ik vind het wel makkelijk werken op deze manier . je hoeft niet te gaan bellen , ze nemen contact met mij op
Snel en makkelijk een offerte aanvragen of nu voor schilderen of tuin aanleg is. Het maakt niet uit welke klus je kiest, vult je gegevens in en wacht.
overzichtelijk.
rustige website
Tot nu toe prima ervaring
een snelle en duidelijke offerte aanvragen zonder verplichtingen
Zelfs voor mij als PC amateur is het duidelijk !!
in het notarisdeel missen we de mogelijkheid om levenstestament aan te kruisen; toch iets dat in toenemende mate in d belangstelling staat
Zeer overzichtelijke site werkt goed en makkelijk er is veel ruimte om zaken toe te lichten. Bij benadering zijn bedrijven niet zo opdringerig.
makkelijk en duidelijk
Makkelijk in te vullen met alle opties.
Raar, om nu reeds een beoordeling te vragen. m.i. beter om na het ontvangen van de offerte een beoordeling te vragen
prima aanvraag methode!
een goeie website
ziet er goed uit
zeer tevreden subliem
Snel, duidelijk en gemaksvriendelijk
Maar geef toch wel meer mogelijkheden aan om een offerte te kunnen maken, want dit is wel erg summier zoals u dat aangeeft. Daarop kan toch geen prijs gegeven worden?
Snel en eenvoudig om een aanvraag te doen!
Makkelijk en duidelijk in te vullen
erg makkelijk en ook overzichtelijke website. prima werkwijze zo.
2 Willem Fenengastraat u
Amsterdam 1096 BN