Filters

10

Top!

14 jaar geleden dakkapel laten plaatsen. Nog steeds naar volle tevredenheid. Van de week hebben ze een versleten rolluikband vervangen, ondanks ver buiten garantie geen kosten berekend. Heel netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute kwaliteit!

2 weken geleden heeft een team van Wiko ons dakkapel geplaatst en dat werd op een zeer professionele wijze uitgevoerd. Het team was kundig, vriendelijk en uitermate professioneel. Een absolute aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Wij zijn heel erg tevreden! In één dag hebben ze bij ons twee prachtige dakkapellen geplaatst. Wiko heeft ons vanaf het eerste contact tot aan de plaatsing goed geadviseerd, de communicatie was zeer prettig en de service was ronduit uitstekend! . Aanbevelen?

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden met dit professionele bedrijf

jl. vrijdag een mooie dakkapel geplaatst. Afspraken zijn prima nagekomen en de medewerkers zijn zeer vakkundig en vriendelijk. We kijken met plezier terug op onze keuze voor Wiko!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles top

Goede prijs Goed product Professionele installatie

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en vakkundig!

Wij hebben onlangs een 2e dakkapel laten plaatsen door ditzelfde bedrijf. Zijn zeer tevreden met het resultaat en de adviezen. Wat ons betreft een aanrader dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en top resultaat

Zeer tevreden met het resultaat, van vergunningen aanvraag tot afwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superblij met onze dakkapel en de uitstekende service

Goede contacten met Wiko, goede uitleg, ze denken mooi mee in het hoe en wat. Dag van plaatsing op tijd aanwezig, snel en vakkundig werk met vriendelijk personeel. Doen niets klakkeloos maar denken in het proces wederom mee hoe ze de zaken zullen plaatsen, wat wel en wat niet. Wij genieten nu van enorm veel ruimte op onze zolder dankzij Wiko!!

 • Aanbevelen? Ja
4

Slordig werken

Ontevreden. Constructieberekening werd pas na herhaaldelijk aandringen uitgevoerd. Dragende tussenuur werd pas na veel discussie opgehoogd met steen (ipv hout), en dakkapel is niet waterpas geplaatst (behoorlijk scheef). Geen aanrader.

 • Aanbevelen? Nee
10

vakkundig en betrouwbaar

Voorlichting en bespreken mogelijkheden voor een dakkapel (twee huizen onder één kap) in alle rust en er werd actief meegedacht. Ze nemen het gehele proces voor hun rekening: inmeten, vergunning aanvragen, kraan regelen, afval wegvoeren. Alles is vlot en professioneel in één dag verlopen, we zijn dik tevreden. Nalevering horren ook prima. Vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Van denken over een nieuwe dakkapel tot levering en plaatsing zeer tevreden. De voorlichting dmv film en alle verdere communicatie is heel erg goed. Betrouwbaar adres voor mensen die met dakkapellen te maken krijgen en een aanbeveling van mij is hier dan ook op zijn plaats.

 • Aanbevelen? Ja
10

vakmensen

Bij ons is een mooie dakkapel geleverd. Goede kwaliteit en leuke vakmannen die de dakkapel kwamen zetten. Communicatief, meedenkend, informatief, vakkundig en netjes. Top! Ook de kraanmachinist was een fijne gast. Erg leuk dat ze meededen met de lunch, dat was erg gezellig en ontspannen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk

Afspraken prima nagekomen, goede kwaliteit, professionele en vriendelijke medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke en kwalitatief bedrijf

De benadering is erg persoonlijk en vriendelijk. Ze zijn goed bereikbaar. De kwaliteit en de afwerking van de producten is van zeer goede kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige communicatie, doen wat ze zeggen en leveren goed werk

Wij hebben het als erg prettig ervaren hoe Wikko alles heeft gedaan. Er is goed en duidelijk gecommuniceerd en hebben geleverd wat ze hadden beloofd. Het puin vanuit onze zolder hebben ze netjes voor ons naar beneden gehaald met de kraanwagen en afgevoerd. De plaatsen van zowel de dakramen als de dakkapel is allemaal in 1 dag gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Wij zijn super tevreden! Prachtige dakkapel geplaatst over de hele breedte van ons huis. Advies is top, communicatie is hartstikke fijn en duidelijk en de service is uitstekend! Zelfs na een paar maanden kunnen we nog met vragen, tips en advies bij jullie terecht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Wiko doet wat ze beloven

Wiko heeft bij ons onder slechte omstandigheden (naderend zwaar onweer) een dakkapel geplaatst. Vanwege de COVID-19 beperkingen 'op afstand' gekocht dus best wel spannend, maar bij aankomst zagen we direct de kwaliteit van de dakkapel. Degelijke constructie, goed hang- en sluitwerk, alles netjes aansluitend. Uiteindelijk moest de dakkapel in de stromende regen worden geplaatst wat wel wat stress gaf, maar de heren hebben er alles aan gedaan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Na vertrek was het buiten schoon! De hoeveelheid restwerk voor de afwerking binnen viel ons erg tegen. Dat bleek geen klusje te zijn om zelf even op een dag te doen. Dat is iets om in te calculeren, en werd voor ons gevoel toch iets rooskleuriger voorgespiegeld dan in de praktijk. Naderhand bleek een raam niet goed te openen, en dat is toen netjes opgelost. We genieten nu van een veel grotere kamer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele en kwalitteits producten en organisatie

Uistekend persoonlijk advies en begeleiding in voortraject door Dhr. Patrick Brinkman. Ook in de uitvoering en installatie conform afspraak. Dikke 10 !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal af, incl top service.

Dakkapel laten plaatsen door wiko en kan het iedereen aanraden om met ze in zee te gaan. Van begin tot eind een helder beeld. Zoals anderen al omschrijven is de service ook meer dan keurig te noemen! Zijn altijd oplossend gericht en de klant staat altijd weer voor op. Wiko bedankt voor alles en vooral de juiste en fijne service.

 • Aanbevelen? Ja
10

In eer keer dakkapel goed geplaatst en goede service! En

Goede voorlichting tijdens aankoop. Dakkapel conform afspraak in een keer goed geplaatst. Zeer tevreden met eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niet discussiëren , maar gewoon oplossen , dat is de mentaliteit van Wiko

We hebben na diverse showroom bezocht te hebben besloten bij Wiko onze nieuwe dakkappel te kopen , e.e.a. goed geregeld en onlangs geplaatst door de vakkundige medewerkers van hun . We waren erg content met de dakkappel . Toch bleek er een misverstand te zijn ontstaan over de raambekleding , met moed in de schoenen toch met ze gebeld , wat blijkt ze gaan niet eens in discussie maar bieden aan om gelijk het probleem op te lossen en de leverancier nieuwe te laten maken .Onder het mom niet goed we lossen het op . Top services

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG !!

Echt, je ziet er al dagen zoo tegenop, gaat alles wel goed? Neem van mij aan, laat het lekker aan die jongens over, ze weten waar ze mee bezig zijn. Je wilt niet weten hoe het aan het eind eruit ziet, in 1 woord... GEWELDIG!! Wat een feestje hier in huis, de kids zeggen, maar dit is ons huis helemaal niet meer... (zoveel groter)

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik zou wel 10 sterren willen geven!!!

Wij zouden pas in december aan de beurt zijn maar omdat onze aannemer al in september zou beginnen was Wiko wel bereid de dakkapel al te maken maar zou de aannemer hem plaatsen. Wij wisten niet hoe alles zou verlopen met twee verschillende partijen maar alles is boven verwachting gegaan! Niels is zelfs tussendoor nog een keer geweest om één en ander door te spreken vlak voordat de dakkapel geplaatst zou worden! Degene die de dakkapel gebracht had was ook zo aardig om nog wat aanwijzingen te geven tijdens het plaatsen! Grote klasse en superblij met de schitterende dakkapel!!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en professioneel

Zowel in de ontwerp en aanvraagfase zijn we geholpen met goed advies. Geen snelle verkooppraatjes, maar een bedrijf (en medewerkers) met ervaring. Het vergunningtraject hebben we kunnen uitbesteden waar goede communicatie over is geweest. De plaatsing verliep zeer snel met een groep harde werkers. We zijn zeer tevreden en zouden dit bedrijf aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service van Wiko monteur Danny

Mijn opwindkastje van de dakkapel screens was onlangs defect geraakt. Danny, monteur, van het Wiko team kwam het vanmiddag even snel vervangen. Hij beschouwde het als service van de zaak om dit zonder factuur te regelen. Ik ben hier heel blij mee! Bedankt Wiko team!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd