Huisje is top

Een aanrader Zeer ruim, en alles wat je nodig hebt is er.

Leuk aanbod en correcte service

We hebben Heerlijke Huisjes voor een pottenbakkershuisje in Bergen NH, Nederland gehad. Fijne organisatie met korte lijnen en correcte communicatie.

Verrassend leuk met grote tuin

Je voelt je gelijk op je gemak in rustige en mooie omgeving

Wij hebben genoten

Duidelijke documentatie goede sites goed weergegeven

Was goed

Huisje was goed en jullie service ook.

Alles Top!

Von der Buchung über Anreise, Check In, Haus, Lage, Einrichtung alles in allem auf jeden Fall eine Reise wert. Wir kommen mit Sicherheit wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Der ganze Ablauf war sehr unkompliziert

Es hat von Anfang an alles tadellos funktioniert.

Gastvrije en vriendelijke organisatie

goede website, duidelijke omschrijving, aardig personeel. onze vragen werden beantwoord of nagevraagd en alsnog beantwoord. goed bevallen

Empfehlenswerte Vermittlungsagentur

Hat alles sehr gut geklappt, von der Buchung über die Bezahlung bis zur Schlüsselübergabe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Wij zijn perfect over alles ingelicht

ik heb het al hierboven gezegd

Goede organisatie

De organisatie werkt uiterst secuur.

Nette freundlich Mitarbeiter

Alles hat perfekt geklappt. Rückfragen würden sofort beantwortet.

Tinie huisje Domburg

T was een fantastes huisje. Alleen een op berg kast ontbreekt. Voor ons was het een leuke ervaring om alles binnen deze ruimte te hebben. Een luxe wc douche ruimte. Een airco En een inductiekookplaatje waar je iets op kon koken. De moeite waard om misschien volgend jaar op terug te komen

Prachtige huisjes in een mooie omgeving

Enig aandachtspunt Een gebruiksvriendelijker item voor hoe alles werkt in de huisjes Want dat was er dmv een QR code maar voor de oudere onder ons erg onhandig Zelfs wij kwamen er niet uit ook misschien omdat elk huisje anders is Voor de rest alles perfect Ook het personeel erg service gericht Niets is hun te gek

Kommunikation war Perfekt

Das Haus war einfach nur Klasse und sehr ruhig gelegen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi huis op prachtige rustige omgeving

Genoten met ons gezin(10 pers)in Moederdag weekend van alle luxe die het huis bood en omgeving ook prachtig veel groen en wandel/fiets mogelijkheden. Jacuzzi veel gebruikt door kinderen.

Prachtig familie weekend gehad

Het huisje voldeed aan alle verwachtingen, ook het vakantiepark was prachtig. De speeltuin en zwembad op loopafstand, ideaal voor ons en de kleinkinderen, wij zijn niet van het park afgeweest en natuurlijk hadden we ook heerlijk weer.

Super geregeld allemaal!

Goed en fijne communicatie.

Vriendelijk en vlot

Vriendelijk en vlot

Fantastisch

We hebben een leuk en mooi weekend gehad. Alles netjes verzorgd mooi huis schoon .netjes ontvangen .ook de boeking zeer goed verlopen . We zullen zekers weer terug komen. Het is zekers aan te raden Het was TOP.

Compleet huisje.

Geweldig, aan alles is gedacht

Goed op de hoogte gehouden worden.

De reservering verliep vlekkeloos.

De door ons geboekte accomodaties bij uw bedrijf beantwoorden aan onze wensen. De accommodaties zijn netjes en schoon. De omgeving is perfect. De foto's bij de accommodaties kloppen met de werkelijkheid.

Goede service.

Goed geholpen.

Wie immer, ohne Probleme.

Unkompliziert, schnell, so wie es sein sollte.

Ruxveenseweg 4

8331 TR Steenwijk

+31 521 587 300

Over Heerlijkehuisjes.nl

Hallo, wij zijn Heerlijke Huisjes, de specialist in vakantiehuizen in Nederland, België en Duitsland. Gewoon dichtbij maar ver weg van het alledaagse. Met onze zorgvuldig samengestelde selectie van vakantiehuizen, kunt er even heerlijk tussenuit. Zo is uw volgende vakantie verrassend dichtbij.