Invullen was gemakkelijk. Ik wacht nu de resultaten af.
Er werd een duidedelijke uitleg gegeven op de site en de aanvrag was snel ingevuld
Overzichtelijk, geen poespas. Gegevens ingevuld, en met 1 druk op de knop zijn offertes aangevraagd. Nu nog hopen dat er een mooie offerte bij zit:)
Bij Schoonmakers zoeken ging het nog gemakkelijker dan bij Stucadoors zoeken. Nu kreeg ik ook netjes dhr. en mevr. te zien, dat ging goed.
Prima te doen, helder waar je aan toe bent. Alleen bij geslacht invullen stond 'gender' bij mrs. Lijkt me een foutje. En bij de mannen dhr. Dat is wel goed.
Offerte ging gemakkelijk
Het was heel makkelijk een offerte ana te vragen
uitstekend en overzichtelijk
De aanvraag ging gemakkelijk. Nu nog hopen dat er reactie op komt.
Goede website, gebruikersvriendelijk in te vullen.
goed te volgen
soms moest ik niet relevante gegevens invullen die niet voor mij van toepassing waren anders kon ik hem niet versturen, Advies,vakje er bij maken met NVT (niet van toepassing)
duidelijk kort en bondig, hopelijk krijg ik 'n paar offertes
Ik heb vorige week of de week ervoor ook al offertes aan gevraagd maar totaal nog geen reactie terug gehad.
Hartelijk dank voor uw review. Ten tweede vinden wij het erg vervelend dat u nog geen offertes heeft mogen ontvangen. Kunt u ons de aangevraagde offertecategorie en informatie toezenden dan zorgen we ervoor dat u alsnog offertes krijgt toegezonden. Excuses voor dit voorval. Met vriendelijke groet, het Snelgratisoffertes Team.
Eenvoudig gebruik en snel te vinden op google
buiten gewoon makkelijk. goeie duidelijke website.
Nu een week na aanvragen offertes en nog steeds geen reacties. Echt snel is het niet.
Beste Sebastiemle, Allereerst dank voor uw review. Ten tweede vinden wij het erg vervelend dat u nog geen reactie heeft mogen ontvangen. Kunt u ons de aangevraagde offertecategorie en informatie toezenden dan zorgen we ervoor dat u alsnog offertes krijgt toegezonden. Excuses voor dit voorval. Met vriendelijke groet, het Snelgratisoffertes Team.
Aanvragen was duidelijk, toegankelijk en gemakkelijk, ook voor iemand van boven de 60.
Ik wist niet dat het zo snel kon gaan gratis offerte,s aanvragen toppie
Het resultaat moet ik nog afwachten.
Duidelijke site, werkt prima
Makkelijk in tevullen en goed overzichtelijk
2 Willem Fenengastraat u
Amsterdam 1096 BN