Filters

9

Intensief en fijn weekend samen

Onze ervaring met het relatieweekend is heel positief. Het is nog kort geleden dus we merken ook dat e.e.a. nog moet bezinken. Maar we merken nu al dat alleen al elkaar aankijken anders is dan vorige week ;) Dit relatieweekend sprak erg aan vanwege het uitgangspunt meer leven en communiceren vanuit gevoel/hart en niet alleen vanuit denken/woorden/hoofd. Dit is voor ons denk ik echt de sleutel voor de verbinding die we zoeken. Fijn dat we dit in een erg prettige en veilige sfeer mochten leren, mede dankzij de openheid en luchtigheid van Hans en Rita, waarvoor dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooi, verdiepend en verrijkend relatieweekend

Twee dagen ondergedompeld in je relatie en handvatten krijgen om er samen (weer) iets moois van te maken. Dat is wat we in het relatieweekend mochten ervaren. Vol nieuwe ideeen en inzichten zien we de komende periode tegemoet. Gesterkt in de ervaringen die we met andere stellen mochten delen en de begeleiding door Hans en Rita. We hebben een diepere verbinding als stel mogen ervaren die zeer waardevol is en waar we enorm dankbaar voor zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele bijzondere ervaring, van harte aanbevolen!

Het relatieweekend is een echte aanrader, ook als je niet in een relatiecrisis zit. Het heeft ook ons veel nieuwe inzichten gegeven, maar ook tools waarmee we verder kunnen. Hans en Rita wisten vanaf het eerste moment een veilige sfeer te creëren waardoor de sfeer onderling heel goed en open was. We hebben veel geleerd van de sessies van andere deelnemers en het raakte ons ook erg. Bemoedigend vonden we het dat iedereen issues heeft en zo mooi om te zien als er (weer) een diepe verbinding ontstaat tussen 2 geliefden. Ook het zelf doen van de oefeningen, waaronder het bezoek, heeft ons erg geholpen. Er is een diepere laag geraakt waardoor onze relatie zich heeft vernieuwd. Een paar weken na dato passen we nog steeds het geleerde toe waardoor we steeds gemakkelijk hartscontact hebben. We zijn hier erg dankbaar voor.

 • Aanbevelen? Ja
9

"Is er nog meer?"

Het relatie weekend heeft ons heel veel nieuwe inzichten gegeven, juist ook door het mee kunnen kijken tijdens sessies van andere deelnemers. Ook het zelf doen van de oefeningen heeft ons erg goed geholpen. Het herkennen van de chimpansee en de schildpad waren eye-openers die ook eenvoudig te onthouden zijn.

 • Aanbevelen? Ja
9

Enorm verdiepend

Het relatieweekend was een hele bijzondere ervaring, je leert niet alleen vanuit papier naar je relatie kijken, maar ook vanuit gevoel. Heel diep hebben wij onze connectie ervaren. We hebben geleerd elkaar in verschillen te begrijpen, dat communicatie enorm belangrijk is en HOE je dat moet doen. Het is echt aanrader dit weekend te doorlopen met je partner. Het is helemaal geen must om issues samen te hebben, juist niet! Als je relatie op nummer 1 staat, is dit een fantastische investering. Hans en Rita waren zelf ook erg open, en dat hielp ons als koppels om onze struggels te delen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo waardevol

Het was zo mooi.... Beide werden regelmatig geraakt. We zijn dieper gegaan dan wij samen normaal gesproken kunnen. We hebben daardoor een onderlaag geraakt en dit lijkt erg waardevol. Alles wat is voorgedaan en verteld is nuttig geweest. We zaten op het puntje van onze stoel. Nu thuis doorpakken! Er is werk aan de winkel en we weten nu de richting.

 • Aanbevelen? Ja
10

Blij verrast

Ik was zelf nogal twijfelachtig of het relatieweekend wel zou helpen bij de problemen die wij ervaarden. Vanaf het begin echter al veel goede hoop gekregen door de theorie, maar ook door de oefeningen met het bezoek. De bezoeken tijdens het weekend hebben ons al zoveel geholpen om elkaar te begrijpen en elkaar anders te zien dan dat we deden. Het is, zoals Hans en Rita zelf ook al zeiden, natuurlijk geen quick fix voor een huwelijk/relatie, maar het geeft naar mijn ervaring een goede duw in de juiste richting. Ook het aanbod op nazorg en eventueel verdere hulp na het weekend geeft een fijn gevoel, mocht je toch vastlopen samen. Al met al erg tevreden! Hans en Rita zijn een geweldig paar die ook eerlijk zijn over hun eigen struikelblokken, dankjulliewel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Verrijkend en verhelderend.

Verhelderend hoe het werkt met wat voor issue je toch uitkomt bij het kind deel, of de zogenoemde hechting. Dit was voor ons niet nieuw maar wel bevestigend dat het echt zo werkt. Sinds we hier mee gewerkt hebben is het ook veel rustiger in onze relatie geworden. Ik zou het ieder stel gunnen om zo met elkaar aan de slag te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Intens, leerzaam, goed en verrassend leuk!

Vooraf zag ik erg op tegen dit weekend, voornamelijk door de aanwezigheid van andere koppels. Achteraf gezien had dit juist meerwaarde. Hans en Rita creëren gelijk een veilige sfeer, iedereen zit in hetzelfde schuitje en heeft dezelfde type problemen. Hierdoor wordt er ook van elkaar geleerd. Hans voegt naast veel inhoud, leermomenten en praktische handvatten ook humor toe. Naast veel inzichten en hoop voor de toekomst heeft het weekend ons ook veel plezier en gezelligheid gebracht. Wie had dat verwacht! Wij hopen dat we dit met wat minder problemen vaker kunnen doen. Gewoon om van te leren en sterker te worden als individu en stel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Verhelderend en diepgaand.

In het relatieweekend hebben wij nieuwe tools aangereikt gekregen die wij waardevol en verrijkend vinden voor onze relatie. De trainers waren open en eerlijk en daarmee creëerden ze een veilige groepssfeer. Ook de humor en de ontspannenheid over onderwerpen die besproken werden droegen bij aan de veiligheid in het weekend. Wat het meeste indruk op ons heeft gemaakt zijn de sessies waarin het heden gekoppeld werd aan het verleden. We merkten hoe helend dat werkte om die diepgang op te zoeken en een plek te geven in de relatie. We zagen ook dat er weer herstel plaats vond. Ook de locatie en de verzorging vanuit waren goed geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was verrijkend om op een diepere manier verbondenheid te ervaren.

Verbondenheid die we kunnen blijven beoefenen. Het was een leerzaam weekend met een mooie balans tussen theorie, kwetsbare voorbeelden en zelf aan de slag gaan. Ondanks de diepte was er ook luchtigheid en ruimte.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een reis naar je innerlijk.

Het was een bijzonder weekend, waarin we de reis mochten maken naar wat er in ons binnenste leeft. Het ontdekken wat je diepste gevoel is, en elkaar meenemen in dat proces is erg bijzonder en geeft een nieuwe verbinding. Het door breken van oude patronen, en het leren hoe je hier uit kan blijven. Een stukje kennis die we iedereen gunnen. We hebben veel geleerd, en gaan er de tijd voor nemen om dit toe te passen in ons leven!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top 2 dagen

Was een super weekend. Zeer goed begeleid door Hans en Rita. We hebben er veel aan gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Baanbrekend, aanrader voor iedere relatie!

In de 2-daagse professioneel begeleid door Hans en Rita kregen we duidelijk waar het soms stroef loopt in de relatie. We hebben de meerwaarde ervaren van de groep als ondersteuning in de processen. Vertrouwelijkheid in de groep was geborgd en wat opviel is de veilige sfeer waardoor de deelnemers het achterste van de tong konden laten zien. Die veiligheid zorgde ervoor dat het een fantastische ervaring werd. Echt een aanrader voor elke relatie en doe het juist op het moment dat je denkt 'zo slecht gaat het toch niet bij ons'!

 • Aanbevelen? Ja
10

Life changing

Wij zijn een jong stel, vier jaar getrouwd (in 2015 relatie, 2018 getrouwd). Wij liepen een tijdje tegen wat dingen aan. Wij begrepen elkaar niet en wij konden nooit een probleem goed en zonder ruzie oplossen. Bij het relatieweekend hebben wij mogen leren kijken naar de emoties, live events, lading achter alle ruzies. Ik heb mijn blindevlekken op een liefdevolle manier heb mogen ontdekken. Ik ben weer mijn man gaan zien voor wie hij is. De tools die wij tijdens het weekend hebben gekregen gaan wij zeker blijven gebruiken, ook de boeken die zij aanraden en ook gebruiken tijdens het weekend (Het bezoek & De fontein) Alle stellen waren heel open en wij hebben veel van elkaar mogen leren. Er waren stellen die al wat jaren getrouwd zijn, stellen met grote gezinnen en stellen met kleine gezinnen. Er was ruimte om er te zijn, zoals je bent, zonder schaamte. Wij raden het enorm aan! Vooral als je wil ontdekken hoe je onvoorwaardelijk van jezelf en je partner te houden en samen te groeien naar elkaar toe.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een intense, helende ontmoeting met elkaar onder zeer deskundige, goudeerlijke begeleiding.

De eerste ontmoeting is wat onwennig, maar Hans en Rita scheppen een bijzondere veilige omgeving. Het zijn emotionele dagen, waarbij je voortdurend je afvraagt: waarom hebben we dit niet al eerder gedaan? Het is zo goed. Daarbij is het een fijne mix van kennis ontvangen en in de praktijk brengen. De fysieke werkvormen helpen om goed 'uit het hoofd' te komen en samen kennis te maken met wat er onder de oppervlakte speelt bij jezelf en de ander. Hans en Rita zijn kundig, grappig en eerlijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel nieuwe inzichten in slechts 1 weekend ;)

Eerlijk en open weekend waar een veilige setting wordt gecreëerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Interessant, indrukwekkend en inspirerend

Om je werk te kunnen doen volg je een opleiding, om beter te kunnen voetballen ga je elke week trainen. Op het vlak van relatie moeten we alles zomaar in één keer kunnen, terwijl het zo belangrijk is om goed met elkaar om te (leren) gaan. We verschillen heel erg en merkten dat we soms de verbinding met elkaar verliezen. We hebben daarom besloten om aan onze relatie te werken en ons op te geven voor het relatieweekend. In eerste instantie wel spannend. Ook omdat er meer stellen zijn, maar met de geduldige opzet van Hans en Rita is het ons gelukt om die schroom snel van ons af te zetten en is het een meerwaarde om het met meerdere stellen tegelijk te doen. Het weekend is interessant, indrukwekkend en inspirerend. Het heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven en we zien daardoor nieuw perspectief. Al is het nu de kunst om het geleerde in de praktijk te brengen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Veel nieuwe inzichten gekregen waarom een relatie kan haperen en hoe deze weer vlot te trekken

In het relatie weekend wordt op een heldere manier uiteengezet wat de grondslagen zijn van een goede relatie. Waarom relaties verdorren en hoe stellen een relatie weer structureel kunnen laten opbloeien. Hierbij worden veelvuldig van eigen ervaringen gebruikt wat het geheel herkenbaar en toegankelijk maakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Intensief maar zo waardevol!

Voordat we naar het relatieweekend gingen wisten we niet zo goed wat ons te wachten stond. We hadden beiden sterk het gevoel dat het goed zou worden, maar zo goed hadden we niet verwacht. Twee dagen in een rustige intieme setting hebben we onze relatie onder de loep genomen. Door de demonstraties en oefeningen het geleerde gelijk in de praktijk kunnen brengen. Zo fijn om dan de trainers (Hans en Rita) in de buurt te hebben om zo nodig begeleiding te geven. We hebben inzicht gekregen in hoe we in verbinding blijven, als deze even weg lijkt te zijn. We zijn heel dankbaar voor alles wat we geleerd hebben tijdens dit weekend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een openbaring die ik niet voor mogelijk hield.

Ik heb gezien en gevoeld wat het betekent om je open te stellen voor je partner. Ik heb gezien en gevoeld wat kwetsbaar opstellen is. Ik heb gezien en gevoeld wat empathie is. Warm, intensief, indrukwekkend, verhelderend, hoopgevend, verrijkend, …. Jammer dat het maar twee dagen duurt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer waardevol, een verrijking voor je relatie!

Wat kijken wij goed op het relatieweekend terug! Hoewel het voor ons meer een verdieping was, heeft het onze onderlinge verbinding versterkt! We zijn dankbaar voor de praktische inhoud van de cursus. Dit helpt ons om tot een diepergaand gesprek met elkaar te kunnen komen en lastige onderwerpen te kunnen bespreken. Hans en Rita bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Emotioneel en bijzonder.

Een mooie groep mensen, die ondanks dat niemand elkaar kende in staat waren om heel persoonlijke ervaringen te delen middels een demonstratie. Absoluut geen verplichting, wel heel waardevol.

 • Aanbevelen? Ja
8

Pittig en een eerste aanzet naar hou vast

Door gast heer en vrouw gecreëerde prettige omgeving (voor /tijdens / na de sessies) maakt het mogelijk om mij zelf een beetje bloot te geven. Nee natuurlijk geef ik mij zelf niet in 1x bloot, maar dat hoeft ook niet. De bezoeken (sessies 30 minuten max) zijn zeer intensief als je het wilt, maar onder begeleiding is het prima te doen. En de begeleiding is ook zeer goed. De opgedane kennis en methode hebben wij omgebogen naar een methode die werkbaar is voor ons. We zullen nog veel moeten oefenen. dank voor nu.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zo ben ik nu eenmaal is een blinde vlek!

Dit relatieweekend onder woorden brengen? Het is spannend, uitnodigend, diepgaand, confronterend, mededogend en opbouwend. Het leert over de interactie in je relatie, het leert om de kwetsbare communicatie te benoemen en het geeft inzicht in wat de invloed is van het verleden op het (reageren van) nu. Veelal is een reactie dat je 'nu eenmaal zo bent' een smoes om niet te hoeven verdiepen. Daarom veel oefenmomenten afgewisseld met goed verzorgde pauzes. Het moeilijkste komt echter nog; de toepassing, herkenning en integratie in je relatie.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.