Filters

5

Slechte communicatie

Verhuizing netjes uitgevoerd. Helaas was er een onnodig schadegeval aan de lift, waarvoor ik de rekening kreeg en de verhuizing 10% duurder werd. Ondanks toezegging dat de schade betaald zou worden is dat na ruim 5 maanden nog niet gebeurd. Op brieven, mails en berichten via hun contactformulier wordt niet gereageerd. Jammer, ik had van hun hogere verwachtingen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goed & Snel

Vorige week zijn wij van twee woningen naar één woning verhuist met de fantastisch hulp van 't Hoentje & van der Zalm. Negen sterke mannen hadden in een mum van tijd onze spullen de vrachtauto staan om vervolgens weer keurig neer te zetten ins ons nieuwe huis. De verhuizers waren ontzettend beleefd, vriendelijk en gingen bovenal zeer zorgvuldig met onze spullen om. Absoluut een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Nette jongens die hun afspraak nakomen

Wij zijn afgelopen 10 november verhuist met ons gezin van Monster naar Naaldwijk. De jongens hebben alles netjes ingeladen en binnen 6 uurtjes waren wij compleet over. Top prestatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en secuur

Zeer tevreden en wel om de volgende redenen: - Offerte gebaseerd op een bezoek aan huis met een duidelijke uitleg en het geven van vertrouwen op een goede afloop - Afleveren van verhuisdozen op een afgesproken datum en tijd - Op de dag van de verhuizing waren was het verhuisteam (van 4 personen) op tijd aanwezig en zeer vriendelijk. Dit team werd later op de nieuwe lokatie uitgebreid met nog 2 personen (en net zo vriendelijk) - De complete verhuizing (van een normale eensgezinswoning) was geklaard in ruim 5 uur en de verhuizers hebben dit allemaal zeer netjes uitgevoerd ZONDER schades aan zowel spullen als huizen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige, meedenkende organisatie & mensen

Vanaf het eerste telefoongesprek naar de intake tot aan de afterservice is bij 't Hoentje 7 van der Zalm B.V. uitstekend verlopen. Iedereen is goed bereikbaar en op tijd op de afspraak en vooral ook de verhuizers zelf zijn professioneel. Hun inlevingsvermogen en de manier waarop zij meedenken tijdens het verhuizen zijn bijzonder. Zo hebben ze ook meegedacht over hoe bepaalde meubels beter tot hun recht kwamen in de nieuwe woning, kasten zijn netjes uit- en in elkaar gezet, alles is ook weer netjes opgeruimd en opgehaald. Niets anders dan lof over dit bedrijf en haar medewerkers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en zorgvuldige verhuizers die je van A tot Z ontzorgen.

Erg prettig, ik kan deze partij iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en klantgericht

Onlangs heeft Verhuisbedrijf 't Hoentje en van der Zalm mijn verhuizing verzorgd van Rijswijk naar Bergen op Zoom. Allereerst was ik blij dat ik verhuisdozen in bruikleen kon gebruiken en ze al ruim voorafgaande aan de verhuizing kon komen ophalen. Op de dag van de verhuizing was men stipt op tijd aanwezig. Het personeel was erg klant- en servicegericht en zeer professioneel. Alle meubels werden zeer vakkundig ingepakt zodat alles zonder ook maar een enkele beschadiging op het nieuwe adres kon worden uitgepakt. Het kwam allemaal als zeer professioneel over. Ik heb me dan ook geen moment zorgen gemaakt dat er iets fout zou gaan. Waar nodig werd alles met mij afgestemd. Was plezierig werken met deze medewerkers. Het geheel verliep zeer vlot, ik zou zeggen als een geoliede machine.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een onbezorgde goed verzorgde verhuizing.

De verhuizers hebben het ons heel gemakkelijk gemaakt. In een korte tijd stonden al onze spullen uit ons oude huis in de vrachtauto. En in het nieuwe huis stonden ze ook snel weer op z'n plek. Het personeel was erg behulpzaam. Ze dachten mee in de beste oplossing voor ons. Er werd voorzichtig met onze spullen omgegaan. Daarnaast waren ze ook vriendelijk. 't Hoentje & van der Zalm raden wij zeker aan voor uw verhuizing.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Wat een heerlijkheid verhuizen met 't Hoentje & van der Zalm B.V.. Allereerst geen dozen kopen, maar deze worden door hun geleverd, meer dan voldoende en super stevig. Daarnaast kon ik ze al 2 maanden voor de verhuizing krijgen. Op de dag zelf staan ze op het afgesproken tijdstip op de stoep. Pakken ze razendsnel maar wel met zorg de laatste spullen in, zoals we hadden afgesproken. Binnen een ochtend staat alles binnen in mijn nieuwe woning en kan ik aan de slag met uitpakken. Te gek! De mannen zijn vriendelijk, servicegericht, professioneel en harde werkers! Kortom absolute aanrader :-)

 • Aanbevelen? Ja
8

Efficiënte verhuizing

Inpakken en uitpakken op het nieuwe adres allemaal in een dag. Met name het afleveren of het nieuwe adres ging zeer efficient.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een attente en zorgvuldige verhuizing. Heel tevreden!

Na het uitbrengen van de offerte en het bezorgen van de dozen etc. hebben we alles zelf ingepakt. Op de dag van verhuizing kwamen de heren keurig op tijd en laadden alles in via de liftinstallatie. Het bezorgen en plaatsen van e.e.a. in ons nieuwe huis ging al even snel en attent. Begin van de middag was alles rond. Complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een vakmensen, eerlijk hardwerkende mannen en vrouwen

Verhuizen is stressvol. Dankzij alle medewerkers, zowel de planning en administratie, de inpakkers en de verhuisploeg iedereen is efficiënt en professioneel. Dat scheelt een hoop stress. Top, of zoals ik eerder zei ‘gouwe ploeg’

 • Aanbevelen? Ja
10

Super erg tevreden

Wij zijn erg tevreden over onze verhuizing met jullie bedrijf. Het ging snel, netjes en beleefd We zouden jullie overal aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurige uitvoering zowel qua plaatsing als herinstalleren. Bovendien klantvriendelijk personeel.

De verhuizing ging vlekkeloos, snel en zonder problemen. Het installeren van uit elkaar gehaalde meubels verliep snel en kundig. Goede adviezen tijdens de overgang. Leuke en attente medewerkers. Kan het iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bedrijf

Hele fijne ervaring met 't Hoentje. Het begon al met de offerte. Erg aardige jongen die op tijd langs kwam en ruim de tijd nam om alles door te spreken. De prijs viel ons ontzettend mee. Vervolgens werden de dozen op de afgesproken dag langs gebracht en de betreffende transporteur belde keurig van te voren. Op de verhuisdag zelf kwamen de jongens volgens afspraak tussen half 8 en 8 met twee busjes langs, zes man sterk. De verhuizing ging er soepel en vlot. Sterke mannen die de wasmachine tilden alsof het niks was. We hadden dit nooit zelf zo kunnen doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goede verhuizer, maakt belofte waar

professionele verhuizer, werkt vlot en efficient. Verhuizers zijn vriendelijk, behulpzaam en flexibel ten aanzien van bij verhuizingen altijd onverwacht opkomende problemen

 • Aanbevelen? Ja
7

Uitstekende verhuizers

De mannen van ‘t Hoentje waren mooi op tijd en gingen vlot aan de gang. Hoewel het werk wat uitliep bleven ze vriendelijk en behulpzaam. Na afloop ruimden ze keurig op.

 • Aanbevelen? Ja
10

professioneel, gedreven en zorgvuldig!

Vlot inpakken, vlot inladen met een team met zorgvuldigheid voor materialen en vervolgens met hen op het nieuwe adres alles op de gewenste plek zetten. Communicatief en flexibel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitermatig prettig.

Op 25/1 moest mijn inboedel naar de opslag van t,Hoentje/vd Zalm. Daarvoor waren de dozen en fekens bezorgd. Het was werkelijk geweldig hoe accuraat dit verliep! Ook de vriendelijkheid van het personeel was opvallend. Op 5/7 werd ná 3 maanden opslag de inboedel verhuisd naar de nieuwe woning in Friesland. Ook dit verliep weer vlekkeloos. Dus al met al capeau, en een aanrader voor iedereen die een verhuisbedrijf nodig heeft!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking en zeer tevreden.

't Hoentje & van der Zalm was mij aanbevolen door een vriend die vertelde dat ze zeer netjes werken en voorzichtig met je spullen omgaan. Dit klopte helemaal! Het is daarnaast een leuk team dat goed samenwerkt. Ook het uit- en in elkaar zetten van je spullen (zoals in mijn geval een bed en eettafel) gebeurt netjes en niets lijkt ze teveel. Ik had mezelf verwend door de spullen te laten inpakken. De verhuizing waar ik echt tegenop keek, viel dankzij dit bedrijf gelukkig zeer mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mijn verhuis zorgen waren weg!

Verhuizen is niet helemaal mijn ding, toch zorgen om alles! Deze jongens waren echt voortreffelijk! Alle laatste spullen met zorg ingepakt, en met een razend tempo was mijn huis leeg, ook bij aankomst nieuwe huis verliep alles zeer soepel! Ik hoefde de jongens alleen aanwijzingen te geven waar wat moest komen, en zij regelde de rest! Top bedrijf en ook zeer zeker aan te raden! Groet Marcia Koetsier

 • Aanbevelen? Ja
9

Verhuizen met het Hoentje is een prima investering in een vlotte oversteek.

Wat een goede service en hulp kregen we om de spullen van onze dochter veilig over te brengen naar de opslag. Zowel de snelheid als de zorgvuldigheid waarmee de hele verhuizing werd uitgevoerd, verdient een compliment aan het team dat ons beschikbaar werd gesteld. Na alles wat er fout ging wat betreft de aanleiding voor de verhuizing, was de behulpzaamheid en vakbekwaamheid voor ons gezin een verademing!

 • Aanbevelen? Ja
10

Service above all!

Wederom prettige met jullie te hebben samengewerkt en alweer succesvol dat geeft toch wel aan dat wij elkaar over en weer begrijpen en respecteren! Heel goed gedaan mannen en het was best we een klusje tussendoor! Simpel gezegd tot een volgende keer. Gr van Bram Buijs.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Snel en prettig verlopen

 • Aanbevelen? Ja
7

Vlotte verhuizing twee maal in een jaar

Verhuizers kwamen op de afgesproken tijd en alles werd snel en vakkundig verhuisd. Jammer dat de dozen nog ruim twee weken moesten blijven staan. We misten na de verhuizing twee kussens van dezelfde stof als de banken.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.