zoals afgesproken waren de Monteurs netjes op tijd, alles van de oude ketel werd verwijderd en de nieuwe cv ketel is netjes geïnstalleerd! alle verpakkingen en oude materialen werden meegenomen, dus niets meer op te ruimen! ik was er blij mee!
Betrouwbaar, bekwaam personeel, vriendelijk, snel
Communicatie via telefoon gaat wat traag. Verder super fijne service!
Zie boven
Beste heer Melssen, bedankt voor het invullen van de enquete en de verbeterpunten. We hebben elkaar zojuist gesproken en we gaan er graag mee aan de slag. Voor wat betreft uw telefonische opmerking over het serienummer wat u nodig heeft met de € 100,= euro retouractie heb ik hier nog even overleg gehad. Het serienr staat op de garantiekaart. U hoeft daarvoor dus niet naar de cv-ketel. Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Nogmaals bedankt voor uw opmerkzaamheid.
Vriendelijk en deskundig personeel.
Fantastisch bedrijf met goede vakkennis en fijne medewerkers die meedenken.
Aardige monteurs was niets mis mee
Snelle afspraken die worden nagekomen. Hard werkende en meedenkende monteur.
Zeer deskundige advies en deskundige nette installatie. Blij met de vervangen radiator.
Keurige snelle service voor een uitstekende eerlijke prijs. Voor de eerste keer dit bedrijf gevraagd, maar prettig verrast! De CV ketel is schoongemaakt en er zijn daar waar nodig onderhoudswerkzaamheden verricht.
Mijn CV ketel ( 17 jaar oud en twee jaar niet meer gebeurd) is weer nagekeken, en voor de eerste keer bij Toonen. Prima afspraak kunnen maken, goede en deskundige monteur, goed afgeleverd werk, en prima prijs. Zo ga je nooit meer naar een ander bedrijf, Top.
Afspraak met de monteurs waren nog eerder dan gepland. De Monteur had een goede eigen inschatting om zo minimaal mogelijk hinder te ervaren en hield rekening met de zichtbaarheid binnen en buiten.
Zoals ik al aangaf middels 'n rapportcijfer, de technici die bij ons het aircosysteem installeerden hebben zeer netjes en behoedzaam alle werkzaamheden uitgevoerd. ik twijfel daarom ook geen moment dat het systeem naar verwachting zal werken. een aanrader dus!!!
keurig conform afspraak geregeld en geïnstalleerd. Monteurs prettige mensen, netjes en duidelijk.
netjes alles geinstalleerd en opgeruimd, installatie werkte niet goed maar is de dag erna direct verholpen.
ze doen wat ze zeggen
Prima dienstverlening!
Goede ervaring met het vervangen van onze cv ketel, pre-sales is prima eveneens de installatie van de ketel toont vakmanschap.
Beste heer van Hoeij, bedankt voor uw reactie. Gelukkig hebben we samen een goed gesprek gehad zojuist. Ik trek zelf het boetekleed aan omdat ik door allerlei omstandigheden niet terug gebeld heb. Ondanks dat het probleem waarschijnlijk aan de internetverbinding heeft gelegen crediteer ik uit coulance de factuur. We hebben het samen goed opgelost en ik hoop nog lang een tevreden klant te hebben. Wel jammer van het slechte punt... Gr. Gert-Jan vd Broek
Top ervaring. Alles volgens afspraak en scherp geprijsd.
Pieter Zeemanstraat 29
6603AV Wijchen