Hi Bianca, Jullie ook bedankt. Was erg leuk les te geven aan twee gezellige en enthousiaste dames. Veel plezier met oefenen. Hartelijke groet, Roos
Hi Marloes, Graag gedaan. Je hebt alles goed opgepakt en bijna iedereen komt bij mij met blanco ervaring. Niks is vreemd en help je graag je weg hierin vinden. Wellicht zal ik in de toekomst een personal shopper optie aan toevoegen voor degene die daar interesse in hebben :-) Hartelijke groet, Roos
Hi Laura, Graag gedaan. Veel plezier met oefenen. Hartelijke groet, Roos
Hi lieve Amber, Je bent een enthousiaste leerling die erg leergierig is. Je pakte alles ook goed op. Ik zag je groeien in een korte periode tot een make-up expert. Je hebt het super gedaan. Veel succes met je carrière als MUAH. Hartelijke groet, Roos
Hi Barbara, Hartelijk dank. Voor de rijpere huid geef ik graag goede begeleiding en tips hoe je jonger en frisser uit kunt zien. Met de juiste make-up tips en trucks kun je mooi uitzien zonder een masker effect. Oude gewoontes mag ook afgeleerd worden :-) Het is soms een stappenplan maar als je het toepast op de juiste manier, ziet je make-up verzorgend en gezond uit. Veel plezier met oefenen. Je bent altijd welkom om terug te komen voor een opfris training. Hartelijke groet, Roos
Hi Jorien, Ik vond het leuk jou de technieken te leren die bij jouw huidtype en gezichtsvorm past. Je beheerst het goed. Veel plezier met je nieuwe make-up look. Je zag er prachtig uit. Liefs, Roos
Hi Brenda, Bedankt voor je mooie review. Je ging de uitdaging aan met smokey eyes make-up en je deed het geweldig. Het stond je erg mooi. Fijn dat je de technieken zo soepel oppakte. Veel plezier met oefenen en tot gauw. Liefs, Roos
Hi Nelleke, Fijn om te horen dat je veel hebt opgestoken van de make-up workshop. Persoonlijke aandacht is nodig om echt iets op te steken van de workshop. Leuk jou te ontmoeten. Ik hoop je weer in de toekomst weer te zien.
Hi Samantha, Hartelijk dank voor je review. Super leuk jou te ontmoeten. Ik ben blij dat je veel hebt opgestoken van de workshop. Hopelijk zie ik je nogmaals in de toekomst. Liefs, Roos
Hi John, Ik ben blij dat je veel hebt geleerd van workshop. Als je de techniek beheerst, kom maar weer eens langs voor een update. Het was erg leuk jou te ontmoeten. Hartelijke groet, Roos
Beste Anika, Hartelijk dank voor je review. Het is inderdaad veel voor een paar uurtjes. Een avond make-up is iets ingewikkelder om te leren dan een dag make-up. Hopelijk kun je het geleerde toepassen met de theorie en tutorials die je mee hebt gekregen. Hartelijke groet, Roos
Hartelijk dank Annemarie voor je mooie review. Super fijn om te horen dat je het naar je zin had. Je bent een topper en heb je dromen waar kunnen maken. Veel plezier en succes met anderen mooi opmaken. Liefs, Roos
Art in the Attic | Make-up Academy Onze Visagie Opleiding tot Allround Make-up Artist is een korte en betaalbare visagie opleiding met les in kleine groepjes. In 2 of 3 maanden tijd leer je professioneel opmaken. Deze opleiding onderscheidt zich door een heel persoonlijke en praktijkgerichte aanpak. Perfect voor zowel particulieren als professionals, ondernemers, ZZP-ers, starters en werkzoekenden. Zoek je een leuke make up workshop, voor jezelf of samen met anderen? Of ben je een evenement of bedrijfsuitje aan het organiseren? Wij helpen je graag!