Uitstekend verzorgd!

Joop zo nog vaak te ervaren!

Professioneel !!!

Kwalitatief professioneel ! Er is koffie , gekoelde frisdrank. Free WIFI. Dit bedrijf is echt een aanrader ! Ga erheen en ondervind ..

Zeer vriendelijk en professioneel

Het is de eerste keer dat ik mijn haren heb laten knippen door de barbier. Het heeft me positief verrast. Zeer vriendelijk makkelijk binnen komen en professioneel geholpen. Ik heb mijn kapper gevonden.

Fijne barbier, gezellige sfeer en natuurlijk goed geknipt.

Hier nemen de mannen echt de tijd voor je. Er hangt een relaxte sfeer en de heren verstaan hun vak.

Met de bekende schoudermassage aan het eind was het weer perfect.

Op een rustige dinsdagmiddag ben ik weer prima geknipt. Met veel aandacht voor alle overbodige haargroei zoals wenkbrauwen. En met de bekende schoudermassage aan het eind was het weer perfect.

Is en blijft goed!

Echte kapper, met vooral schaar voor het fijne werk en afwerking en tondeusevoor het "grote" werk, altijd in voor een goed gesprek, gezellige en ontspannen sfeer.

Fijn geholpen en mooi gekipt bij de kundige kapper

Goede en kundige kappers in een ontspannen omgeving

Leuke Herenkapsalon

Wederom goed geknipt en een goed gesprek gehad met de kapper. Blijft een leuke zaak om te komen.

Snel en goed

Goede contacten in prettige omgeving

Fijne sfeer en goede kappers.

Het is een fijne Herenkapper, ze knippen goed en het is binnen een goede sfeer.

Uitstekend zoals altijd.

Zie hierboven.

Fantastisch

Weer keurig geknipt en ondertussen de wereldproblematiek besproken en opgelost !

Uitstekend, zoals gewoonlijk!

Uitstekend zoals gewoonlijk!

goede en gezellige kapper

top

altijd naar wens

Je komt voor je haar, blijft voor de gezelligheid.

Wat een fijne ervaring! Niet alleen loop je de deur uit met een perfect geknipt kapsel dankzij de kundige handen van de kapper, maar je krijgt er ook een flinke dosis gezelligheid bij. De sfeer is warm en ongedwongen – alsof je bij vrienden op bezoek bent. En dan dat koffiekoekje met chocolade erbij… daar kom ik stiekem ook een beetje voor terug. Aanrader!

Uitstekend dienstverlening

Prima ervaring

Altijd goed

Zonder afspraak heeft voordelen maar kost wat meer tijd

Altijd tevreden weer naar huis

Niets te klagen.

Stoplicht op groen en weer fris geknipt naar buiten

Leuk blijft het stoplicht bij Wilfried. Zolang het groen is kun je een kopje koffie pakken, mails bijwerken en weer fris geknipt naar huis. Blijft een bijzonder leuke ervaring voor de klanten.

gezellig koffie was goed

gezellig de koffie was goed

Altijd weer een belevenis

Deze keer met wat instructies van thuis naar de kapper. De vertaling van de wensen naar het definitieve eindproduct is buitengewoon geslaagd. Bovendien weer een onderhoudend gesprek van missionaris in de tijd naar het pensioen debat. Daarvoor ga je ook naar de Barbier.

Perfect geholpen

Al lang klant en altijd goed geholpen

prettig om daar geknipt te worden!

Netjes geknipt, prettige sfeer, en altijd 'n praatje!

Goed, gastvrij en snel

Oortlaan 158