Filters

8

Betrouwbaar, netjes en goede kwaliteit

Wij zijn goed geadviseerd en goed geholpen. Alles wat moest gebeuren is gedaan. Netjes ontvangen in de showroom en goede uitleg gekregen. Aardige werklui, netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima dienstverlening, prachtig resultaat.

Voor de vierde keer Dreumel ingeschakeld; eerst 3 x tot volle tevredenheid voor een nieuw kozijn en nu voor een nieuwe grote dakkapel. Eerst de mogelijkheden besproken en bekeken, waarbij duidelijke adviezen werden gegeven. Na de offerte werd alles ingemeten, waarna in de fabriek de dakkapel werd geprefabd. Na verloop van tijd is de plaatsing afgesproken en dit is door ervaren vakmensen uitgevoerd, die echt hun vak verstaan! Al met al een duidelijk traject met een uitstekend resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
9

Top Kwaliteit en Service

SolarLux vouwwand laten plaatsen en een kunststof kozijn aan de voorkant van het huis. Alles goed voorbereid en uitgevoerd. Vakwerk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Degelijk en efficiënt

Hoewel de werkzaamheden op een later tijdstip plaatsvonden dan aanvankelijk was aangegeven, is het werk snel en degelijk uitgevoerd. Er waren ervaren en deskundige mensen voor het karwei gekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een heel goed bedrijf wat topkwaliteit leverd!

Vanaf het moment dat je de showroom inloopt merk je gelijk dat dit een goed georganiseerd bedrijf is! Het vertrouwen was er gelijk en het eind resultaat is fantastisch! Wij hebben ons hele huis voorzien van nieuwe kozijnen en deuren en een dakkapel laten plaatsen! De monteurs werken zeer goed en netjes! Wij zijn meer dan tevrede en blij dat we voor Dreumel hebben gekozen!

 • Aanbevelen? Ja
7

Topproducten maar slechte communicatie vanuit afdeling planning

Goed geholpen in de showroom, bedankt Thijs! Zowel bij het oriënteren / kopen als de aftersales.. De heren die alles geïnstalleerd hebben, hebben dit ook keurig gedaan. Vakkundig en erg netjes. Aanmerkingen van onze kant worden opgelost. Wat wel erg jammer was, was dat de bestelde screenlines helaas niet binnen waren op het moment van installeren. Dit was vooraf niet gecommuniceerd, maar werd even tussen neus en lippen door gezegd door één van de monteurs. Die wisten niet dat dit niet doorgegeven was door de planning. Er heeft een maand een houten plaat in één van de kozijnen gezeten. Hiervoor zijn later wel tijdelijke ruiten besteld en geplaatst. Afdeling planning is niet altijd goed bereikbaar, tenminste niet degene die we moesten hebben. We zouden twee keer teruggebeld worden, maar dit gebeurde maar niet binnen een paar dagen.

 • Aanbevelen? Ja
8

professioneel, goed bedrijf met nette bekwame werknemers

Onze ervaring was prima. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam. Men kwam de afspraken na en leverden prima werk af

 • Aanbevelen? Ja
8

Gewoon goed!

Gewoon goed

 • Aanbevelen? Ja
8

goede service, mooi produkt

goed advies, zorgvuldige montage, planning kan iets beter.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zorgvuldige uitvoering..planning kan beter

Zorgvuldige en nette uitvoering door Joep en Stoijan. Bij de afdeling Planning daar kan nog punten behaald worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima, netjes werk

Telkens weer netjes werk. Kwaliteit is heel goed en ook de afwerking en snelheid waarmee geplaatst wordt is prima.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik ben blij met mijn ramen van dreumel

Deskundig advies in een prettige sfeer. Monteurs werkten zorgvuldig en netjes. Resultaat. Heel mooi!

 • Aanbevelen? Ja
10

Echt top!!

Een vouwwand in mijn achtergevel laten zetten. Vanaf het eerste contact tot de laatste groet was alles zeer duidelijk. Alles is besproken en gepland en ook uitgevoerd volgens planning. Ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service en mooi product

Denken mee in het ontwerp waarbij desgewenst ook aan de kosten wordt gedacht. Klantgericht en goede service achteraf. Montage verliep vlekkenloos, ook de monteurs dachten mee en niets was te veel. Zou zeker opnieuw kiezen voor Van Dreumel ramen en deuren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Kwaliteit, netjes en een prachtige vouwwand

Wij hebben bij Dreumel eerder kozijnen gekocht, wat uitstekend verliep. Dus toen we aan het kijken waren naar een vouwwand, was de keuze heel snel gemaakt. Het verkoopproces liep via de mail en telefoon ivm met corona. Wij kende Thijs, de verkoopadviseur, al van eerder, dus dat ging soepel en alles was snel geregeld. Het inmeten was wat moeilijker omdat er nog geen achtergevel was, dus veel gebaseerd op tekeningen en aannames, en ik neem aan miscommunicatie. Alles zou voor de bouwvak worden gemonteerd, en dat is uiteindelijk toch gelukt. De vouwwand was snel gemonteerd en Peter was super vriendelijk, netjes, hulpzaam en een echte vakman. De Solarlux vouwwand is een supermooi product en een aanrader. Mochten we in de toekomst de voordeur vervangen, dan komen we zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
8

Erg netjes gewerkt door de monteurs.

Monteurs hebben erg netjes gewerkt, waren vriendelijk en dachten mee en/of kwamen met oplossingen. Minpuntje was dat de metalen stelling voor het glas nog 2 weken na oplevering voor de deur heeft gestaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Buitengewoon netjes

De jongens werken geordend netjes Vakmannen zijn het We hebben geen aanmerkingen. Alles mooi afgewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima behandeling, dus! een heel tevreden klant....

Wij wilden kunstof deuren & kozijnen en kwamen bij Dreumel terecht. Wij zijn in de showroom gaan kijken om een keuze te maken. Hebben onze keuze bepaalt en afspraken gemaakt en opdracht geven voor het plaatsen van kozijnen/deuren etc. En toen was het moment daar dat alles zou worden geplaatst, en dat is naar onze tevredenheid gedaan op een paar kleine onevenheden maar die worden spoedig opglost. Dennis en zijn collega’s hebben perfect werk geleverd. En weet je in elk bedrijf gaan dingen soms niet zoals zij zouden moeten gaan. Maar wij zijn tevreden met het geen zij hebben gedaan. En wat er nog moet gebeuren daar zijn afspraken voor gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke behandeling. Goed advies en professioneel gemonteerd.

Bovendien afspraken goed nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Een prima ervaring, kundig personeel en een uitstekend eindresultaat

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrouwbare en goede partner

Afspraken werden nagekomen. Zelfcontrole op het werk, bij afwijkingen werden deze direct verholpen, volgens de afgesproken opdracht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van begin tot het eind zeer tevreden

Vanaf het moment dat we bij Dreumel binnenkwamen en geholpen zijn met de keuze van het vervangen van alle kozijnen, het slopen en plaatsen van de kozijnen tot en met het verhelpen van een foutje zijn wij erg tevreden. We hebben hen alleen een tip gegeven m.b t. het opleveren. Mochten we in de toekomst nog de voordeur moeten vervangen dan komen we zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met onze nieuwe dakkapelkozijnen

Na eerst goed en prettig advies in de showroom van verkoopadviseur Thijs gekregen te hebben, heeft Jeroen nauwkeurig de inmeting gedaan. Hij had ook nog een goede suggestie voor een aanpassing. De kozijnen zijn door Ben en Danny zoals afgesproken geplaatst, alles zit recht en werkt zoals het hoort en de afwerking is perfect. Na afloop hebben ze alles keurig opgeruimd. Als we in de toekomst de rest van ons huis van kunststof kozijnen willen voorzien gaan we zeker weer naar Dreumel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Denken met klant mee en hele goede service en kwaliteit

.

 • Aanbevelen? Ja
9

We zijn erg tevreden met het werk van Dreumel.

We zijn erg tevreden met het werk van Dreumel. De monteurs (Joep en Joey) hebben erg secuur werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd