ook de invloed van je kindertijd en familie van herkomst wordt je veel meer van bewust.

 • Aanbevelen? Ja
9

In een weekend komen meerdere dingen samen tot een mooi geheel

Na onze kennismaking met EFT waren we benieuwd naar het relatieweekend. En terecht. Het weekend is goed opgebouwd, waarbij we merkten dat EFT alleen het niet is. Juist door alle aanvullende elementen en het samensmelten van meerdere behandelingen tot 1 geheel wordt het een complete ervaring en aanpak, waarbij het weekend zelf weer gezien kan worden als de start van nog iets veel mooiers. Blijven oefenen, dat is de sleutel, waarbij de tools op een mooie wijze zijn aangereikt

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede inzichten en praktische handvatten om samen verder te gaan.

Mijn doel om weer de verbinding te voelen met mijn partner is tijdens het relatieweekend de goede weg op geholpen, dank daarvoor Rita en Hans!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik wilde zo graag wonder voor mijn relatie en ik kreeg die!

Mijn relatie zag erg hopeloos uit, ik voelde diepe wanhoop en komende ruïne die scheiding met zich mee brengt. Door het relatie weekend is alles genezen, heel geworden en tot bloei gekomen. Wij kregen diepe verbintenis met elkaar, wij hebben de route kaart gekregen om in geluk en liefde samen verder te gaan. Wij bevelen het relatie weekend van harte aan. Het is een wonder voor jouw relatie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo praktisch en zo doeltreffend: geweldig!

Hans en Rita 't Hart hebben een zeer praktische, doeltreffende 'toolbox' voor echtparen die niet meer uit het conflict kunnen komen. Via het 'Bezoek' betreedt je elkaars gevoelswereld en word je je bewust van de bij je partner aanwezige (oude) pijn onder het conflict. Die ontmoeting is zo krachtig dat conflicten (en vooral het 'gelijk willen hebben en krijgen') definitief tot het verleden behoren. Het relatieweekend heeft ons een onuitwisbare verdieping in onze relatie gebracht. Life changing!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een geweldige boost voor onze relatie!

We hebben genoten van de betrokkenheid en professionaliteit van de trainers Hans en Rita. Niet alleen door hun kennis en kunde maar vooral ook doordat ze hun eigen relatie en kwetsbaarheid in te brengen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een groot geschenk

Beste Hans en Rita, Voordat wij op het weekend gingen, afgelopen vrijdag en zaterdag, had ik al een paar keer gelezen dat jullie zinnen schreven op jullie website als: wilt u de magische verbinding weer terugvinden met uw partner of wilt u de magneet werking weer voelen tussen u en uw partner? Ik moet zeggen dat ik er, vooraf, niks bij kon voorstellen wat jullie daarmee bedoelden.. Nu, 2 dagen na het weekend, ben ik nog steeds zwaar verbaasd over wat er tussen ons is gebeurd, het is eigenlijk alsof we weer verliefd zijn hahaha, ik vind het echt een groot geschenk. Dank jullie wel, voor jullie kennis en kunde, maar vooral voor jullie praktische werkvormen waardoor we weer echt verbonden zijn samen.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een huwelijk of lange relatie gaat niet vanzelf. Mensen veranderen in de loop der jaren en dit weekend heeft ons nieuwe inzichten gegeven hoe wij weer een nieuwe verbinding kunnen maken.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Ervaring met: Relatieweekend

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd